Автор |
Съобщение |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 29 Юни 2022 15:51
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 29 Юни 2022 15:52
Liberty написа: Момчета, вие не спирате да ме изумявате. Аз от две години се опитвам да ви обясня... Aaaaaaaaaaaaa! Жив е той, жив е! И както винаги, да не повярваш - отново е прав, предвидил го е и ни го е казал Нали Герб нямаше да предаде националния интерес бре, Бойче родолюбеца можел да краде от хората колкото си искал, ама външната му политика била на висота и отстоявал позициите. Ко стана? Нещо ми се струва, че не позна ПП: Герб кога стана грантаджийска партия като ДБ и ПП? Нали до онзи ден ни обясняваше колко по-начетени и успешни са от другите изброени, а сега ги слагаш в един кюп? Твоите заключения и политически възгледи са по-изменчиви от тези на Корнелия Нинова, бе, хаха
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 30 Юни 2022 01:13
Буквално никъде не съм казвал подобни неща.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 30 Юни 2022 15:22
^Значи да разбирам, че до онзи ден сестра ти е писала във форума от твоя профил?
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 02 Юли 2022 20:46
Не ги знам тия какво си играят на кабинети. Само губят времето за изборите.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 03 Юли 2022 21:09
The Wolf написа: ^Значи да разбирам, че до онзи ден сестра ти е писала във форума от твоя профил? Ми не аз буквално ти цитирах мой пост от онзи ден, където отговарям на въпроса дето го задаваш. Това че не четете не е мой проблем. И само по въпроса за "родолюбството" само ще напомня, че аз подкрепях ВМРО. И смятам, че по ключови въпроси, по време на последния кабинет на ГЕРБ, които лично мен ме интересуват, като бежанците (пакта за бежанците на ООН), Истанбулската конвенция, Македония, развитието на българската армия и още едно две неща, се взеха правилните решения именно защото ВМРО беше "патерицата" на ГЕРБ. В случая не ми е приятно, че в каквато и да е бъдеща коалиция не съществува политическа сила, която да отстоява тези позиции. Единствено на народняшкия инстинкт на Бойчето трябва да разчитаме, ама това не е голяма утеха. Имайки предвид обаче, факта че моя неотклонна позиция винаги е било, че няма по-лошо от БСП във властта, смятам че коалиция между ГЕРБ от една страна и "Умно-красивите" партии от друга е по-добрия вариант. Това остава в опозиция, БСП, ДПС, ИТН и "Възраждане". Далеч в по-голямо противоречие ще бъдат хвърлени обаче "умно-красивите" привърженици, вкл. и повечето писали в тази тема. Защото през последните две години и половина техния основен мотив беше "изчегъртването на ГЕРБ". Ще се окаже обаче, че с ГЕРБ имат повече допирни точки отколкото с досегашните си партньори.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 05 Юли 2022 10:37
Сега, аз от всичко изговорено и видяно до момента разбирам, че Андрей поне е реалист.
Наясно е, че никога няма да влезе в графата нито на "умните", нито на "красивите". Еваларка му правя за реалистичната себеоценка.
Следователно е решил да бъде all in и се е позиционирал като враг на умните и красивите, за да може поне да не е част от сивата маса по средата и да има някаква значимост.
Та се замислих и сега ми изникна логичният въпрос дали не би било по-коректно да се обръщаме към него с "патреот".
Сигурен съм, че тази класификация доста ще обогати разговорите ни и ще отговори по реципрочност на изпълнения със съдържание термин "умно-красивитет".
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 05 Юли 2022 18:01
Смях и искрено съжаление будят у мен хората, които през 22-ра продължават не-ироднично да се определят като "умни и красиви". Подобно на много други неща, те не схващат, че "умно-красив" е саркастична ирония остнасяща се за самозабравили се нарцистични глупаци, които си мислят, че единствено тяхното мнение е валидно и всички други са "платени тролове" или прости "бай-ганьовци".
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 06 Юли 2022 09:13
Аз не мисля, че си платен трол или прост бай ганьо бе, момче. Аз мисля, че си тъп на галош абсолютно безплатно и изцяло по идеологически подбуди - което в известен смисъл си е софистицирана работа, та и "прост" не бих те нарекъл точно. Или с други думи - не си просто тъп Колкото до това, че съм умен и красив - то си е обективен факт от действителността, а фактът, че някой се упражнява в даването на допълнителни дефиниции към тази, е еквивалентен на това да се обръщам към тебе с "патреотче". Изтръпват ми ташаците от кринджа на цялата работа просто, разбираш ли?
