В момента играе: No man's sky
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС
Публикувано на: 05 Окт 2021 08:20
Serious Sam написа:
denik написа:
Иначе пппп и дб for life
The soy is strong with this one.
Истанбулската конвенция ще ни направи всички джендъри
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
30 Ное 2003 14:14 Мнения: 7904 Местоположение: Троянски манастир
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 05 Окт 2021 11:27
Лозан Панов е най-доброто, което се е случвало на съдебната система последните 30 години. Интересното е, че се появи като кадър на другите 2-ма от 3-мата големи тогава - Цацаров като главен прокурор и Колев като председател на ВАС, съответно и цялото ДПС лоби във ВСС. Абсолютен прецедент беше обаче, че след назначаването си във ВКС насочи цялата си енергия в борба за независимост на съдебната система, което включваше и хората, които го побутнаха там като "техен човек". Оттогава е адски неудобен на цялата шайка утайки дотам, че наистина да му разхлабват болтовете, да го плюят непрестанно из кафевите властоподръжнишки медии, че и да му разследват "имуществото", но за 7 години начело на ВКС доказа идеалистична безкомпромисност и абсолютна политическа безпристрастност дотам, че според мен това да е най-добрия кандидат за президент който България някога е имала, особено пък на фона на плужека Герджиков и русофилеца Радев, въпреки умерения политически имидж на втория откакто е на пост.
Единствения минус на Панов е, че не е човек който обикаля да крещи пред камерите, та извън София малко хора са му чували името, а ехото на тоя ефект се вижда дори из форумово, та моля запознайте се с тая личност, щото аз направо съм изумен, че се е съгласил да се кандидатира за такава проформа позиция като президент на парламентарна република. Както каза и Кирил Петков - мечтата ми е тоя човек да е главен прокурор. А коя партия ще го подкрепи е въпрос на елементарен разум, щото е факт, че дори кандитатурата му не е политически ангажирана, а го издигат от "Правосъдие за всеки".
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 05 Окт 2021 12:11
The Grim Reaper написа:
Лозан Панов е най-доброто, което се е случвало на съдебната система последните 30 години. Интересното е, че се появи като кадър на другите 2-ма от 3-мата големи тогава - Цацаров като главен прокурор и Колев като председател на ВАС, съответно и цялото ДПС лоби във ВСС. Абсолютен прецедент беше обаче, че след назначаването си във ВКС насочи цялата си енергия в борба за независимост на съдебната система, което включваше и хората, които го побутнаха там като "техен човек". Оттогава е адски неудобен на цялата шайка утайки дотам, че наистина да му разхлабват болтовете, да го плюят непрестанно из кафевите властоподръжнишки медии, че и да му разследват "имуществото", но за 7 години начело на ВКС доказа идеалистична безкомпромисност и абсолютна политическа безпристрастност дотам, че според мен това да е най-добрия кандидат за президент който България някога е имала, особено пък на фона на плужека Герджиков и русофилеца Радев, въпреки умерения политически имидж на втория откакто е на пост.
Единствения минус на Панов е, че не е човек който обикаля да крещи пред камерите, та извън София малко хора са му чували името, а ехото на тоя ефект се вижда дори из форумово, та моля запознайте се с тая личност, щото аз направо съм изумен, че се е съгласил да се кандидатира за такава проформа позиция като президент на парламентарна република. Както каза и Кирил Петков - мечтата ми е тоя човек да е главен прокурор. А коя партия ще го подкрепи е въпрос на елементарен разум, щото е факт, че дори кандитатурата му не е политически ангажирана, а го издигат от "Правосъдие за всеки".
+1 на абсолютно всичко в този пост до последния препинателен знак, ебати.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
Liberty
01 Окт 2005 20:03 Мнения: 6137 Местоположение: Sofia/Bulgaria/EU
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 05 Окт 2021 12:16
Единственото хубаво на Панов е че ще отнеме гласове от Радев и раздели умно-красивия вот (нео-комунистите ДБ) от класическите комунисти на БСП и Радев. Същото важи и за парламентарния вот. Хубавото на ПППП е че ще отнеме гласове от сектата на (анти)Христо Иванов. Междувременно Баце ще е пак първа политическа сила
Публикувано на: 05 Окт 2021 12:40
Аз не съм нео-комунист, и никога няма да бъда
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Gipo
21 Мар 2002 19:51 Мнения: 10938 Местоположение: София
Публикувано на: 05 Окт 2021 14:03
Андро иска да е срещу комунистите, ама в същото време подкрепя булдога на комунистите Сякаш докато пише поста, се включва раздвоение на личността и ги изкендзва някакви такива. Няма слепец, дето да е по-сляп от Андрей. Плюе по някакви, дето още не са дошли, вместо по тия, които 12 години се доказват като разрушители на държавата. Доста малоумно
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Маце Борко
Публикувано на: 05 Окт 2021 14:10
Андрей много добре илюстрира събирателния образ на тия модерни 30-тина годишни латентни педерастчета, които почнаха да изпълзяват от дупките си в последно време. Имам предвид консервативните патриотчета, които от десет кладенци ти носят вода, за да докажат, че от Бойко Борисов по-голям няма, докато реално сексуалността им просто ги води към това да бъдат подчинявани от доминантни, но тъпоглави алфа мъжкари - което съответства на това, че в същината си са сисита, независимо дали ще яздят коне всеки уикенд, ще стрелят с автоматични оръжия или просто ще въртят огън
С други думи - нямам търпение и тая тенденция да мине и безличните объркани от живота млади мъже да се насочат към някой малко по-интересен образ, че ще повърна от тривиалността на този.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 05 Окт 2021 20:25
Маце Борко написа:
Андрей много добре илюстрира събирателния образ на тия модерни 30-тина годишни латентни педерастчета, които почнаха да изпълзяват от дупките си в последно време. Имам предвид консервативните патриотчета, които от десет кладенци ти носят вода, за да докажат, че от Бойко Борисов по-голям няма, докато реално сексуалността им просто ги води към това да бъдат подчинявани от доминантни, но тъпоглави алфа мъжкари - което съответства на това, че в същината си са сисита, независимо дали ще яздят коне всеки уикенд, ще стрелят с автоматични оръжия или просто ще въртят огън
С други думи - нямам търпение и тая тенденция да мине и безличните объркани от живота млади мъже да се насочат към някой малко по-интересен образ, че ще повърна от тривиалността на този.
