Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

За кого ще гласувате?

БСП за България /Корнелия Нинова/    12%  12%  [ 2 ]
 БНС-НД /Боян Расате/    0%  0%  [ 0 ]
 Българските патриоти /Красимир Каракачанов и Валери Симеонов/    12%  12%  [ 2 ]
 Възраждане /Костя Копейкин/    6%  6%  [ 1 ]
 ГЕРБ – СДС /Бойко Борисов/    6%  6%  [ 1 ]
 Глас народен /Светльо Витков/    0%  0%  [ 0 ]
 ГП „Българско лято“ /Васил Божков/    6%  6%  [ 1 ]
 ДПС /Ахмед Доган, Мустафа Карадайъ/    0%  0%  [ 0 ]
 Демократична България /Христо Иванов/    41%  41%  [ 7 ]
 Заедно за промяна    0%  0%  [ 0 ]
 Има такъв народ /Слави Трифонов/    18%  18%  [ 3 ]
 Нац. обед. на десницата    0%  0%  [ 0 ]
 Републиканци за България /Цветан Цветанов, екс ГЕРБ/    0%  0%  [ 0 ]
 Свобода    0%  0%  [ 0 ]
 Консервативно обединение на десницата /Петър Москов/    0%  0%  [ 0 ]
 Ляв съюз за чиста и свята република /Жан Виденов/    0%  0%  [ 0 ]
Общо гласове : 17
Автор Съобщение

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС
Публикувано на: 07 Окт 2021 22:03

Трябва да си призная, че двете телевизионни изяви на Лозан Панов тия дни са ми прекалено криндж, и колкото и адекватен да е тоя човек по принцип, не го виждам в дебат с Радев да покаже някво прилично присъствие. Някой да хване да му даде два урока по реторика ебати, ква е тая излагация. :roll:

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 07 Окт 2021 22:31

Аз и на страницата на Кънев бях писал един подобен коментар, който не знам дали го е чел, но най-вероятно не.

Беше нещо от сорта на това как по принцип е прав за повечето неща, които той и колегите му говорят, обаче ще е хубаво да намалят експертното говорене и да почнат да се изразяват на малко по-уличен език, така да се каже, за да може средностатистическия Ганя да ги разбере.

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 08 Окт 2021 13:36

Гледайте сега, поне на прическа и очила го докарва 10/10. Хипотетично, ако стане президент, няма да ни посрамва с външния си вид, на общите снимки с другите световни лидери. :D

Иначе тъй като има реална възможност да гласувам за него ако стигне втори тур, наистина ми е проблем, че не е достатъчно доминантен алфа-мъжкар ама каквото такова. :oops:

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 08 Окт 2021 13:44

Като каза доминантен алфа-мъжкар, се сетих за плевнелиев. Тая амеба вероятно ходи с анален плъг навсякъде.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Окт 2021 16:31

Какво не му харесваш на Плевнелиев? Един от достойните български политици, който плати доста висока цена за позициите които вземаше и накрая дори не се кандидатира за втори мандат, макар че със сигурност щеше да спечели.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 09 Окт 2021 01:26

За мен ролята на един президент в парламентарна държава е да не бъде шунда, да изглежда безпристрастен и да е адекватен при визити и срещи с чуждестранни високопоставени колеги. Плевнелиев тотално губеше по първите два показателя, а в третия беше просто някакъв бизнесмен. За сравнение, Радев е ок по точка 1 и 3, като се издъни жестоко по точка 2.
При президентството на Плевнелиев, на мен ми трябваха 4 години, за да запомня, че това е президента. Все се чудех какъв е тоя сульо дето са го пуснали да говори на НГ :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Окт 2021 09:16

