За фентъзи-начинаещи автори...
За фентъзи-начинаещи автори...
Ако искате, пратете ваши разкази (фен фикшън) на адрес dragonclub@mail.bg. Най-добрите ще бъдат публикувани в сайта dragonclub.hit.bg.
Единственото ограничение е да са написани на кирилица! Давайте!
Единственото ограничение е да са написани на кирилица! Давайте!
-
Нордрим
-
DarK_TemplaR
priemame samo fentazi, tai kato http://dragonclub.hit.bg e sait za fentazi!
What We want is what We need, what We need is sex and speed !
- WitchKnight
Nqkoy den 6te se v"spolzvam ot predlojenieto,no nqma da e skoro 6tot sq pi6a drugi dve knigi.P'k i te ne se pokrivat s iziskvaniqta za fent"zi janra.Tova stava 4ak v 4etv"rtata kniga ot polu-petologiqta za Min Ho.
Prosto mi idvat prekaleno mnogo idei i nqmam vreme da gi realiziram.Ot godina i ne6to sa mi do6li 5 dobri idei i edna duzina det ne sa osobeno COOL.
P.S.
Eeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhh da imah edin kup pisateli da pi6at vmesto men,no togava p:k nqma da mogat da izkajat kakvo imam v predvid.
P.S.S.
Nqma6e me mnogo vreme i sega pak iz4ezvam.......do sledva6tiq p"t kogato Az nqma da s"m Az.
Prosto mi idvat prekaleno mnogo idei i nqmam vreme da gi realiziram.Ot godina i ne6to sa mi do6li 5 dobri idei i edna duzina det ne sa osobeno COOL.
P.S.
Eeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhh da imah edin kup pisateli da pi6at vmesto men,no togava p:k nqma da mogat da izkajat kakvo imam v predvid.
P.S.S.
Nqma6e me mnogo vreme i sega pak iz4ezvam.......do sledva6tiq p"t kogato Az nqma da s"m Az.
Long live the ANIME!!!!!!
And GOD save the GAMES!!!!!!
And GOD save the GAMES!!!!!!
saita bachka - http://dragonclub.hit.bg i sme go uploadnali oshte predi 10 dena !!!
- WitchKnight
Pishi go tva na dragonclub@mail.bg ! I ti samo s parvo ime li shte si podpishesh tvorbata ???
- WitchKnight
- WitchKnight
- KILLERSHOT