Автор |
Съобщение |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 17 Яну 2022 20:31
Цъкам Hitman 3 и съм възхитен от качеството на левъл дизайна, това е най-красивата игра, която съм виждал, макар че дори малко прекалява в някои нива с рефлекциите от зор да демонстрира ray tracing. Има едно ниво, рейв парти в берлинска индустриална зона, което направо ми взе акъла, седях половин час да се кефя на светлините.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 18 Яну 2022 14:48
Направих грешката да дам ~80 лева за Starcraft 2 да изиграя кампаниите и всичко до края на Wings of Liberty (безплатната част) е наред. Сюжетът е просто кретенски нататък и не знам какъв тон иска да има играта.
Това което най-много ме дразни е мащабът на единиците и бойното поле - проблем наличен в почти всички стратегически игри, но тук когнитивният дисонанс е най-голям защото описват всяка една единица как е най-грандоманското нещо, как ще унищожи всичко и гледам как се стрелят на около 10 метра едни от други.
За сметка на това, балансът и управлението са едни от най-добрите в 3Д стратегия.
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 19 Яну 2022 00:07
Ремастъра на най-великата action-adventure игра излизала някога - Shadow Man Remastered излезе и за конзолите с още повече ъпдейти. Цъках го малко досега, по-късно пак
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 29 Яну 2022 00:07
Прежалих едни 19 кинта и взех Dragon's Dogma-та за PS4. Че съм я почвал 3 пъти и все нещо друго е излизало малко след това, и съм я заебавал.
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 02 Фев 2022 10:25
Gen.Toast написа: Направих грешката да дам ~80 лева за Starcraft 2 да изиграя кампаниите и всичко до края на Wings of Liberty (безплатната част) е наред. Сюжетът е просто кретенски нататък и не знам какъв тон иска да има играта.
Това което най-много ме дразни е мащабът на единиците и бойното поле - проблем наличен в почти всички стратегически игри, но тук когнитивният дисонанс е най-голям защото описват всяка една единица как е най-грандоманското нещо, как ще унищожи всичко и гледам как се стрелят на около 10 метра едни от други.
За сметка на това, балансът и управлението са едни от най-добрите в 3Д стратегия. Пусни си Warhammer Total War, стига се занимава с глупости
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 02 Фев 2022 12:56
Gen.Toast написа: Направих грешката да дам ~80 лева за Starcraft 2 да изиграя кампаниите и всичко до края на Wings of Liberty (безплатната част) е наред. Сюжетът е просто кретенски нататък и не знам какъв тон иска да има играта.
За сметка на това, балансът и управлението са едни от най-добрите в 3Д стратегия. Сюжета е под всякаква критика, както и реализацията му. Brood War за мен си остава върха в игрите на Blizzard, по отношение на сюжета и реализацията му. Иначе управлението на играта е много мазно и приятно. *** В момента пукам Serious Sam: Siberian Mayhem.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 02 Фев 2022 20:05
Тъй де, има емулации на оригиналните кампании на SC и Brood War в 2. Балансът е същият като в оригиналните игри, но се наслаждават на доста голямо QoL подобрение (най-вече премахване на ограниченото контролиране на единици и патингът). Маце Борко написа: Пусни си Warhammer Total War, стига се занимава с глупости Свирни като стане Warhammer 40 000 Total War
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 06 Фев 2022 03:34
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 06 Фев 2022 12:26
Някой нещо за Dying Light 2? Първата ми беше харесала бая, а за втората чувам някакви противоречиви коментари в момента
Иначе аз ся цъкам новия football manager, че миналогодишния го бях скипнал и сега нещо ме разчовърка. Става, ма си е все същото, no big deal
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 07 Фев 2022 12:07
Е то на перфектна игра няма какво толкова да ѝ се пипа По нещо мъничко всяка година, колкото да ни накара да си вземем новата версия на шарените екселски таблици FM. Иначе за DL2 чувам, че мейн историята можеш да я изиграеш за 20на часа, но ако се впуснеш в екстра съдържанието, не ти мърдат 500 часа игра. Аз я позяпах по стриймове и изглежда яко.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 16 Фев 2022 11:17
DL2 все ше я цъкам некой ден, ма има една основна критика дет ме драни - твърдят че още по-големия фокус върху паркура е докарал втората дотам, че винаги да си много по-бърз от всяка гад и винаги да можеш да прехвърчиш през всичко, а години по-късно основните ми спомени от 1-вата са от началото ѝ, когато беше наакващо да те наобиколят зомбове и да ти ебат пичката, а не когато започнеш да им подскачаш през главите и не ебаваш да спреш освен ако не решиш да го направиш. Ама пък изглежда фън, ще се играе на намаление. Вчера взех платинката на Hitman 3, определено най-добрата и изпипана игра, която съм играл напоследък, освен красотите нали, много обичам игри дето не те карат да грайндиш за ачийвмънти.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 29 Юни 2022 13:26
