Автор |
Съобщение |
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 19 Яну 2022 00:05
Аз където и да съм бил у София, водата винаги е имала вкус на лайна, ама предполагам че това е заради кофти тръбопроводите в тия дърти панелки в които съм бил. Иначе винаги ако реша да пия случайно вода, ще да е от чешмата
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 19 Яну 2022 00:45
През годините съм се местил 100 пъти. Само на едно място водата беше гадна и се бях притеснил супер много, защото бъдещия ми блок се строеше точно насреща през улицата. На новото място водата си беше топ, което значи, че проблемът е бил в тръбопровода на стария блок. През тая година, в която живеех отсреща, ходех да си точа вода по разните извори из града.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 19 Яну 2022 10:50
Жена ми е варненка и понеже водата там е шит, цял живот не са пиели от чешмата - първо родителите ѝ имаха диспенсър, сега даже си направиха филтрираща система към кухненската мивка. Тоя ѝ навик да не пие от чешмата обаче се прехвърли и като дойде в София, въпреки че качеството на водата тук няма нищо общо. Сега като компромисен вариант за психологическо спокойствие вкъщи имаме кана с филтър. При софийската вода (ако тръбопровода на сградата не е говнян), нужда от филтрация има точно нулева. Много лесно може да се види по домакинските уреди - в София примено хората дори не знаят, че на миялните принципно се правят профилактики със сол. Descaling-a на го правя на 6 месеца само и единствено от респект към роботизираните инструкции на кафемашината ни, която е една средна софийска заплата пари, а не защото наистина има някаква нужда от него. Ма най-хубавата чешмяна вода я пиех привечер в Банкя на верандата, докато слънцето се скриваше зад десетките декари робовладелска земя пред мен, а лъчите на залеза галеха стъклото на монокъла ми
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 19 Яну 2022 21:01
Като взехме пералнята, към нея имаше тестери, които да измерят колко варовита е водата, за да ти покаже дали и колко продукти тип калгон да ползваш. Тестерите показваха - няма нужда от подобен продукт
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 29 Яну 2022 17:53
Абе, рано ли е да кажем, че при Бат Бойко беше по-добре?
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 29 Яну 2022 18:30
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 29 Яну 2022 20:46
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 01 Фев 2022 12:59
OK, ще задам въпроса по друг начин. Има ли КУРУЛАЦИЯ между мълчанието в тази тема и нещата за които ви предупреждавах в течение на две години?
И друго което ме мъчи в последно време, чудя се на този етап кой се чувства по-тъп? Гласувалите за Джо Байдън през 2020г. или гласувалите за "промяната" през 2021г. Вероятно никога няма да разберем...
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 01 Фев 2022 13:39
Братчед, съвсем губиш връзката с реалността, вземи се стегни преди да се докараш до ниво, на което се бяхме нагледали в тоя форум. А темата вече е за софийската вода, не знам кво ни занимаваш с глупости.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 01 Фев 2022 15:30
Liberty написа: Има ли КУРУЛАЦИЯ между мълчанието в тази тема и нещата за които ви предупреждавах в течение на две години?
Нямам идея. Не чета 99% от политическите неща във форума, а твоите на 100% не ги чета, защото са на едно ниво с волтажните писаници за жените, чистачките и тн
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 01 Фев 2022 18:26
И за волтажа беше от първостепенна важност да е винаги прав
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 01 Фев 2022 19:30
С годините продължавам да се убеждавам, че липсата на достатъчно пътуване и достатъчно ебане са основен причинител на доста личностни проблеми
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 01 Фев 2022 19:31
За кой не е от първостепенна важност да е винаги прав ? Пет човека тук останаха, всичките изтъкнати академици и всезнайковци. Ако някой изкочи тук и се осмели каже нещо различно от тяхното мега компетентно, логически и научно издържано мнение, било то и по най-спорните въпроси, веднага се оказва че е малоумен, олигофрен, девствен, аутист, психично болен и т.н
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 02 Фев 2022 07:17
Шото едно време всички бехме у 3ти клас, ма некой там си останахте.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 02 Фев 2022 10:49
vanmx написа: За кой не е от първостепенна важност да е винаги прав ? Пет човека тук останаха, всичките изтъкнати академици и всезнайковци. Ако някой изкочи тук и се осмели каже нещо различно от тяхното мега компетентно, логически и научно издържано мнение, било то и по най-спорните въпроси, веднага се оказва че е малоумен, олигофрен, девствен, аутист, психично болен и т.н Бах те в онеправдания бе, случило се да кажеш тъпотия, двама-трима те насмели и сега голямото мрънкяне. Еби повече, пътувай повече, мрънкяй по-малко. В допълнение към това приеми житейската истина, че няма човек, който посещава форума към днешна дата и няма някакъв проблем. Малоумен ли ще е, олигофрен ли ще е, девствен ли, аотист ли, арогантен ли, човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си комплексиран простак ли, етц. Прегърни олигофрена в себе си. Освен, ако това значи да станеш като волтажа и Андрей. Никога не ставай като волтажа и Андрей.
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 02 Фев 2022 12:01
Добре, всичките тия съвети ще се стремя да следвам
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 02 Фев 2022 13:23
Добре, остави дали аз съм прав или не. Голяма шумотевица беше последните две години, протести бяха една година, после една година имаше избори и служебни правителства, всички тука бяха голям ербап. Сега откакто имаме ново правителство, никой нищо не е писал КУРУЛАЦИЯТА явно е голяма
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 02 Фев 2022 14:33
Аз съм перфектно доволен в момента. Знам, знам - "какво се правя на десен, като не съм се напенил във фейсбука срещу левите мерки на новия кабинет?", бла-бла. Или ей ся ше ми ебат мамичката с тия сертификати, утре съвсем без права ще ме оставят. Или тия комунисти сега ще ни залеят с тоталитаризъм и лява пропаганда, след като Бойчето, демократа и пазителя на традиционните бг ценности, си тръгна. Знам го репертоара, да си го спестим и да си продължим както досега - аз се почесвам доволно по корема, а ти се пенявиш във форума, че Каракачанов и Бойко са единственият правилен път напред за България
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 02 Фев 2022 17:07
Маце Борко написа: Аз съм перфектно доволен в момента. Знам, знам - "какво се правя на десен, като не съм се напенил във фейсбука срещу левите мерки на новия кабинет?", бла-бла. Или ей ся ше ми ебат мамичката с тия сертификати, утре съвсем без права ще ме оставят. Или тия комунисти сега ще ни залеят с тоталитаризъм и лява пропаганда, след като Бойчето, демократа и пазителя на традиционните бг ценности, си тръгна. Знам го репертоара, да си го спестим и да си продължим както досега - аз се почесвам доволно по корема, а ти се пенявиш във форума, че Каракачанов и Бойко са единственият правилен път напред за България Ами ок, де можеше да изредиш поне една-две причини поради които си перфектно доволен
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 02 Фев 2022 17:56
Бойко и Каракачанов са в почивка и вероятно няма да се върнат.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|