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 06 Юли 2022 17:57
Аз не говорех конкретно за тебе, а по принцип, но както и да е.
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 16 Юли 2022 16:57
Опа, шо стана, засада нямаше ли След цирка с протестите в Северна Македония, те най-накрая приеха "френското предложение". Протести вече няма да има. Замазаха очите на лековерните българи с надеждата да се хванат на въдицата и повярват какъв гросмайсторски ход са направили политиците на клета майка България Плодовете ще ги берем в следващите години, ако разбира се, още съществува понятието ЕС. ПП: А македонците тепърва ще осъзнават, че са прецакани. Там вече ще започнат да се сформират организации тип: "Америка за СМ", и подобни. Сояджиите и модерните пионерчета на изродената в клептокрация - демокрация, ще стават все повече и повече. Нас все още не успяват да ни разпарчетосат чуждите агенти от "приятелските" посолства, но простите макета до десетилетие ще се превърнат в държава тип Люксембург/Сан Марино/Лесото
|
|
|
|
|
aezakmi
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 23 Юли 2022 12:17
The Wolf написа: ПП: А македонците тепърва ще осъзнават, че са прецакани. Там вече ще започнат да се сформират организации тип: "Америка за СМ", и подобни. Сояджиите и модерните пионерчета на изродената в клептокрация - демокрация, ще стават все повече и повече.
Според теб каква алтернатива имат? Какъв друг път да поемат?
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 23 Юли 2022 19:53
aezakmi написа: The Wolf написа: ПП: А македонците тепърва ще осъзнават, че са прецакани. Там вече ще започнат да се сформират организации тип: "Америка за СМ", и подобни. Сояджиите и модерните пионерчета на изродената в клептокрация - демокрация, ще стават все повече и повече.
Според теб каква алтернатива имат? Какъв друг път да поемат? Алтернативата им беше да продължават както досега. Бедна и малка страна са, но това няма да се промени след влизането в ЕС. Подобни страни изпълняват ролята на изтривалка в съюза и техният глас не значи абсолютно нищо. Веднъж да ги залъжат и приемат - после стават персона нон грата и никой няма да им обръща внимание. Ще бъде забавна метаморфозата, която ще претърпят и колко бързо ще изоставят своя национален интерес в името на възможността техните политици, бизнесмени и приятелските им кръгове да забогатеят повечко. Тези съюзи са пълен ташак в общи линии. Дузина държави и държавици стоят вън от всякакви съюзи и изобщо не са по-зле от тези, които са членки на нещо си. През миналия век политиците са ги делили на демократи и комуняги, после след промяна стават десни и леви, но и това остаря - в последното десетилетие това разделение е безпочвено, защото бившите десни и леви си се чифтосват как си искат, за да се докопат до келепиреца, независимо че се гаврят с техните поддръжници. В последно време едните са либерали(бившите десни и демократи), а другите са популисти(бивши леви и социалисти), но скоро ще направят нов завой - десните ще се наричат глобалисти, а левите - националисти. Където управляват глобалисти държавата търпи упадък и за суверенитет и дума не може да става. При другите пък политиките са съвсем различни и са насочени към защита на националния интерес преди всичко(примерно Орбан, той доста добри закони изкова в Унгария, но така е и в повечето сравнително малки африкански, океански и южноамерикански държави, разбира се, тези които големите държави с имперски амбиции не са имали причини да ги демократизират и приобщават, тъй като ресурсите им са кът, географското им разположение не е ключово, а населението им трудно за променяне).
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 07 Авг 2022 17:10
Нещастният вой и цвилене на "демократичната общност" у нас е просто трогателна. Цитат: Под управлението на Радев България ще се превърне окончателно в мръсно сиво петно, през което режимът в Кремъл ще може да пробутва в Европа стоките си - през задната врата, да получава защита на най-високите нива на взимане на решения в ЕС и да ползва комфортен плацдарм за дестабилизация и конфликт на Балканите. Радев ще върне Газпром и ще даде лице на мътната русоробска вълна, заливаща българската политика. Линк Но можеше сега президент да е професор Анастас Герджиков. С гарантирано про-европейско и про-западно управление в критичен исторически момент. Което уж, според същите тези е най-важното. Обаче не, важното беше да се чегърта. Дори с цената на това за нови 5г. да се сложи на власт известния в целия свят като "про-руски президент на България". Еми това е положението другари Цвилете сега
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 07 Авг 2022 21:37
Liberty написа: Нещастният вой и цвилене на "демократичната общност" у нас е просто трогателна. Цитат: Под управлението на Радев България ще се превърне окончателно в мръсно сиво петно, през което режимът в Кремъл ще може да пробутва в Европа стоките си - през задната врата, да получава защита на най-високите нива на взимане на решения в ЕС и да ползва комфортен плацдарм за дестабилизация и конфликт на Балканите. Радев ще върне Газпром и ще даде лице на мътната русоробска вълна, заливаща българската политика. Линк Но можеше сега президент да е професор Анастас Герджиков. С гарантирано про-европейско и про-западно управление в критичен исторически момент. Което уж, според същите тези е най-важното. Обаче не, важното беше да се чегърта. Дори с цената на това за нови 5г. да се сложи на власт известния в целия свят като "про-руски президент на България". Еми това е положението другари Цвилете сега Хахаха. Тоест, ако Герджика беше президент, щеше да е на страната на ДБ и ПП и да промотира американския течен газ И нямаше да опитва да се договори с Газпром(нещо, което не съм чул и Радев да опитва) въпреки наближаващата зима?
