Разказ с герои от форума
- nqma takuv
-
UrbanSmoker
- MoPcKo_cBuH4E
- Обратна връзка:
- SlIpKnOtKa
- Обратна връзка:
mm...
Znam 4e sigurno 6t evi se natrapq s toq izraz, ama KUDE BEZ MENE!? Molim i az da se vku4a, kato nqkva takava, moje kato zlata, ama ne iskam da pukna po sredata. Iskam da sum metulka, ama istinska metulka-ve6tica i da .... be da ne sum mnogo zla. Da se budq ot odvudnoto i da se vuplatqvam v krasiva kauboika:))))))) eex....ako stava de. Ako ne, i na vtorostepenna rolq 6te se suglasq:P
Slipknot, Linkin Park, Korn, Guano Apes, Soulfly, Static-X, Rammstein, Kittie, Staind, Stone Sour i o6te mnoo; Sex Pistols (punk's not dead) AND
SM (=> smurt za mangalite!)
E toq zarkaz s geroi ot foruma e super.
Ako ne e prekaleno kusno moje da me vklu4ite i mene.Moje da sum ot dobrite kato neprimer nqkakuv star priqtel na glavniq geroi koito kato razbira za problemite v grada otiva da pomogne na horata tam..........................
ili ne6to takove samo me vklu4i
Успех!!!
Ako ne e prekaleno kusno moje da me vklu4ite i mene.Moje da sum ot dobrite kato neprimer nqkakuv star priqtel na glavniq geroi koito kato razbira za problemite v grada otiva da pomogne na horata tam..........................
ili ne6to takove samo me vklu4i
Успех!!!
Направи нещо за отечеството - емигрирай!
- SlIpKnOtKa
- Обратна връзка:
:P
Mejdu drugoto......mnogo e qk epizoda:) I az sum mislela da pravq takova ne6to ama s 4at geroi (ot mircata), ama ne moga da pomnq imenata i 6ssse oburkam. Opitax da si gi zapisvam na list4e, ama.....
Slipknot, Linkin Park, Korn, Guano Apes, Soulfly, Static-X, Rammstein, Kittie, Staind, Stone Sour i o6te mnoo; Sex Pistols (punk's not dead) AND
Шефе да няма някакъв проблем че още не си пуснал продължението? Вече е 3 часа а каза че ще я пуснеш сутринта. Но ако забавянето е за добто то тогава ще чакаме.
"Да се ядосваш значи да наказваш себе си за грешките на другите. "Балзак
"Не съм се провалил. Просто открих 10000 начина, които няма да станат." Томас Едисон
"Не съм се провалил. Просто открих 10000 начина, които няма да станат." Томас Едисон
Чакайте бе хора да напишеш нещо такова не е лесно а пък може и да е имал затруднения.
П.П.Да_фикс май че ти каза тва за темата дет да не се трие.Да прав си така ще е по-добре.
П.П.Да_фикс май че ти каза тва за темата дет да не се трие.Да прав си така ще е по-добре.
I've got a snowboard under my feet,
I can fly so high, I can fall so deep,
But who do I see coming up the track,
a little green man with a snowboard on his back...
I can fly so high, I can fall so deep,
But who do I see coming up the track,
a little green man with a snowboard on his back...
I az misli che shte e za dobro,Ama sega e 18:39
Нека се забави дори и 2 дена, но сам сигурен че ще е мнго далго и супер яко. Жалко само че не дойде да каже как върви писането.
I az mislia taka ama za razlika ot tebe nie chakame i ni e interesno kakvo shte stane vav vtoriat epizod.I az go chakam toia epizod ot sutrinta.
P.S. I prestani da tsitirash horata.V siako vtoro tvoe sobshtenie ti tsitirash niakoi.Se neshto ne ti haresva.
Ще цитирам колкото си искам. И защо за разлика от мене, като и на мене ми е хипер интересно да вида какво ще стане даже можеби повече от колкото на тебе. И не мисля че ти си човекът който ще ми казва какво да правя.
И айде стига сме спорили за глупости чакаме Душкото да побликува следващия епизод и тва е полужението.