denik написа:
Олееее, хипер яко! Надъхах се! Нямам търпение да излиза и да правим партита
+1
И аз съм дълбоко хайпнат, но има само едно-единствено нещо което ме тревожи от видяното досега - това че на няколко места се спомена че играта е изцяло базирана върху локнатия на 25 кадъра енджин, което се
усещало. Това само по себе си нямаше да е никакъв проблем, предвид че очевидно играта е способна да върви със 144 кадъра, просто това което ме притеснява е че на почти всичките видеа когато екрана се напълни с ефекти и частици фреймрейта дропва драстично от 144... Надявам се с времето това да да се ошлайва, ако е възможно, но малко ме притеснява че дори в геймплей демотата за
Blizzcon още не са успели да я докарат до там, а играта се очаква да излезе тази година. Реално ако фреймрейта ще дропва толкова като всеки път на екрана се съберат повече от няколко гадини и мълнии, това ще е доста голяма част от играта опасявам се
Но когато върви както трябва, всичко изглежда толкова перфектно и полирано, направено с такова внимание, направо може да усети човек че и те едно време са се пръсвали на Хамачито
Иначе и роуга от
DIV ме изкефи страшно много след като изгледах дийп дайва - първоначално не ме хайпна особено, защото ми напомни на хънтъра от
DIII, но в крайна сметка има много повече дълбочина и това е само малка част.
А Имортал чак ми стана жал за младежа от комюнитито, който интервюираше девовете, щото явно има някакъв допотопен телефон, на който играта му вървеше с под 30 кадъра и изглеждаше просто потресаващо, и честно казано убития му кринджи тон определено отразяваше експириънса му с играта. Аз лично продължавам да съм силно хайпнат за Имортал, но почва да ми писва на хуя да чакам да я пуснат - минаха 3 години... Смених 3 телефона от тогава, а дори тогавашния ми телефона покрива техните изисквания... Дай боже някакво развитие поне в тоя план в обозримото бъдеще, понеже продължавам да твърдя че ако Близард не се раздвижат игрите които разработват ще са морално остарели към датата на релийса им.