Мото Мания
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Re: Мото Мания
Станах огромен фен на Кактуса, в момента в котйо научих че тия пластмаси отстрани са по 50лв официално.
Супер фънки дизайн, безварийно каране и само тесни пички!
Супер фънки дизайн, безварийно каране и само тесни пички!
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Красива е колата няма спор. Бензин или дизел в крайна сметка реши?
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Честитка Морко, безаварийно и с кеф да наврътиш пътешествия
В интерес на истината тва е една от колите дето остаряха правилно - дизайна предизвикваше доста възмущение кат се появи, а сега седи добре. Франсетата предвиждат трендовете на бъдещето!
В интерес на истината тва е една от колите дето остаряха правилно - дизайна предизвикваше доста възмущение кат се появи, а сега седи добре. Франсетата предвиждат трендовете на бъдещето!
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Мерси, момчета.
Андрей, бензин е. Ще се кара основно в града.
Андрей, бензин е. Ще се кара основно в града.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
-
Gen.Toast
- В момента играе: PTSD simulator
В една от новите кооперации покрай мен правят двуетажни парко места.
Аз лично не бих си доверил колата на това нещо.

Аз лично не бих си доверил колата на това нещо.

Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
PISO MOJADO, DIRTBAG!
В повечето случаи ги наемат тия стойки, за да вземат разрешение и след това ги връщат. Така новозаселилите се остават с пръст отзад, а по закон трябва да има по 1,2 паркоместа на апартамент (тоест 12 паркоместа на 10 апартамента).
Та да не се чудиш като след някой друг ден ги махнат
Та да не се чудиш като след някой друг ден ги махнат
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
В моята гаражна клетка имаше такова в първите дни на блока, после си изчезна
Гледах му опаковката тогава, беше до 2 тона май.
Гледах му опаковката тогава, беше до 2 тона май.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Гипчо е напълно прав, във всеки нов строеж ги наемат тия кенефи и ги тикат дори в подземията, където очевидно няма къде да го разпънеш, ма щом го има приемателната комисия пристига и казва "аз виждам 2 паркоместа, законовото изискване е спазено". И това е масова практика, никви грижи в тва кирливо оправдание за държава, никой не забелязва даже. 
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Оня ден уцелих ебати момента да минавам през кръговото на Черни Връх - Околовръстното.
Първо, тъкмо тръгвам да влизам и веднага набивам спирачка защото един си беше пуснал мигача прекалено рано, все едно ще излиза в посока булеварда черни връх, тоест обратната на моята.
После, в самото кръгово, наложи се да набия спирачки тъкмо когато трябваше да поемам към изхода за ринг мола защото някакви се засякоха и за малко да се блъснат.
И трето, на единия от входовете на кръговото, който за щастие не ми трябваше, имаше аварирал камион и патрулка пред него. (поне мисля че беше аварирал)
Първо, тъкмо тръгвам да влизам и веднага набивам спирачка защото един си беше пуснал мигача прекалено рано, все едно ще излиза в посока булеварда черни връх, тоест обратната на моята.
После, в самото кръгово, наложи се да набия спирачки тъкмо когато трябваше да поемам към изхода за ринг мола защото някакви се засякоха и за малко да се блъснат.
И трето, на единия от входовете на кръговото, който за щастие не ми трябваше, имаше аварирал камион и патрулка пред него. (поне мисля че беше аварирал)
тежки нокаути
Това не е ли ежедневието на всеки който кара МПС в София, в час пик, по вай-натоварените пътища ? 
За щастие, шофирам макс веднъж седмично, та може би за това се впечатлявам толкова лесно от такива работиvanmx написа:Това не е ли ежедневието на всеки който кара МПС в София, в час пик, по вай-натоварените пътища ?
тежки нокаути
-
Gen.Toast
Чак до такива ситуации не се е стигало при мен по кръговите, но това в Бояна където нямаш предимство като си в самото кръгово за малко щеше да ми коства задницата на колата.
Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
PISO MOJADO, DIRTBAG!
-
Gen.Toast
Начи, писаха ми фиш 2 поредни дни за това че съм дръзнал да си спра колата пред блока; колата пречила на гадовете от строежа да си пъхат тировете на обекта до който се стига през двупосочни улици, лента и половина широки.
Не стига че тия с тоя строеж ликвидираха около 10 паркоместа, но и сега са нарязали съседната улица за ВиК и тия са си разположили строителните материали на празното пространство което се използва за паркинг, сигурно заемат 40 места.
Наложи се да си наруша карантината да си преместя колата, еби му майката.
Не стига че тия с тоя строеж ликвидираха около 10 паркоместа, но и сега са нарязали съседната улица за ВиК и тия са си разположили строителните материали на празното пространство което се използва за паркинг, сигурно заемат 40 места.
Наложи се да си наруша карантината да си преместя колата, еби му майката.
PISO MOJADO, DIRTBAG!
PISO MOJADO, DIRTBAG!
-
Gen.Toast
Тоя ден дойде, махнаха гиGipo написа:Та да не се чудиш като след някой друг ден ги махнат
PISO MOJADO, DIRTBAG!
PISO MOJADO, DIRTBAG!
https://dnes.dir.bg/intsidenti/shofyor- ... hena-video
Фончо Тариката направи андибул морков положение.
Сега на тоя келеш не трябва абсолютно никога да му дават книжка.
Добре, че е нямало жертви и сериозно пострадали.![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Фончо Тариката направи андибул морков положение.
Сега на тоя келеш не трябва абсолютно никога да му дават книжка.
Добре, че е нямало жертви и сериозно пострадали.
тежки нокаути
Това някакъв нов тип бот ли е? Пише на български и изглежда по-тъп и от стандартен ботbari03 написа:не е точно така
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
Gen.Toast
Изгоря ми крушката на късите в левият фар.
Това доведе до късо и сега левият габарит свети със силата на слънцето.
Това доведе до късо и сега левият габарит свети със силата на слънцето.
PISO MOJADO, DIRTBAG!
PISO MOJADO, DIRTBAG!
Трагедията със запалилия се автобус е потресаваща. Пускам тук темата, защото не искам да я политизираме.
Версиите са различни, затова чакаме разследването. От една страна, автобусът е бил стар и най-вероятно технически неизправен, от друга страна - има голям казус с отбивката и маркировката там
Доста рядко минавам през Струма и честно казано нямам никакви впечатления
Версиите са различни, затова чакаме разследването. От една страна, автобусът е бил стар и най-вероятно технически неизправен, от друга страна - има голям казус с отбивката и маркировката там
Доста рядко минавам през Струма и честно казано нямам никакви впечатления
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Тия дни се чудя как е по-добре: премиум автомобил на около 5-6 години на около 120-150к километра или автомобил на една-две години, но не премиум?
тежки нокаути