Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Заглавие: Re: Какво играете в момента ?
Публикувано на: 09 Дек 2024 23:23

Serious Sam написа:
И аз пукам Quake 2 чат-пат вечерно време. :D

Аз никога не бях превъртал Half-Life 2. Сега я гепих от Стийм безплатно за което съм много благодарен на Валв. Явно по случай 20год или нещо такова. Превъртях основната игра за около седмица без много зор, така по малко всеки ден колко да се занимавам с нещо. Яко ме изкефи, енджина е супер, противниците добро АИ. Обаче почнах Епизод Едно и я зарезах малко след началото ахахха Нещо ми писна.

След това на следващия ден си пуснах Quake 2 enhanced понеже няма кво да играя... и какво да ти кажа. Знаеш какво чувство ме удари... облекчение. Някакси само като играя Quake се чувствам така. Движение, оръжия, противници, звуци и дизайн на нивата и всичко, също secret-те... За мен си е по добра игра от даже всепризнатия Half-Life2. Вярно историята е малко банална, но пък е направена супер добре и оригинално. Но през 1998 не беше въобще банално. За мен винаги е била като филмите Aliens. Много може да се опитват да копират, но не могат да повторят.

Знаеш на кое се изкефих много. The Reckoning. Превъртал съм го бая пъти, но тоя път направо ми изби рибата. Мисля, че е на нивото на оригиналната Q2, а може и по добър в някои моменти. Много тъпо започва с тея смотани нови чудовища дето се пръскат, едни с жълта кръв. Но после дизайна на нивата и всичко е супер. Но доста е кратка де. А и как свършва с това филмче е супер яко. Аз съм голям фен на Xatrix, заради Redneck Rampage. A и после рабрах че българина е работил по тея игри. Но не ми допада дизайна в Half-Life2 де, много ми е депресиращ.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 10 Дек 2024 12:57

Започнах Fallout 4 - никога не я бях играл, а неусетно са минали 9 години от излизането ѝ. Тая игра начесва толкова много краста - много за обикаляне и разглеждане, много за убиване, много за луутване и яка история. Разбира се, има кретении в стил да излезеш от едно меню с esc, а от друго с таб; стрелбата не е на високо ниво, дори спрямо borderlands 1 и всеки ден имам по един краш. Играя не моднато GOTY издание.

Също така играя и A Plague Tale: Requiem - първата ме изкърти от кеф (Innocence), но беше твърде кратка и не много добре оптимизирана. Втората обаче ги няма тия проблеми и е само кеф. Открих 1 бъг с нпц, което не искаше да мине по мост (ама го излъгах да мине хаха), всичко останало е 100% кеф. Много препоръчвам поредицата, ако ви се цъка лежерен стелт + лежерно количество битки + много яка история, която те вкарва във филма.

Пробвах Marvel Rivals - очаквах да е тотален клонинг на Overwatch, но в трето лице, вместо в първо. Получих точно това :lol:, но за пореден път се убедих колко повече предпочитам 3rd person и си мисля, че тия хора ще продадат чудовищно количество скинчета, ако задържат играта. Първите дни е забавно, защото не всички играчи идват от OW/Paladins/TF2 и е пълно с неадекватни играчи. Героите ще са познати за хората, които са играли OW, защото всеки един от героите е съставен от съвкупност от умения, които сме виждали в близардската игра. Освен перспективата, най-различното нещо са синергиите между класовете - примерно има бонус, ако в партито имате Грут и Ракуун.

В началото на септември, Епик Геймс ни подариха Football Manager 24 и от тогава... имам ~300 часа на играта :oops: До FM16, нямах нито един пропуск в поредицата още от 90те години с Championship Manager. След 16ката си дадох почивка, но епик ме върнаха към хероина с FM20 като го раздадоха, а сега и 24. Мислех си, че няма смисъл да играя 25 като излезе догодина, ама ще е с нов енджин, което ще промени играта по неподозирани начини хахаха ха хах х а х а а а... :o

Все така си поцъквам и The Crew Motorfest.

Профил

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Публикувано на: 18 Дек 2024 02:32

Сериозно ли няма тема тук за Indiana Jones The Great Circle? :D

Толко кеф не бях изпитвал от мнооого отдавна. Много ми напомня за времето когато излезе Thief 1... подобни чувства като играя. Тогава също само пуках шутъри и като излезе Thief толко различен геймплей... голям кеф беше.

Тоя Инди е много неоценен според мен. Кви тъпизми се гледат в Twitch, а тя въобще не проби там. Явно малко $$ са дали. Но MachineGames са уникални, избиха рибата с тази игра.

Сега въпроса е дали те правят нов Quake? Има надежда ако са те. Щото ид явно само Думове ще си изкарват

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com