Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 12 Ное 2023 13:08
В Перник ЧНГ означава "Честит Нов Голф." ,,,
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 05 Дек 2023 20:49
Чък Норис си има магнитче, на което лепи хладилници от разни места, които е посещавал.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 05 Дек 2023 20:51
Учителката: - Иванчо, надявам се, че повече няма да те виждам да преписваш от другарчето си! - И аз се надявам, госпожо! ,,,
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 05 Дек 2023 20:53
Малкия Иванчо казва на баща си: - Искам да махна от писмото до Дядо Коледа влакчето и да напиша колело! - Вече не искаш ли влакче? - Искам, но намерих едно в шкафа . ,,,
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 16 Дек 2023 13:07
Психиатър към пациент: - Диагнозата ви е раздвоение на личността. - Хм, добре! Колко ви дължа? - 100 лева. - Ето ви 50, другият не иска да плати... ,,,
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 16 Дек 2023 13:09
Студент е на изпит. Професорът го пита: - Как се казвате? - Стоян Иванов!. - И....защо толкова се радвате? - Вече отговорих на един въпрос! ,,,
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 16 Дек 2023 13:10
- Знаеш ли, напоследък все търся смисъла на живота и все не мога да го намеря... - В хладилника няма ли го? - Не... - Значи вчера сме го изпили... ,,,
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 26 Дек 2023 23:10
Жената на програмист му носи кафе. Той без да отделя поглед от монитора, взима кафето и отпива. Казва ѝ: - Не мога да го пия без захар! - Знам, скъпи, - отговорила жена му. - Просто исках да ти чуя гласа... ,,,
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 26 Дек 2023 23:14
- Здравей! Не ти писах толкова дълго, за да ти домъчнее силно за мен! - Вече съм женен. Имам и деца... ,,,
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 26 Дек 2023 23:17
Тя: - Ела довечера у нас, да ми преинсталираш компютъра! Няма да има никой... Той: - Нали го купи миналата седмица, няма нужда от преинсталация... Тя: - Оффф... Ти, тъп ли си?! Той: - Ха! Тя не може да си преинсталира компютъра, аз съм бил тъп! ,,,
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 01 Яну 2024 20:34
Малко момиченце звъни на 112: - Помощ! Татко е полудял! Облякъл се е в червено, сложил си е брада от памук и твърди, че е Дядо Коледа! ,,,
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 01 Яну 2024 20:36
- Скъпи, какъв подарък искаш за Коледа? - Да се престориш на глухоняма! ,,,
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 01 Яну 2024 20:39
Гошко видя как Дядо Коледа се преоблича като баща му и разбра, че бащите не съществуват. ,,,
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 05 Яну 2024 21:11
Съдията: - Двама души са та видяли, че си откраднал прасето! - Аз пък мога да доведа десет души, които не съ ма видяли! ,,,
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 05 Яну 2024 21:12
- Как можахте да убиете човек само заради един-единствен долар? - Долар по долар милион става, господин съдия. ,,,
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 05 Яну 2024 21:15
Съдията : - Петров, мога да ви докарам трима човека, които са ви видели да крадете прасето на съседа си! - Аз пък мога да ви доведа триста, които не са ме видели! ,,,
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 16 Яну 2024 21:29
Учителката връща проверените домашни работи. - Иванчо, домашното ти е много лошо. Не мога да разбера как един човек може да направи толкова много грешки. - Не беше един човек, госпожице, татко ми помагаше. ,,,
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 16 Яну 2024 21:32
- Иванчо, защо пишеш толкова големи ченгелчета? - Тате, това не са ченглечета, това са интеграли. ,,,
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 16 Яну 2024 21:33
- Хайде, Иванчо, хайде мама, ела седни и ми разкажи някоя весела история. - Може ли да не сядам, че преди малко разказах на баща ми весела история... ,,,
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 21 Яну 2024 17:45
Студенти си говорят: - Знаеш ли, че нашият професор си говори сам със себе си. - И нашия. Но не се усеща. Той мисли, че го слушаме. ,,,
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|