ВИЦОВЕ
Re: ВИЦОВЕ
Режисьор казва на актрисата: - Сега ще скочите от моста! - Но аз не мога да плувам! - Няма значение. Ние ще заснемем само скока.
сгъваем нож,калъфи за телефони huawei,онлайн оръжеен магазин,калъфи за motorola
сгъваем нож,калъфи за телефони huawei,онлайн оръжеен магазин,калъфи за motorola
Известна манекенка играла малка роля в театъра. След спектакъла в гримьорната ѝ влиза елегантен джентълмен. - Извинете, нали Вас удушиха в трето действие? - Да, мен... А защо? - Бих искал да се погрижа за тялото...
чанта за лаптоп,смарт джаджи
чанта за лаптоп,смарт джаджи
Това, което най-силно ме впечатлява е волята на бегачите в маратон – как успяват да не си проверяват телефона цели 4 часа!
компресивни чорапи,безглутенови храни,матраци magniflex,нагревател за кола маска
компресивни чорапи,безглутенови храни,матраци magniflex,нагревател за кола маска
1 монитор - програмист.
2 монитора - напреднал програмист.
3 монитора системен администратор.
4 монитора - пазач.
прах за пране,ортопедични стелки,онлайн супермаркет,матраци isleep
2 монитора - напреднал програмист.
3 монитора системен администратор.
4 монитора - пазач.
прах за пране,ортопедични стелки,онлайн супермаркет,матраци isleep
Късно през нощта програмист е на компютъра, когато усеща докосване отзад. Обръща се – жена му гола и го гледа изкусително. Програмистът строго:
- Извинявай, скъпа, но компютърът е зает.
стол за педикюр,перилни препарати,дамски обувки,хранителен магазин
- Извинявай, скъпа, но компютърът е зает.
стол за педикюр,перилни препарати,дамски обувки,хранителен магазин
Прибират се седемте джуджета от работа и... - Кой ми е ял с вилицата, кой ми е пил от чашата, кой ми е ял от паничката....??? А джуджето, в чието легло била Снежанка, рекло: - Айде, айде, кой ял ял, кой пил пил, гасете тока и да лягаме!
козметично легло,Аче,наглезенка,спални
козметично легло,Аче,наглезенка,спални
Али Баба стига до пещерата и казва: - Сезам, отвори се! Отговаря механичен глас: - Моля, въведете вашия ПИН-КОД
Даш,наколенка,ергодизайн спални,омекотител
Даш,наколенка,ергодизайн спални,омекотител
Като изгледал отново Епизод 1 на "Междузвездни войни", учителят Йода отбелязал: - Какъв съм бил зелен тогава!
колан за кръст,спалня стокхолм,италиански препарати,стелки за обувки
колан за кръст,спалня стокхолм,италиански препарати,стелки за обувки
Малкият Иванчо идва при баща си: - Тате, отново счупих стъкло в училище. - А стига бе, това не е училище, а някаква оранжерия!
маски за лице,Камери за видеонаблюдение,Стоманени джанти,гуми
маски за лице,Камери за видеонаблюдение,Стоманени джанти,гуми
Питали чукчата как е живял преди октомврийската революция: - Глад и студ - отговорил той. - А след октомврийската революция? - Глад, студ и чувство на дълбока благодарност..
лимфен дренаж,маска за коса,DVR,Мото гуми
лимфен дренаж,маска за коса,DVR,Мото гуми
Час по древна история в училище: - Деца, какво е станало, когато Нерон подпалил Рим? Иванчо отговаря: - Всички застрахователни фирми в града фалирали...
Автогуми,бързо отслабване,корейска козметика,NVR
Автогуми,бързо отслабване,корейска козметика,NVR
Единствената причина в Египет да има пирамиди е, че са прекалено тежки, за да бъдат пренесени в Британския музей...
фланци,Зимни гуми,премахване на целулит,шампоан против косопад
фланци,Зимни гуми,премахване на целулит,шампоан против косопад
Малкият Иванчо идва при баща си: - Тате, отново счупих стъкло в училище. - А стига бе, това не е училище, а някаква оранжерия!
IP камера за видеонаблюдение,мобилен сервиз за гуми,Летни гуми,здравословно отслабване
IP камера за видеонаблюдение,мобилен сервиз за гуми,Летни гуми,здравословно отслабване
Попитали един евреин: - Имаш 8 ябълки и даваш половината на приятел, колко ти остават? - 7 и половина.
шампоан против пърхот,джанти 15,калкулатор гуми,горене на мазнини
шампоан против пърхот,джанти 15,калкулатор гуми,горене на мазнини
- Докторе, всичко ме боли. - Съсредоточете се! За всичко няма да Ви стигнат парите!
4х4 гуми,гуми 4х4,гуми за скутер,кросови гуми
4х4 гуми,гуми 4х4,гуми за скутер,кросови гуми
Съдията пита свидетел: - Знаете ли колко ще ви дадат за неверни показания? - Да, обещаха ми едно BMW.
гуми за кросов мотор,офроуд гуми за сняг,гуми 4х4 офроуд
гуми за кросов мотор,офроуд гуми за сняг,гуми 4х4 офроуд
Лекар преглежда пациент в безсъзнание и казва на жена му: - Съжалявам, но нищо не мога да направя - вижте как са му посинели ръцете, вече умира... - Докторе, той е бояджия, затова са му сини ръцете... - Значи има късмет, ако не беше бояджия - досега да е умрял...
leather belts for men,неврит,цинк таблетки,комплект за бръснене
leather belts for men,неврит,цинк таблетки,комплект за бръснене
Мъж отива на лов. Жена му го пита:
- Скъпи, по какво ще стреляте днес?
- По елени...
- Добре, внимавайте да не се избиете!
Sheepskin coat,невропатия,имуностимулатор,продукти за брада
- Скъпи, по какво ще стреляте днес?
- По елени...
- Добре, внимавайте да не се избиете!
Sheepskin coat,невропатия,имуностимулатор,продукти за брада
При военния лекар идва новобранец с кашлица. Лекарят по погрешка му дава разслабително. На другия ден двамата се срещат на плаца. - Е, как е, боец? Кашляш ли още? - Не смея...
mens 3 piece suits,плексит,имуностимулант,сапун за бръснене
mens 3 piece suits,плексит,имуностимулант,сапун за бръснене
На митницата: – Отворете си куфара за проверка! – Но аз нямам куфар. – Няма значение, редът е еднакъв за всички!
walking dead negan jacket,радикулит,вакса за брада,mens parka coats
walking dead negan jacket,радикулит,вакса за брада,mens parka coats