Доста отдавна работех върху един, но сега членовете на форума са съвсем различни и не е останал почти никой от разказа. За новите ще кажа какво ще рече "разказ с герои от форума". Вие се записвате. Нужна ми е възрастта, ника ви, както и към коя страна ще се включите - на лошите или добрите. Почти всички герои ще преминават за определено време в другата, но тази, която вие изберете, ще бъде главната играеща страна. Ще бъде в приключенски стил, заглавието е работно. Ще бъде разделен на части и ще бъде побликуван в БГ Тийнз. На правктика вие ще бъдете героите, с вашите никове. Ще избера подходяща роля за ника ви, така че не се сърдете, ако не ви хареса. Кой ще опита?
Не мога да повярвам,че влизам навреме,досега не ми се е случвало(или разказът се е провалял).Тъй,че:
Nickname:DarkMajesty
Възраст:14 години
Предпочитания за страна:тъмната,само виж аватара и името ми!
Обикновено се стичат много хора, за това предупреждавам - ще приема първите 10, които се включат, а останалите да не ми пращат информация, докато не обявя ново търсене на герои. Няма всички да се появите на едно и също място, веднага. Ако пусна всички едновременно, ще се получи боза! Така че не ми се сърдете.
Аве Долилъвър,мисля че си изостанала мнооооого назад със темите в форума.Вече има много такива теми и това не е нещо ново.Ама все пак опитай и моля те включи ме и мене
Бе не знам кво ще излезе пак ама ще се пиша и аз. Само оба4е недей го публикува в бгтийнса а тука щото не ми се отваря всеки път да проверявам дали има нещо ново. Та по същество:
Ник:Da_Fix
Години:16
Страна:от добрите пък бутай квото стане
Hi Dolly
Godini: 18
Страна: Винаги най лошия ( по вазможност ).
Nik: M-Tycoon ( estestveno ).
"Да се ядосваш значи да наказваш себе си за грешките на другите. "Балзак
"Не съм се провалил. Просто открих 10000 начина, които няма да станат." Томас Едисон
Wklu4i me i men pls
Godini: 13
Nick: MaHBe
Strana:Dobur magiosnik po vuzmojnost, vrag na Saruman (:P)
Ina4e ako pro4ete6 Kuenta Silmarilion, MaHBE sigono e na okolo 500000000000000000000000000000 ili 600000000000000000 godinki.... se pak toi e Valar
ime: The_Elf
vyrast: 14
strana: Dobrata, svetlata ili tam kvato e ako ne e vyzmojno da sym dobyr me sloji losh.... kakto predpochetesh!!
dano da sym 10-tiq
Are da me vklu4i6 i men v toq razkaz pls. Ni6to 4e 6te ti e malko trudno da vmesti6 moq nick v razkaza:)
Ti 6e izmisli6 kak da me vpi6e6.Vqrvam v teb:)
16 godini
Iskam da sum ot dobrite:)