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 08 Авг 2022 00:14
E не знам, аз просто отразявам цвиленето. Забележително е как някои хора изпадат в абсолютна амнезия. Първото нещо което Радев направи, като президент беше да отиде в Брюксел (със Спартана, ако помните) и да поиска санкциите срещу Русия за тогавашното анексиране на Крим да бъдат премахнати. После каза, че Крим бил руски и т.н. и т.н. Тоест не е като да не са знаели, не е като изведнъж Радев да е станал друг човек. Тези от ДБ в голямата си част даже не си подкрепиха собствения про-форма кандидат президент, а гласуваха за Радев още на първи тур
|
|
|
|
|
aezakmi
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 09 Авг 2022 20:43
Liberty написа: Тоест не е като да не са знаели, не е като изведнъж Радев да е станал друг човек. Към днешна дата е много лесно да кажеш нещо подобно, но то не внася стойност нито към дискусията - нито към аргументите ти Гласувах за Радев когато беше срещу Цачева и сега съжалявам. Причините бяха простички: 1. Добра кариера във ВВС. Може би единственото звено на БНА/БА, където за да влезеш ти трябва поне малко мозък освен физика. Въведе реалния въздушен бой като главна дейност по време на обучения, вместо пилотския състав да послушно да слушка КУН, ИТС и всичките влъхви кое как точно да стане. Това е рязък завой от съветско-руската доктрина. Отнесъл е много лайна в тази своя дейност, но посоката е правилна. За незапознати с тематиката тези неща звучат доста кухо, но да промениш мисленето и оперативната дейност на хора, с които трудно се спори, е постижение. Всичко това говори за личностните му качества като лидер, който успява да прокара вижданията си. Това лошо ли е за президент на държава? 2. Какъв избор беше Цачева? Знаеш ли коя е Цецка Цачева, какво е работила и колко успешна е, чисто професионално? На тази жена и липсва природна интелигентност, всеки, който си е имал взимане-даване с нея дори само в професионален аспект знае, че тя е неспособна на самостоятелни решения за базови казуси, а ние говорим за президент на България. Почвам да си мисля, че ГЕРБ му дадоха на Радев тези избори за президент на тепсия 3. Виждаше ми се като балансиран избор точно по отношение на външната политика. Кадрови офицер започнал кариерата си в БНА, след това преминал през американска академия. Никога не съм бил привърженик на тоталното слугуване на държавническите решения/тенденции налагани от ЕС и САЩ. В същото време imho Русия не е приятел на България, никога не е била и с нея трябва да имаме много... практически отношения. Именно близостта ни, било то географска, културна, историческа или каквато друга искаш предразполага държавата ни да има маса за дискусия с Русия, където тона е благОт февруари насам светът не е същия - отношението ми към Русия охладня значително - ръководството на тази държава е поколението на загубилите и реваншизмът им реално се превърна в заплаха за целия свят, липсата на дипломатичност не предвещава нищо хубаво. Причините към момента да го отричам също са много простички - не успя да оседлае Янев, успя да помогне на цялостната про-руска пасмина (включвам ГЕРБ в нея) да събори правителството (каквото и да е било - страната в момента има нужда от стабилност, не от нови избори и служебен кабинет), не успя с нищо практически да повлияе на структурите на БСП (която продължава да е обикновена руска опорка, а не модерна социалистическа партия), а и служебния му кабинет е изпълнен с така да кажем "знакови" лица и карикатури. Вместо да работят за допълнителна диверсификация на доставките на газ, завоят обратно към Русия и Газпром, с идеята "горкия български народ" да не студува зимата е абсолютна глупост.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 11 Авг 2022 22:10
