В тоя форум вече няма даже с кого да се заядеш

Нещата от живота
vanmx

Re: В тоя форум вече няма даже с кого да се заядеш

Мнение от vanmx »

Тотално не разбирам как всичките социални мрежи и AI заместват форума. Като концепция за мен си остава най-доброто нещо. Другите неща като фейсбук са нещо напълно различно, може би Discord има някакви прилики с форум, но пак не е същото.
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

През годините преустанових участието си в няколко интернет къмюнитита (вкл тестове на предстоящи игри), защото преминаха от форуми към дискорд. За мен дискорд е просто глорифайнат скайп, който пък сам за себе си никога не успя да ме накара да преглътна загубата на ICQ.
Та да, съгласен съм, че с изчезването на форумите, изчезва нещо безвъзвратно и нищо не го заменя успешно.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Морт
Обратна връзка:

Мнение от Морт »

Заяжданията вече са като заравяне на тайм капсули, които някой ще намери след няколко месеца/години, като се сети да види има ли още форум :D
Chris написа:
Vermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?
Аватар
Bagerist0
В момента играе: Със самолетчета :)

Мнение от Bagerist0 »

Въйийийий... Тука е доста пустичко... И я няма черничката тема от едно време... :( Тъжничко :(
I'm far too busy... being delicious.

Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn

а.к.а. Багериста
Публикувай отговор