Радев мяза на типичния българин като от вицовете. Някакъв такъв олдскул груб див аграр комунист, дето бие жена си и си хвърля боклука през терасата. Типичния балкански алфа мъжкар, на който себеподобните му биха се кефели :lol: Батките се кефят на такова излъчване, затова и Бойко бе толкова години на върха. Според мен тоя Радев е най-слабия президент заради глупостите които направи като онова демонстративно показване пред медиите със свития юмрук и заради селяндурското си излъчване. Да не говорим пък за новогодишните му речи. Нека си е завършил не знам си какви елитни университети, нека си е военен летец на високо ниво, като президент е пълна скръб. Един президент трябва да е интелигентен, сдържан, безпристрастен и тактичен, тия мачо глупости нямат място. Това е моето лично мнение :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Окт 2021 10:02

Да сравниш Радев и тиквата... Звучи така, сякаш Радев си го виждал само на картинка. Нямам повод да го защитавам, защото е от бсп, а и наистина се издъни в някои неща. Според мен общото между тях е, че и двамата са над 60 килограма и че имат по два крака :lol: Един президент трябва да бъде добър президент, без значение какъв е неговия начин да го прави и по възможност да не е тиквата. Щото твоето звучи малко като "жената на живота ми ще бъде 1,65, с къдрава черна коза..." И после попадаш на някоя руса, с половин глава над теб и забравяш за другите тъпотии, щото просто това е правилната жена :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Окт 2021 10:19

vanmx написа:
Радев мяза на типичния българин като от вицовете. Някакъв такъв олдскул груб див аграр комунист, дето бие жена си и си хвърля боклука през терасата. Типичния балкански алфа мъжкар, на който себеподобните му биха се кефели :lol: Батките се кефят на такова излъчване, затова и Бойко бе толкова години на върха. Според мен тоя Радев е най-слабия президент заради глупостите които направи като онова демонстративно показване пред медиите със свития юмрук и заради селяндурското си излъчване. Да не говорим пък за новогодишните му речи. Нека си е завършил не знам си какви елитни университети, нека си е военен летец на високо ниво, като президент е пълна скръб. Един президент трябва да е интелигентен, сдържан, безпристрастен и тактичен, тия мачо глупости нямат място. Това е моето лично мнение :)

Толкова си следил и разбрал какво се случи тогава.

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Окт 2021 11:14

Gipo написа:
Да сравниш Радев и тиквата... Звучи така, сякаш Радев си го виждал само на картинка.

Абсолютно. За 12 години Бойчето изгради една здрава, права, работеща държава, пълнеща се с инвестиции и просперираща икономика. Практически единствената критика която може да се измисли е че управлява от 12 години. И значи за всеки един проблем в държавата е виновен той, щото види те ли управлява от 12 години и значи трябваше до сега да го е оправил :lol: Такава им е елементарната логика на повечето хора.

Докато Радев за шест месеца успя да съсипе държавата.

Впрочем. Забелязвате ли, че далеч по-основателните, по-истински протести на строителните работници почти не се отразяват в медиите. Понеже не са умно-красивите келеши дето протестират.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 12 Окт 2021 12:07

Това, което написа е абсолютен ужас. Дори да беше опит за ебавка, премина границата. Вместо да избъзикаш някого, че ще го намажеш с лайно, ти да го намажеш с лайно наистина.
Моля те, кажи ми, че си на някаква заплата в гроб, иначе няма никаква логика до такава степен на черното да казваш бяло. Има нещо много гнило тук, защото единствените, които останаха да подкрепят гроб, са тези, които се облагодетелстват финансово по някакъв начин. Абсолютно смея да твърдя, че няма нормален човек, който все още да ги подкрепя, ако не играят кинтите.

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Окт 2021 12:32

Има един Данчо Полицая във фейсбук, който обикаля по различни новини свързани с герб и пише някакви подобни глупости.

Ако Андро беше нарекал Бойчето Генерал Бойко Борисов, щях да си помисля че Данчо Полицая пише през неговия профил :lol:

Иначе за протеста, жал ми е за обикновените работници че ги използват по този начин, разбира се. Но да се сърдят на шефовете си, най-вече. От друга страна, ремонтите които бяха извършени (например Графа) са абсолютно некачествани и също така навлизането на тежка строителна техника на жълтите павета е абсолютно забранено.

