Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе:
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 06 Апр 2012 14:07
HoN ще продължи дълго време да се играе, но играчите ще се топят с всеки изминал месец. Това едно на ръка, но и вече се забелязва преселване на най-добрите HoN про геймъри към Dota 2. HoN competetive сцената ще замре много по-бързо, но обикновени играчи ще си има още дълго време.
HoN превъзхождаше DotA 1 от мига в който излезе, тъй като бе същата игра, но с подобрен енджин/графика, както и с много опции, които War 3 не поддържаше. И до момента, в който портваха оригиналните герои от DotA 1, си беше и доста приятна и балансирана. Когато решиха, че могат да си измислят свои герои, всичко стана адски небалансирано.
Както и да е де, с излизането на Dota 2, HoN се обезсмисля донякъде, защото той вече няколко години бе духовен наследник на първата Дота, но Dota 2 е официалния наследник и в момента бързо набира позиции и е всъщност доста добра (геймплея е същия, героите са 1 към 1 с Дота 1 и т.н.), въпреки факта, че е в "затворена" бета все още.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 06 Апр 2012 23:31
..............
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе:
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 14 Апр 2012 22:17
Язе почнах пак да разцъквам, оказа се, че просто трябва да съм малко търпеливичък докато ми зареди първата игра при включване, после всичко е шест. Ама още съм слабичък, де, формата ми от време оно си е отишла безвъзвратно. Levekk ми е ника, някой ако иска да ме добавя
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
Daath
|
He who devoures cookies |
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 17 Апр 2012 14:42
И аз реших да се завърна, ако някой ще ме търси - ksmx`gh0st
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 21 Апр 2012 00:39
Правете сложни пароли и невъзможни и-мейли, братя, защитавайте се на макс! Наскоро бях хакнат и дръвника, който ми е взел акаунта, ми е променил и ника, и и-мейла, на който бях записан. Сега не мога да се логна нито в акаунта си, нито във форума, за да мога да им пиша на S2 да ми го върнат. Не че съм се засилил да играя играта, но пък е гадно, когато си платил за нещо, а вече го няма. Това, което истински се чудя, е какво пък толкова намериха точно в моя акаунт, който не бях ползвал с месеци, че да ми го вземат. Влизам аз вчера, намирам, че хакера ми вдигнал статистиките, солидно цъкал, има сребърни монети (367 направил, браво на него)... Смехория. Добре поне че и-мейла, на който бях създал акаунта, не беше свързан с нещо по-важно. EDIT: Ако сте си пре-поръчали играта, има възможна безплатна промяна на ника веднъж и само веднъж. Променете го, че барем втори път да не могат да го направят хакерите...
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе:
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 13 Май 2012 15:44
Изтеглих я сега да я видя, но имам баси досадните крашове. Единия е към края на туториъла, а другите са когато ми започне мач (влизам в игра) и когато аз правя игра. И в двата случая ме изхвърля на десктопа и изкарва там някакъв краш репорт. Влязох им в тъпите форуми да чета, ама ебаси колко глупаво са го направили, нищо не може да се намери. Има 1000 раздела, но никъде не намирам това, което ми трябва. Edit: Май се оправих- oт DirectX9 го смениг на OpenGL в найстройките за видеото и засега нямам проблеми.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 13 Май 2012 22:12
..............
|
|
|
|
|
newcomer
|
|
В момента играе:
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 05 Юли 2013 10:29
Mного хубава игра. Единственото, което не ми харесва е, че играта е за хора с опит, ако си нуубче ти сритват задника не просто в началото, а във всеки мач. Ако играеш с приятели и те също едва започват да играят, жална ви мааци.йка. Ако сте добри обаче, играта бие ВСИЧКО в жанра (лично мнение). Понеже никога не съм бил добър на ДОТА и постоянно ме биеха като тъпан на тази, реших да пробвам ЛОЛ и трябва да ви кажа, това е играта за хора като мен, които не са добри на ДОТА. В ЛОЛ и най-големите слабаци могат да се оправят що-годе добре.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 11 Юли 2013 18:40
така е новаците бързо се отказват, но играта е супер просто
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе:
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 20 Фев 2019 02:24
Преди няколко седмици, когато ми писна от HotS и отношението на Blizzard към играта, реших отново да пусна HoN, за да си припомня добрите стари времена от периода 2011-2013, когато HoN стана F2P до ъпдейт 3.0. Лично за мен през това време играта беше на своят връх. Всичко в нея ми харесваше и я разцъквах като луд, дори доста от приятелите ми се навиха да я играем заедно. За жалост този период свърши с ъпдейт 3.0, който развали почти всичко, което ми харесваше и никога след това не съм я играл сериозно, с изключение на патчване 1-2 пъти в годината, за да видя как са нещата в няколко игри срещу ботове. А сега изглежда дори няма и да мога да преживея някакъв nostalgia trip, защото по някое време оптимизацията на играта тотално се е сринала и играта не иска да върви с повече ~30 fps и безумни сечове, което я прави неиграема. Каквито и промени по настройките или файловете на играта да правя няма никакви подобрения. От това, което четох по официалните форуми, изглежда че проблемът е в адски старият енджин на играта, който не е оптимизиран за многоядрени процесори и нещата са ставали само по-зле с времето. Всичко това ни води и до главната причина да напиша този пост, а именно новината, че . What a shame... Особено, ако си припомним, че по едно времe HoN беше един от водещите конкуренти в жанра и много хора смятаха, че това ще бъде истинската Dota 2. Винаги съм се чудел дали, ако не се бяха самозастреляли така в началото с цената от 30$, а бяха започнали с F2P модел, нещата щяха да бъдат различни. Друго нещо, което лично за мен беше невероятно преживяване беше beta test периода. По някое време ще прочета старите постове в темата, за да си припомня какво е било Нека не забравяме 2 от най-добрите музикални трака, направени за moba, ever! R.I.P. HoN 2009-2019
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе:
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 02 Мар 2023 21:47
|
|
|
|
|
Agent
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 06 Мар 2023 23:35
ne6to si se nasmarkal bratle
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе:
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 06 Мар 2023 23:53
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе:
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 08 Мар 2023 22:39
Имаше един грейвдигър, който вдигна няколко стари теми и аз му изтрих мненията. Ама явно agent се е разписал в тая, преди да изтрия мнението на оня и така.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|