Ново геймърско предаване по BTV Action

Игри за PC
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Re: Ново геймърско предаване по BTV Action

Мнение от shub niggurat »

е в крайна сметка го хванах ей ся предаването

очаквах повече от половин час :roll:

реално адаша беше он спот, разказа за играта човека, в останалото време - опасни ли са видео игрите и бла-бла :lol:
джумерки
vanmx

Мнение от vanmx »

Еми не беше толкова зле. Тая анорексичната изрусена кифла наистина не разбира това което чете, ама не и личи много и според мен добре се държи като водеща. Този пък който е написал текста и явно е в час. Няма за какво толкова за се хвана да хейтя. Иначе да, Пепито от Евроком беше къде по приятна за гледане :)
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Deadset и Dest пишат всичко, тя чете написаното, както го прави като синоптичка.
EDIT: Ето му на Deadset новия канал в тубата. Можете да гледате него, за да не ви се налага да кринджвате заради синоптичката https://www.youtube.com/channel/UCt0ElI ... 7LYBFmf0Qw
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Agent

Мнение от Agent »

Gipo написа:Какво ти стана с тая шльокавица? :?
Workstation-a от който пиша ппц, е заключен и даже не мога да сменям датата на календара. Има English и гръцка малакиa само.

Смених си картата на тел-а ся (който не го ползвам мн мн в момента), за да имам нет и да ти пиша на български. Въпроса сега е, Гипче - "ти мен уважаваш ли ме?" :D

---
Моридина доста далече от истината за всичко, хаха

А относно последното му изречение:

http://picbg.net/img.php?file=06ea6ce93a410347.jpg

p.s: + предният пост има препинателни знаци е, не ми се карай много pls... :hugg:
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

А, това е друго :D :rockon:
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Еми, и на мен телевизията въобще не ми се струва като подходящ канал за геймърски предавания. Всеки, който се интересува от подобно съдържание е или в Туич и Ютуб, или тука предвид спецификата на бг пазара - във Фейсбук.

Мисля си че масовата аудитория, която консумира такъв тип съдържание трябва да са деца 13-19 години, затова изборът да поканят Клашъра има логика в крайна сметка.

Над определена възраст обаче, примерно от наблюденията ми върху мен и върху форума последните няколко години, почти всички гледаме и четем на английски език, защото има много голямо разнообразие и някои много висококачествени медии, канали, стриймъри и ютубъри. Отделно, хората се събират по интереси (спрямо различни игри) във фейсбук групи и си правят комюнитита там.

Затова и си мисля, че бг гейм съдържание никога повече няма да ни е интересно на нас :roll:

А отделно продължаваме да сме и много малък пазар (или такъв, който никой не успя да оползотвори) и си мисля че много трудно може да се печели от гейм журналистика екслузивно на български език.

В началото на миналата година се провете едно риалити за LoL -> https://starforge.gg/ , което беше с добро production value, в подходящите канали и тн. Тия множество "уау" спонсори които седят в сайта, обаче обикновено дават толкова малко пари, че не съм сигурен дали въобще организаторите са си избили инвестицията. Стриймовете са имало средно по 200-300 avg зрители, което всъщност за БГ е адски добро.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

Прекалено много го гледате от вашата ехо камера на геймъри с 20години стаж.

Това е направено за да се усвоят някви бюджети, да се запълни време в ефира, а и някъде ми се мерна че A1 лигата имат участие ака Мтел. Завъртяно е доста. А и сме в България, не сравнявайте модните тенденции там, с тези тук.

Тук още работи предимно "нещо от ТВ навлезе в Нет", та няма да е учудващо ако след време имаме Меме от това предаване, което се разпространява в нета.

Клашъра е супер, защото е някой който и майка ви го е чувала. Да поканят Здравко Инсомнията, ми кел файда, тва освен 2-3хил души на по 30+ надали го помним.

Силно се надявам да потръгне и да стане платформа за бг гейминга.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Gipo написа:Аз питах от позицията на човек, който автоматично не чете каквото и да било на шльокавица. Ако някой е достатъчно неуважителен към събеседниците си и пише така, не виждам защо аз трябва да съм уважителен и да чета :D
Exsqueeze me? :? :lol:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
vanmx

Мнение от vanmx »

На мен ми е трудно и да пиша и да чета български на латиница. Ако няма как да си сетна бдс на компютъра, просто хич не пиша :)
Публикувай отговор