Също така, интересно ми е Андро как ще коментира това, че по време на управлението на Бойчето населението е паднало с още поне 500к човека.

Разбира се, не отричам че за тия 12 години имаше и немалко хубави неща, но те по-скоро бяха въпреки правителството.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 12 Окт 2021 15:06

The Arrow написа:
Има един Данчо Полицая във фейсбук, който обикаля по различни новини свързани с герб и пише някакви подобни глупости.

Е това е сатиричен акаунт, втф, и аз съм го срещал, ама няма как да е истински :Д

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Окт 2021 15:26

denik написа:
The Arrow написа:

Е това е сатиричен акаунт, втф, и аз съм го срещал, ама няма как да е истински :Д

Че не е истински, най-вероятно не е. Вероятно е и да е трол акаунт на хранилка. Обаче, от време на време, се появява и под новини свързани с ДБ и пише коментари в тяхна полза.

Егати личностното раздвоение :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 12 Окт 2021 16:22

Gipo написа:
Това, което написа е абсолютен ужас. Дори да беше опит за ебавка, премина границата. Вместо да избъзикаш някого, че ще го намажеш с лайно, ти да го намажеш с лайно наистина.
Моля те, кажи ми, че си на някаква заплата в гроб, иначе няма никаква логика до такава степен на черното да казваш бяло. Има нещо много гнило тук, защото единствените, които останаха да подкрепят гроб, са тези, които се облагодетелстват финансово по някакъв начин. Абсолютно смея да твърдя, че няма нормален човек, който все още да ги подкрепя, ако не играят кинтите.

Андрей откакто му чета политическите постове е такъв - идеологията за него е над всичко останало. Такива хора, за щастие на много политици, явно има достатъчно. И те не се нуждаят от заплати, за да са тъпи - идва им отвътре. Политическите алабализми просто пълнят някакви дефицити, които такива като него имат.

Последното му творение е просто естествена еволюция на този тотално сбъркан начин, по който функционира главата му.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Окт 2021 17:49

Маце Борко написа:
Андрей откакто му чета политическите постове е такъв - идеологията за него е над всичко останало.

Не отричам, че това е така. За мен е гледане в перспектива. Както казах, просто трябва да мине известно време, преди да дойдете на моето мнение. И преди да ми кажеш, че няма как да стане, ще ти кажа, че вече е станало. Пиша в този форум от 2005г. Предимно в политическите теми. Ако се обърна назад и погледна позициите които съм защитавал преди 10-15 години, че дори по-скоро, ще се види ясно, че те бяха правилните и в момента са преобладаващото мнение вкл. и в този форум. За мен разискването на политически теми е нещо като хоби и осъзнавам, че понякога изказванията са ми малко крайни. Не го приемайте твърде навътре.

Профил ICQ

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 12 Окт 2021 22:04

Абе, истинския Андрей да не си е дал акаунта на волтажа? Тва тука съвсем изплискА легена, заеби.

Профил ICQ

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 12 Окт 2021 22:22

Аз имам близък роднина, който е страшен гербаджия, и навсякъде където коментира из интернет си мислят че е платен трол, а той го прави от любов към статуквото :? :roll: :lol:

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Окт 2021 22:46

denik написа:
Аз имам близък роднина, който е страшен гербаджия, и навсякъде където коментира из интернет си мислят че е платен трол, а той го прави от любов към статуквото :? :roll: :lol:

Ами ето - твоят роднина е зад тоя акаунт Данчо Полицая :lol: :lol: :lol:

Иначе, въпрос към Андрей - какво мислиш за Възраждане и лидера им Костадинов?

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Окт 2021 13:06

denik написа:

Виждаш ли? Човекът просто е наясно с принципа, че винаги може и по-зле :D

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com