Sentry написа:
За мен го няма aRPG vibe-а - всички скилове са на cooldown и са със сравнително дълъг cast time, няма я типичната aRPG итемизация и рандомизация на картите, куестовете и светът са със стандартна MMORPG структура и като цяло ми се струва, че го няма разнообразието в стила на игра на класовете, което е често за азиатските MMORPGта. Естествено повечето класове съм ги гледал като preview-та и на няколко съм им чел скиловете само, така че може и да греша..
Има си PoE за таз раота?
Lost Ark (знам, че мн добре си наясно) e повече MMORPG отколкото aRPG (стил Diablo).
Реално каза - "не ме кефи Lost Ark-a щот е MMORPG style combat/map/quest, а не Diablo style aRPG"
При положение, че PoE е objectively ultimate aRPG-то, което троши откъм content + innovation и Diablo 3 трябваше да е нещо от този ранг + хората от GGG очевидно се стараят... Като сложим Grim Dawn...
като цяло ми се струва, че го няма разнообразието в стила на игра на класовете, което е често за азиатските MMORPGта.
Не знам кои азиатски MMORPG-та си играл, аз съм останал с впечатление, че всички класове са силно различни/силно се различават един от друг (поне в по-голямата си част). Тва е факт и в Lost Ark-a, Lineage 2 и траа се сетя за още.
---
Абсолютно в момента (и в близкото бъдеще) не можем да се оплачем от липса на игри и в двата жанра.