The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB]
Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB]
Това тоя ли беше лидера на тия веган педали и дето се правеше на прасе насред Витошка?
тежки нокаути
Е тоа същия. Единствения път, в който сме си говорили, започна с ''Уау, ти нямаш никакви татуси. Яко."
Да, така съм се родил, олигофрен
Да, така съм се родил, олигофрен
-
Искал е да ти инжектира от мастилото си.
nerdsRico написа:https://imgur.com/j5up5X7
Малко компромати, the good ol' daysЕмото имаше вафли indeed.
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
indeedhewasshady.
-
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
След толкова години продължавам да помня кой кой е от тази снимка, а забравям имената на съученици от гимназията си.
Белязан съм завинаги
Белязан съм завинаги

"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
-
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Баси, догодина правя 20 години в тоя форум... И все още се чувствам като newfag.
¯\_(ツ)_/ ¯
- krriiissss
- В момента играе: Grand Theft Auto: Vice City
Всъщност ще си на 12г.Serious Sam написа:Баси, догодина правя 20 години в тоя форум... И все още се чувствам като newfag.
Шефо написа:бате тебе май са те правили двойка негри педали у психодиспансера на раднево
tva ne mu e 1viqt account ve.
lesno e da se doseti6, da eba prostiq ti
ili prai6 jaluk opit da trolish, pak 6ot si prost

HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
- krriiissss
Бях пиян.Agent написа:tva ne mu e 1viqt account ve.

Шефо написа:бате тебе май са те правили двойка негри педали у психодиспансера на раднево
siguren sam, 4e si bil... 

HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
- krriiissss
МНОГО!!!Agent написа:siguren sam, 4e si bil...
![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
Tanasi и UndeadDude предполагам. Форумна кога?denik написа:Преди няколко дни се разхождах в Борисовата и се разминах с едни деца в черно, които слушаха блек метъл на колонка и ми стана мило и се сетих за тая тема, че не я бях чел и сега седнах и я прочетох. Доста яко, поздрави на всички. Голям зор покрай тия форумни жени ей
Между другото, сещам се за двама форумци, които са мнооого напред с материала (дават ги по телевизията, разбират си от нещата)

Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
Тоз кат дигна темата, ся виждам че май съм я пропуснал (поне по-голямата част) щот яко и бая бачках по време на ковида.
Мн се смея на тоз олиго crimson-а (alt na Voltaja dokolkoto si spomnqm mai ili na drug down syndrome rtrd det se opitva da troli neuspe6no?), как си е изтрил (почти) всички мнения обаче.
Мн се смея на тоз олиго crimson-а (alt na Voltaja dokolkoto si spomnqm mai ili na drug down syndrome rtrd det se opitva da troli neuspe6no?), как си е изтрил (почти) всички мнения обаче.

-
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Не е Волтажа.
Кримсънчето със сигурност е най-големият жалкатрос, писал тук.
Мога безпогрешно да му разпозная алтовете след точно две прочетени изречения, има много характерен почерк на тотален девственик.
В момента има все още небаннат не знам си кой поред акаунт във форума на форплей.
Щях да кажа, че бих му срал в устата, но това би коствало повече усилия отколкото си заслужава
Кримсънчето със сигурност е най-големият жалкатрос, писал тук.
Мога безпогрешно да му разпозная алтовете след точно две прочетени изречения, има много характерен почерк на тотален девственик.
В момента има все още небаннат не знам си кой поред акаунт във форума на форплей.
Щях да кажа, че бих му срал в устата, но това би коствало повече усилия отколкото си заслужава

"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
-
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Има сериозна конкуренция за тази титла - Васковци, играчи, токсици... 

¯\_(ツ)_/ ¯
-
- Цар
- Обратна връзка:
Rico написа:Tanasi и UndeadDude предполагам. Форумна кога?denik написа:Преди няколко дни се разхождах в Борисовата и се разминах с едни деца в черно, които слушаха блек метъл на колонка и ми стана мило и се сетих за тая тема, че не я бях чел и сега седнах и я прочетох. Доста яко, поздрави на всички. Голям зор покрай тия форумни жени ей
Между другото, сещам се за двама форумци, които са мнооого напред с материала (дават ги по телевизията, разбират си от нещата)~23 години у форумо. Feelsbadman.

QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
Елинор Рузвелт: Великите умове обсъждат идеи, средните умове обсъждат събития, малките умове обсъждат хората 

kato te gledam ko si obsajdal i kak si tril mneniqkingcrimson написа:Елинор Рузвелт: Великите умове обсъждат идеи, средните умове обсъждат събития, малките умове обсъждат хората
az 6ta otkrehna za edna istina:
"da citirash po-umni hora ot teb, ne te pravi umen."

pozvolqvam ti da me citirash, np
-
Не съди за една книга само по корицата или от първите хиляда страници, морски
Вече трябва да си стигнал до ръководна позиция в професията си, покажи ни повече класа в любимия форум ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)

![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
"съдя" по квото е present-нато/представено.kingcrimson написа:Не съди за една книга само по корицата или от първите хиляда страници, морскиВече трябва да си стигнал до ръководна позиция в професията си, покажи ни повече класа в любимия форум
"Don't judge a book by its cover" е само --- няма "хиляда страници" щот спъва логиката на поговорката, брат ми. Пак се осра.

Като си почнал с поговорките - нашият форум също има много добра: "Той не е тъп, той просто троли..."
по-горе съм го взел предвид де, не знам кво подскачаш ся.

Безсмислени xимерни хипотези от сорта, че си милионер irl (постигнал сам/доразвил*) и си много интелигентен а тук "само тролиш", не смятам да развивам в нашия "пробит"/"любим" форум. А и е ИРЕЛЕВАНТНО.