Автор |
Съобщение |
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 03 Сеп 2022 21:47
Прибира се драконът изморен вкъщи и от вратата се провиква: - Ей, жено, какво има за вечеря? - Тройка братя с гарнитура, а за десерт златна ябълка! – отговаря покорно ламята. гелов акумулатор 12v 100ah,акумулатор 110ah 950a
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 17 Сеп 2022 22:49
Жена върви по тротоара и дърпа след себе си крава. Вижда я полицай, приближава се до нея и започва да й се кара: - Госпожо, не знаете ли, че по тротоара могат да се движат само пешеходци? - Знам, разбира се! А вие, какво искате да ми кажете, че моята крава се движи на велосипед ли? Спортни комплекти,раници,су вид,scrum agile
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 22 Сеп 2022 23:05
Спорят шофьор на камион и пиян катаджия: - Господине, за десети път Ви питам защо камионът Ви не е добре уплътнен и ръсите от товара си по пътя? – Господин полицай, за десети път Ви обяснявам, че опесъчавам улиците заради поледицата! check suit mens,нлп терапия,годежни пръстени,Имуностимулант
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 22 Сеп 2022 23:11
Младеж, свирукайки си сложна мелодия, пресича неправилно, полицай го спира. - Глоба! - Ама само за едно неправилно пресичане ли? - Не е за пресичането, а дето взе неправилно фа-диеза на осминката фраза... като си подсвиркваше. нлп техники,околоочен крем,lustige Socken,отпушване на мивки габрово
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 26 Сеп 2022 21:23
Петък вечер, квартална кръчма някъде в Перник. 5-6 развеселени мъже поливат уЙкенда. Влиза техен приятел, присъединява се към компанията, люсва една голяма почти на екс и казва: - Пичове требе да ви кажем нещо и че ви искам акъл, ама ако може без глупости и простотии! - Казвай, казвай! С тебе сме! - подканила го компанията. Нашият човек люснал още една за кураж и рекъл: - Ся, сички знаете, че съм сериозен, семеен човек, деца имам, жената си обичам, ама на - случи се, фанах си любовница. И тя като мене - семейство, деца, мъж. И ся не знам каква да я къдря. С жената ли да остана, да се разделим и да се сберем с любовницата, така ли да оставя нещата? Дайте ми акъл! Нема да ви кажем коя ми е любовницата, да не и развалим доброто име! На масата се възцарило гробно мълчание. Мъжагите изпили по още една грозданка на екс, а един от тях с дрезгав глас съобщил: - Яс мойта че я пребием... за секи случай! Geschenke für frauen,отпушване на канали севлиево,основа за грим,Geschenksets für Männer
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 01 Окт 2022 18:59
Известна манекенка играла малка роля в театъра. След спектакъла в гримьорната ѝ влиза елегантен джентълмен. - Извинете, нали Вас удушиха в трето действие? - Да, мен... А защо? - Бих искал да се погрижа за тялото... сребърни висулки,щитовидна жлеза,Cybex колички,Реклайнер
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|