Реших малко да поцъкам ААА игра и си подбрах Assassin's Creed Origins (с идеята после да изиграя и следващите две). Значи, играл съм AC 1 и AC 2 и ми направи впечатление как 10-15 години по-късно това малко или много си е същата игра Сложили са малко рпг елементи, но останалото е точно както го помня от едно време. Ма в края на краищата е доста яко да експлорваш тези исторически моменти и светове. Древен Египет е куул. едит: За да видя накъде е поела историята с Абстерго гледах някакви ютуб видеа и беше смехотворно какво се е случвало след като аркът на Дезмънд е приключил. Всъщност в първите игри тази история ми беше доста интересна, но след изгледаното сега нямам никакъв интерес към нея и си цъкам играта абстрахирайки се от това.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 30 Юни 2022 13:47
Е ти ако не си играл AC4 все едно нищо не си играл, отделно че AC: Unity и AC: Syndicate и двете са low-key гениални и всъщност безумно яки, както и българската AC:Rogue също беше кажи-речи на подобно ниво на четворката. Ако пък и не си играл AC: Brotherhood и AC: Revelations хептен не позволявам да се коментира изобщо историята зад поредицата. Иначе, поредицата абсолютно винаги е била най-уникалното възможно пренасяне в исторически периоди и локации, затва и като страшен привърженик на historical drama завинаги остава едно от любимите ми гейминг преживявания някога С AC:Odyssey се поизгуби връзката като цяло, но AC:Origins преди това и AC:Valhalla след това, както и следващата игра която се задава, продължават да проследяват overarching историята от самото начало на всичко.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 30 Юни 2022 15:55
VALEN7INVS написа: Е ти ако не си играл AC4 все едно нищо не си играл, отделно че AC: Unity и AC: Syndicate и двете са low-key гениални и всъщност безумно яки, както и българската AC:Rogue също беше кажи-речи на подобно ниво на четворката. Ако пък и не си играл AC: Brotherhood и AC: Revelations хептен не позволявам да се коментира изобщо историята зад поредицата. Иначе, поредицата абсолютно винаги е била най-уникалното възможно пренасяне в исторически периоди и локации, затва и като страшен привърженик на historical drama завинаги остава едно от любимите ми гейминг преживявания някога С AC:Odyssey се поизгуби връзката като цяло, но AC:Origins преди това и AC:Valhalla след това, както и следващата игра която се задава, продължават да проследяват overarching историята от самото начало на всичко. Ми не съм ги играл, ама цялата тази схема с Abstergo Entertainment + Юнона малко ми е вяла. Но и съм съгласен, че да гледаш тази история на ютуб клипче не е същото като да я преживяваш по време на играта и съответно да предизвика много положителни емоции. Ма да видим накъде ще поеме сега...
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 30 Юни 2022 22:58
AC Syndicate е единствената игра от поредицата, която съм играл и останах наистина доволен. Играта изглежда феноменално, вървеше феноменално и историята ми допадна.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 05 Юли 2022 12:36
Ghost of Tsushima
Невероятна игра ми се струва. Вече имам 30 часа на нея.
История - драматичзна и докосваща
Атмосфера - 10/10
Бойна система - 10/10 (Е компютара е малко глупав, но ако си увеличиш трудността се балансира)
Графика - В началото ми се струваше посредствена, но във времето открих, че е адски красива игра.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 05 Юли 2022 13:03
Alfador написа: Ghost of Tsushima
Невероятна игра ми се струва. Вече имам 30 часа на нея.
История - драматичзна и докосваща
Атмосфера - 10/10
Бойна система - 10/10 (Е компютара е малко глупав, но ако си увеличиш трудността се балансира)
Графика - В началото ми се струваше посредствена, но във времето открих, че е адски красива игра. Носят се слухове, че може да я портнат за PC. Ако това стане, ще я изиграя при първа възможност!
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 05 Юли 2022 20:08
Аз напоследък се захванах с Deathloop и Death Stranding, че явно вече имат официален съпорт за PS5 контролера на РС и е просто убийствено преживяване.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 20 Авг 2022 10:54
На мен Death Stranding в крайна сметка ми беше скучна. Атмосферата беше убийствена, но раздразнението от скучния геймплей надделя В момента свалям новия Спайдър Мен да го видим как е. Доста го хвалят
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 20 Авг 2022 15:31
Новия Спайдърмен e THE BOMB и РС версията му е ултимативната просто. Плътни над 100 кадъра с макснат raytracing и всичко на ултра е просто на светлинни години от това което PS5 версията може да предложи. Те затова и явно от SONY обмислят да пускат свой собствен гейм лаунчър за РС - просто в последно време PS5 екслузивите които излизат за Windows всеки път версията им за РС е ултимативната, най-висока резолюция на текстурите, плътни 120 или поне 100+ FPS с raytracing вместо да трябва да играеш на 30-40 кадъра ако искаш да има някаква пародия на raytracing както е на конзолите...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|