Доста добре изглежда, чак съм изненадан.
Halo, особено 1 и 2 + hype-a покрай 3-ката 2007 година --- trailer-ите, музиката, целия theme "finish the fight", от които съм си изградил перфектния завършек (като игра) в ума, а самата игра ме разочарова малко и според мен е претупана бая.(като история нямам проблеми с нея)
След като изиграх 3-ката миналата година, веднага минах ODST, която ми хареса май даже малко повече от 3...
А пък Halo: Reach (имам да я завърша) вече е на нивото, на което трябваше да е 3-ката!
---
Fingers crossed да не стане като с адаптацията на Wheel of Time, която е жестока гавра със source material-a, но от trailer-a съм hype-нат малко и предпазливо!
ако нарочно задържат Main Halo Theme-a от 1-цата и ще го изполват за opening-a, или мн ефетно ще е за пръв път като намерят Halo-то в сериала (явно ще е предистория засега) и го дадат в кадър ала Main menu от 1-цата, да го пуснат - примерно като го видят от мостика на Pillars of Autumn, Master Chief прави една-две крачки знаменателно към прозореца ---> play the music!!
---
Ся идва rant-a!!!
Ся разбрах, че единствената причина да recast-нат Steve Downes, е щот са решили да му махнат helm-a за някоя сцена и да напраят face reveal -
ЕБАХТИ И глОпаците аз!!! Толкоз cinema tricks/camera work & tricks може да използват, да избегнат 1-2 сцени да му дават устата заради dub-a като говори... Пълни, завършени ОЛИГОФРЕНИ!
Автоматично не знам колко ми падна ентусиазма...