aezakmi написа: Към днешна дата е много лесно да кажеш нещо подобно Тъй като с теб не сме водили спор в последните 10 години в този форум да кажем, ОК, но работата е там, че аз ги казвах тези неща, още когато Радев се кандидатира за първия си мандат, казвах ги и като се кандидатираше за втори. Така, че тези за които беше предназначен този пост, знаят много добре за какво говоря. Но за теб, както и за много хора които сега са изненадани, това пак означава че просто не сте внимавали особено много. Радев какъвто и да е, беше кандидат на БСП. Уж независим подкрепен от БСП, но издигнат от тях, кандидат на БСП. Тоест той няма как да не е с про-руска ориентация (най-меко казано). И това се видя още в самото начало на първия му мандат и за това ми е странно, как разни хора, които уж имаме еднакво разбиране за нещата, бяха толкова заслепени в злобата си срещу ГЕРБ, че простиха на Радев всичко само и само да "чегъртат". И сега изведнъж леят крокодилски сълзи, излизат на протести, изведнъж Радев им стана най-черния, все едно не са знаели, все едно той някога е бил различен. Ето това е смешно, жалко и достойно за съжаление. Цитат: От февруари насам светът не е същия - отношението ми към Русия охладня значително Нищо не е по-различно освен, че на половината свят му паднаха илюзиите по отношение на Русия и я видяха такава каквато винаги е била. Което пак означава, че просто не са гледали през останалото време (горе-долу като случая с Радев).
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 20 Сеп 2022 01:14
ИзбориОстават по-малко от две седмици до изборите и с цел да дам своя скромен принос към развитието на нашата форумна общност реших да направя кратък, но напълно обективен разяснителен документ, така че всеки, който се чувства объркан да може ясно да избере за кого да гласува. Подчертавам, че целта на това резюме е да помогне на всеки да направи избор, спрямо СОБСТВЕНИТЕ си разбирания. Моите политически пристрастия са НАПЪЛНО оставени на страна в изготвянето на документа. И така, какви са възможните избори? Тук съм представил основните политически играчи: Започваме с последните управляващи: ПП и ДБ. Това са партиите на ГЛОБОХОМО. Поставям ги заедно, защото между тях няма особено съществена разлика. ПП са предимно Глобо, докато ДБ са повече Хомо, но като цяло, ако сте от типа хора, които карат електрическа тротинетка, харесват новата интерпретация на “Малката русалка”, приемат с радост идеята да ядат буболечки за да спасят планетата и се къпят със студена вода викайки под душа “ Take that Putin!”. Ако разсъжденията ви се свеждат до “Пеевски лош” “Прокопиев добър”. Ако използвате не-иронично думата филантроп, по адрес на хора като Бил Гейтс и Джордж Сорос, то няма да сбъркате ако гласувате за която и да е от двете формации. БСП. Столетницата, известна със събития като “ Народния съд” от 1944г, 45-те години комунистическо управление, Виденовата зима и трите фалита на държавата, преживя истински ренесанс в последните години, ставайки носител на новия морал в политиката и превръщайки се в част от управлението на Промяната. Това обаче не бива да ви разколебава нито за миг. Ако сте русофил-соц-носталгик. Ако сте убеден че по Бай Тошово време си беше по-добре. Ако демокрацията ви отне ерекцията. Ако мразите Глобохомо, но същевременно обичате европейските пари играта ви е само една - преструвате се на европейска и НАТО-вска партия, докато истинската ви лоялност е спрямо Москва. ИТН (Слави Трифонов). Вие сте от типа хора, които искат да видят света да гори около вас. Животът е сарказъм, всичко е една горчива шега. Ултимативната шега, която може да предизвикате е да издигнете една карикатурна личност в управлението на държавата и да се наслаждавате отстрани гледайки как всички страдат. Така де, няма само на вас да ви е гадно в тоя живот. Предишната история на вашите гласувания датира от избора на Жорж Ганчев, минава през личности като Бареков, Светльо Витков и т.н. С това приключихме с членовете на последната управляваща коалиция. Продължаваме с най-голямата опозиционна партия. ГЕРБ. Предвожданата Бат Бойко формация е истински феномен в най-новата история на страната ни, успявайки да изкара три почти последователни управленски мандата. В течение на дълги години ГЕРБ запазиха здравословния баланс между Атлантизъм и Русофилия, между Глобохомо и Ганьовизъм, между корупция и правова държава, между традиция и модерност, между това да подкрепим Македония за спора и с Гърция и да ѝ помогнем да стане член на НАТО, но тъкмо като макетата се отпуснат и почнат да ни имат доверие, да им треснем вратата за влизане в ЕС. Гербаджиите бяха и си остават виртуози на евро-фондовете, осигурявайки по този начин неспирен приток на пари от европейските данъкоплатци, към нашите данъкоплатци, което може да се определи като висша форма на патриотизъм. Естествено спазва се строга йерархия кой яде пръв на масата, но така е било, така и ще бъде. Ако сте обикновен човек и просто искате държавата ви да