Автор |
Съобщение |
Dushkoto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Мар 2003 21:55
Ей MaHBe! Разбира се и ти си в компанията, но трябват още!!! Още хора ми трябват!
___________________________________ Атанас Стефанов™
|
|
|
|
|
Dushkoto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Мар 2003 21:57
Около 12-15 и повече не отказвам, но ми трябват доста за началото а за сега сме 6 точно. Misho, nXmaniak, M-Tycoon, Crazy_Hamster, b-boyRazoR и MaHBe.
|
|
|
|
|
Da_Fix
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Мар 2003 21:58
eeee nai posle ot koga 4akam nqkoi da zapo4ne razkaz v koito da moga da u4astvam no vsi4ki sprqha da pi6at.
pls pls pls pls pls pls pls vkliu4i me mnogo 6te se izkefq da u4astvam v takova ne6to.
Ako moje da sum nqkuv tip det strelq mnoo burzo, no sum navit i za barman
|
|
|
|
|
SlIpKnOtKa
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Мар 2003 22:02
xexex iskam i az!!!!!!
___________________________________ Slipknot, Linkin Park, Korn, Guano Apes, Soulfly, Static-X, Rammstein, Kittie, Staind, Stone Sour i o6te mnoo; Sex Pistols (punk's not dead) AND
SM (=> smurt za mangalite!)
|
|
|
|
|
Misho_old
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Мар 2003 22:07
Извиняваи ,SlIpKnOtKa но ти момиче или момче си.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Мар 2003 22:18
LELEEEEEEE EBATI FLOODA KVO NAPRAVI TI BE AZ PAK NE ISKAM DA ME VKLIU4VASH
|
|
|
|
|
Da_Fix
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Мар 2003 22:39
Mi kato e slipknotKA i kato ima jenski avatar kvo moje da e ve ohloiuv - ko zadava6 maloumni vuprosi 4e i v 3 posta.
Vse pak radvam se 6te e dobre da ima edno momi4e za tzvqt.
Taka i ne razbrah vkliu4en li sum...
|
|
|
|
|
Misho_old
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2003 08:37
Аз поне ги трия.Сетих се за тия неща едно след друго.
|
|
|
|
|
Dushkoto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2003 09:24
Разбира се, че си включен Da_Fix. SlIpKnOtKa също е в компанията.
|
|
|
|
|
Dushkoto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2003 09:28
Май ще отложа започването на разказа, тъй като хората не достигат! Хайде бе хора! Съгласете се!!!!
|
|
|
|
|
MoPcKo_cBuH4E
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2003 09:55
Vklu4i me i men togava.
|
|
|
|
|
Dushkoto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2003 10:14
Благодаря Морско_свинче....вътре си:)
|
|
|
|
|
Морт
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2003 11:43
Broi mw in.neh=ka da sam ot lo6ite(samo ne me "ubivai" v na4aloto pls)
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
|
|
|
|
|
Dushkoto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2003 11:47
Ето и началото на началото на разказа. Обещавам, че всички ще се появите по време на развитието.
Вторник вечерта е. Цялото градче спи с изключение на няколко души в бара. Това сме аз, Misho и брамана Da_Fix. Ние с Misho стоим на една маса и отчаяно отпиваме за пореден път от чашата с четиринадесет годишното уиски. Защо сме толкова омърлушени? Нещата са много прости. Нашият град е преуспяващ. Хората са щастливи и имат пари, но не живеят в разкож. Лошото обаче е че ни грози упасност. Съседните градове бяха нападнати от една банда. Тя била многобройна. Ние с Misho се притесняваме, че следващата цел на бандитите може да е нашия град. Проблема не звучи много опасен, но има някой, който може да обърка плановете ни. Това е новият шериф – M-Tycoon. Старият ни шериф почина трагично прегазен от няколко коня. Никой не разбра как стана това, но аз си мисля, че тогавашния замесник шериф M-Tycoon, има пръст в тая работа. Сега той не върши нищо и се притеснявам, че той е член на тази банда или поне ще стане, при нейното посещение в нашия град.
Искате да ви запозная с хората в града? Нека това да стане по време на самия разказ.
-Хайде! Освобождавайте масата. Два часа е. Вече ще затварям – подканва ни Da_Fix.
Бавно и без особен ентусиазам аз и Misho напускаме бара. Разделя ме се с пожелания за лека нощ. Прибирайки се в къщи си лягам веднага и заспивам на минутата.
Дум-дум-дум! Неочакван шум на удари по вратата ми ме събужда сутринта. Поглеждам през прозореца и виждам как града е уживял след тая тиха нощ и отново настроението е вдигнато. Обличам се бързо и слизам по стълбите запътвайки се към вратата за да видя кой е. Отварям и виждам Misho. Той отново ме кани да пийнем по едно в бара. Не мога да откажа такова предложение и се запътваме към близкия бар. Влизаме и шумотевицата пронизва още не доспалата ми глава. Тютюневият дим е толкова много, че имаш чувството, че някой се е запалил. С Misho сядаме на бара и поръчваме по едно малко. Мисля, че тук е най-удобното място да ви разкажа малко за Misho.
Той е сирак. Родителите му загинали при грабеж на банка в далечен край на щата. От малак е сирак и е свикнал да се бори с трудностите. Не е много сръчен с пистолета, но е душата на компанията. Пуска смешки и пее, но много фалшиво.
Бармана Da_Fix също е интересна личност. Той е бивш шериф и има много бърза рака. Истрелат му е толкова точен, че улучва грахово зърно във въздуха на 25 метра. Винаги съм смятал, че мога да разчитам на него при нападение над града, но той казва, че с кариерата му да добар стрелец се е свършило отдавна.
В тази част остана да ви разкажа и за M-Tycoon. Той винаги е бил от лошите или поне така съм го чувствал. Той страни от всички и е студен. Изобщо не е подходящ за шериф, но в момента друг желаещ няма.
Продължаваме в следващия разказ......тепърва ще включа всички в разказа...
|
|
|
|
|
Морт
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2003 11:52
super iako.ne6to mnogo izli6ni ne6ta ima ama za sega e dobre.
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
|
|
|
|
|
nXmaniak
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2003 12:09
Добре е засега,но се постарай да оправиш правописа.И да ме включиш бързичко
___________________________________ nX rules the world
|
|
|
|
|
Dushkoto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2003 12:22
Аз така си падам по тия излишните работи. За правописа SORRY а за другите хора ще ви включа възможно най-скоро.
|
|
|
|
|
PAVCHEKA
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2003 13:36
Ей Dushkoto,ае ,моля те и мен ме включи.
Винаги съм мечтал да съм някво чудовиште от Warcraft или
Age of Mythology.
Ще ти бъда много благодарен ако ме включиш!!!
|
|
|
|
|
Морт
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2003 13:40
ako ne si zabeliazal oba4e towa e western.
|
|
|
|
|
PAVCHEKA
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2003 13:45
Опа.Не забелязах.Тогава и аз искам да бъда от лошите.
Да кажем някакъв главорез на бандата на М_тайкууна.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|