Автор |
Съобщение |
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lost Ark Публикувано на: 12 Фев 2022 13:05
някой успя ли да играе/влезе ? не че не се очакваше поредното shitshow и disastrous launch, бех забравил, че играта ни се предлага от AGS
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lost Ark Публикувано на: 12 Фев 2022 15:24
Играх 2 дни с фаундърс пака, снощи логин нямаше, а днес съм на опашка от 9к души Странно е как founders pack старта беше супер гладък и изведнъж за f2p старта се счупиха нещата.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lost Ark Публикувано на: 12 Фев 2022 18:56
Аз не мога да я пусна дори. Стои ми на логото на десктопа. Един път чух и шум от море и някво логин меню май за фон. Но нямаше екран.
Правих всичко дет пише из сайтовете днеска - firewall, процеси, ъпдейт на драйвери, пусках я под дх9, рънвах като админ, verify game files, re-download и reinstall
нищо не става
|
|
|
|
|
kaboom
|
|
В момента играе:
|
|
Заглавие: Re: Lost Ark Публикувано на: 13 Фев 2022 18:28
Инсталнах я без проблеми и може би в 3 или 4 сървър ме пусна без опашка. Избрах gunslinger с около 1 час геймплей и я дропнах - алт-ф4. Твърде ми е азиатска и поне gunslingara има 3 мода всеки с различни скилове коуто нон-стоп трябва да се сменят. Може да пробвам някой меле клас, но честно казано не ми се вижда много кежуъл, а с мойте 1-2 часа на ден за игра предпочитам някаква по елементарна цъкалка. Може би ще се върна към POE въпреки, че минаването на цялата кампания отначало ме отказва. Не че и тук не е същото с нов герой, поне може да се скипват кът сцените. Въпреки, че е на ССД-то лоудинг времената ми се струват бая дълги.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lost Ark Публикувано на: 13 Фев 2022 22:34
Играта е твърде азиатска, наистина. Доволно си те обливат с боза по време на историята и поради това трябва да ѝ тегля пълен игнор, за да не получа лоботомия. Но все пак е 1000 пъти по-добре от FF14 в това отношение. Там през 100% от времето си под душ от боза, посредственост, лоши диалози и неадекватни емоции.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lost Ark Публикувано на: 14 Фев 2022 01:17
поне е красиво във фф14 е потрес успях да играя, де мислел съм си, че има проблем, а то просто ... е трябвало да чакам 15 минути за да тръгне такова нещо не съм очаквал в 2022-ра иначе, големо чудене къв герой, накрая избрах gunlancer, като може би стандартния berserker щеше да е по-приятно тоя огромен топуз - оръдие/копие + щит така висящи на половин метър от гърба ми е супер нелепо
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lost Ark Публикувано на: 14 Фев 2022 10:00
Аз съм берзеркър и до този момент не съм имал меч, който да не влиза в текстурите на земята П.П. повечето игри с easy-anticheat се зареждат много бавно.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lost Ark Публикувано на: 14 Фев 2022 15:21
ако има някой който прогресира по-бавно, и иска парти, да каже че мойте хора са безгрижни все, и все гоня
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lost Ark Публикувано на: 14 Фев 2022 22:02
То като цяло играта е направена така, че до 50 да се стига самостоятелно, а след това да се цикли в група.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Lost Ark Публикувано на: 15 Фев 2022 15:51
РАЗГЕЛЕ, ИЗЛЪГАХ системата и успях да я инстална пффф довечера ще се пробва вероятно
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Lost Ark Публикувано на: 17 Фев 2022 16:03
Направих 50ка, отключих CD + Gurdian Raids+U'rna. Остават куба и кулата доколкото виждам. Островите са мега фън, вчера в 1 сутринта бях на Дискотека ))) Отделно търся костюм костенурка за 1 хлапе, въобще ЕКЛЕКТИКА БАТКО! Остава ми да си намеря правилните енграйвинги, за сега само 1 класови го дигнах на 10 сини книжки, а Grude-а се оказва полезен само на 3то ниво+до по-висок ilvl от което свършваш играта (302). Вчера докато играх, гледах да обера всяко цвете което мога, резултат беше - 3 или 4 потки за 60%.. За мен лично остават отворен въпроса колко време ще поглъща играта, ако се следва корейския приер на 1 мейн и 5 алта, които да го хранят.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Lost Ark Публикувано на: 17 Фев 2022 17:28
На кой сървър си? Аз в момента пушвам един gunlancer на Kadan и предполагам в до няколко дни ще стана и аз 50. Още съм доста далеч от това да схващам системите, но предполагам всичко ще се изясни along the way. Иначе бих си направил в последствие и един artillerist алт за да има разнообразие, но май все пак най ме кефи gunlancer.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lost Ark Публикувано на: 17 Фев 2022 23:00
Дам, независимо от сървъра, след 50ти ще може да се играе съвместно с хора от други сървъри. Нещо като в ритейл уоу - можеш да цъкаш с хора от други сървъри.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Lost Ark Публикувано на: 19 Фев 2022 13:46
Страшно ме кефи гънлансъра и най-вероятно тва ще ми остане мейна, но ебахти колко безумно приятно и задоволително е да се играе паладин Определено с 2-те безплатни бууста ще си дигна един паладин и един артилерист след 50...
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lost Ark Публикувано на: 19 Фев 2022 14:50
Паладинът наистина е супер и не съм чул някой да се оплаква от него. Също ми е втори/трети избор.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Lost Ark Публикувано на: 21 Фев 2022 21:06
Абе BDO играе ли се в момента и трябва ли да наривам една камара пари? Сега покрай Lost Ark реших да я пробвам мъничко и всичко е толкова безумно яко, че сериозно обмислям да ѝ дам шанс, а доколкото разбирам тъкмо е претърпяла масивен rework на всички класове. Определено бих тествал един Striker или Musa
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lost Ark Публикувано на: 22 Фев 2022 01:31
В началото на бдо (първите години), за да имаш ок изживяване в играта, бяха необходими 250-400лв на герой. Сега положението е по-зле. Отделно играта е вече 10 пъти по-недоходоносна от мобилната версия и разработчиците лека полека я занемаряват. Бдо е поредното епично мморпг, което падна под безпощадната азиатска неумелост да управляват добре онлайн игра. Фф14 е абсолютно изключение.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Lost Ark Публикувано на: 22 Фев 2022 10:24
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lost Ark Публикувано на: 23 Фев 2022 00:14
мотам се
ilvl320 като ми иска 340 за следващия рейд и chaos dungeon
въпроса ми е, трябва да го ръчкам нагоре с honing и upgrade или да продължа с главния куест с третия кораб към Shushire ?
или да фармя още първия raid / chaos dung ?
то май падат едни и същи неща, де
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Lost Ark Публикувано на: 23 Фев 2022 08:18
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|