работи нормално, цените да са поносими, пътищата да се строят и да имате работа, тогава ГЕРБ е вашия избор. Всъщност няма обективна причина да не гласувате за ГЕРБ. Те са живото доказателство, че и 12 години да управляваш успешно, накрая хората ще те сменят просто защото предпочитат да търсят причините за собствените си житейски провали извън себе си. Или пък им е скучно и желаят да се почувстват исторически значими “борейки се срещу системата”. ВЪЗРАЖДАНЕ (Костя Копейкин). Вие подобно на избирателите на БСП също смятате че по Бай Тошово време беше по-добре, но реално не сте живели тогава. Според Вас обаче “Столетницата” е предала идеалите ви, влизайки в нечестив съюз с Глобохомо. Вие не сте от хората които си играят на дребно и искате пълна промяна в курса независимо от последиците. Ненавиждате Глобохомо и също смятате че ваксините са сатаниско изобретение. Единствения правилен избор е България да се върне в праведния, славянски, православен съюз с нашия голям брат и единствен истински приятел – Русия. Български Възход (Стефан Янев). Същото като Възраждане, но не сте анти-ваксър. ДПС. Всичко започва когато през 1396г. Вашите предци окончателно покоряват тукашните земи. Около 500г. по-късно обаче местното население успява да си възвърне независимостта, което ви поставя в неловкото положение да сте малцинство в доскоро собственото Ви владение. Независимо от всичко обаче вие превъзхождате в порядъци политическата мисъл на местните туземци, така че с малкото което разполагате успявате винаги да бъдете незаобиколим фактор в управлението на държавата. Някои дори отиват до там да твърдят, че вие сте истинските управляващи. Във всички случаи Well played! ВМРО. Водейки началото си като терористична организация, партията на “комитите” винаги е била обвита в противоречивост. В мрачните години на социализма, нейните членове продължават да водят борба за противопоставяне на сръбския шовинизъм в Македония, като за целта се внедряват в тогавашния тоталитарен апарат на НРБ. Това дава основания на днешните им политически противници да размахват агентурното им минало, сякаш е нещо лошо. ВМРО взе участие в предишното управление, ставайки известни като “патерицата на ГЕРБ”. В управляващата коалиция те отстояваха българските интереси в Македония, купиха F-16 за българските ВВС, които за момента са още само на чертеж, противопоставяха се на Глобохомо и на приема на бежанци - освен тези които са склонни да платят за бг паспорт на когото трябва. Ако сте от хората които мразят Глобохомо, но същевременно не сте русофил. Ако искате България да е член на ЕС и НАТО, но същевременно да води независима политика и да бъде суверена държава. Ако смятате, че тази цел е почти невъзможна за постигане, но пътя е по-важен от целта, тогава ВМРО е партията за вас. КОД (Консервативно Обединение в Дясното). Това е партията за тези от вас които от години, дори десетилетия, мечтаят да се появи формация, отстояваща истинските американски консервативни ценности в България. В приоритетите ви попадат вече доста екзотични разбирания като: – Индивидуална свобода и демокраця. – Семейни ценности – Защита на частната собственост – Подкрепа на предприемачеството и малкия бизнес – Ниски данъци и свободна пазарна икономика. Ако се противопоставяте на идеите на социалистите и русофилите, ако сте атлантик, но не и Глобохомо, тогава КОД е партията за вас. Имате обаче един проблем. За разлика от американските Глобохомо, които подобно на октопод използват финансовите си пипала за да посяват свои себеподобни из целия свят, американските консерватори не дават (буквално) пет пари за България. Ето защо на вас ви липсват едни 400 млн.$ с които през последните 30 години разполагаха тукашните Глобохомо. Така че сте сами срещу света. Общо взето това е. Обективен, честен и безпристрастен анализ на изборната ситуация. Вярвам, че всеки от вас ще успее да намери и да даде гласа си за подходящия кандидат.
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 20 Сеп 2022 11:25
браво андрей добра работа ако не беше ти да ми отвориш очите, не знам как щях да стигна иначе до извода, че трябва да гласувам за Бойко или Петър Москов, който в тотално жалкарските си опити да привлече някакъв електорат, се беше хвалил по бтв как удрал паметни шамари на сина си и това било "част от здравото".
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|