Публикувано на: 06 Окт 2021 10:35
Serious Sam написа:
Маце Борко написа:
Тва меме е силно рилейтъбъл, но не чак толкоз, че да ми промени нагласата
Liberty
Публикувано на: 06 Окт 2021 10:52
Маце Борко написа:
Нека позная. На първи тур ще подкрепиш Панов, но ако на втори тур се класира Герджиков ще подкрепиш Радев Въпроса ми е отправен също към Деник, Гипчо, Ерик, Стрелата и Валентин.
Публикувано на: 06 Окт 2021 10:56
denik написа:
Тъй че явно ще гласувам за него, а на балотажа ще пусна празна бюлетина, щото Радев си вдигна рейтинга, но продължава да не ми е любимец. Иначе пппп и дб for life
бтв, както направих и на предишните президентски избори
Liberty
Публикувано на: 06 Окт 2021 11:03
Пак е нещо. Единствения път в който не гласувах беше когато на балотажа бяха Георги Първанов и Волен Сидеров
21 Мар 2002 19:51 Мнения: 10938 Местоположение: София
Публикувано на: 06 Окт 2021 15:03
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Маце Борко
Публикувано на: 06 Окт 2021 19:21
Liberty написа:
Нека позная. На първи тур ще подкрепиш Панов, но ако на втори тур се класира Герджиков ще подкрепиш Радев Въпроса ми е отправен също към Деник, Гипчо, Ерик, Стрелата и Валентин.
Боли ме фара кой ще бъде президент, честно казано, самата институция е изпразнена от съдържание и максимумът на потенциала ѝ е да задава някакъв тон в политическия диалог, но и това са общи приказки.
И все пак би било добре президент да стане личност с поне бегъл морал, че като изнася новогодишната реч, както сме на градус, да вземем да се вържем в искреността на поне някоя от приказките му.
В тази връзка, днес ми попадна новина за кандидатурата на твоите момчета - патриотите от ВМРО. Доста пуканки изядох докато я четях.
Liberty
Публикувано на: 06 Окт 2021 23:52
Нека сме честни, никой от нас никога няма да заслужи такъв списък с причини за уволнение This guy is an absolute rebel
Но сериозно, от теб разбирам за този кандидат.
Иначе:
Цитат:
Боли ме фара кой ще бъде президент, честно казано, самата институция е изпразнена от съдържание и максимумът на потенциала ѝ е да задава някакъв тон в политическия диалог, но и това са общи приказки.
Ами всъщност както се очертава още дълго време да нямаме парламентарно мнозинство, практически сме президентска република. Демек точно в момента ще е от голямо значение кой ще е президента.
30 Ное 2003 14:14 Мнения: 7904 Местоположение: Троянски манастир
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 07 Окт 2021 13:30
Мен щеше да ми е забавно да гледам колко щеше да се плюнчиш наоколо ако кандидат на ДБ имаше и едно провинение от тоя списък, ма ся понеже е от "твоите" пускаме шегички.
22 Ное 2006 18:05 Мнения: 4480 Местоположение: София
Публикувано на: 07 Окт 2021 13:40
Да, точно така, на първи тур най-вероятно за Панов, на втори за Радев, ако Панов не стигне до балотажа.
Също така съм и почти сигурен, че ще гласувам за Продължаваме Промяната.
___________________________________ тежки нокаути
Liberty
Публикувано на: 07 Окт 2021 15:17
The Arrow написа:
Да, точно така, на първи тур най-вероятно за Панов, на втори за Радев, ако Панов не стигне до балотажа.
Не вярвах, че ще го кажа, ама по-добре гласувай за ДБ на парламентарните.
The Grim Reaper написа:
Мен щеше да ми е забавно да гледам колко щеше да се плюнчиш наоколо ако кандидат на ДБ имаше и едно провинение от тоя списък, ма ся понеже е от "твоите" пускаме шегички.
Там е работата, че ДБ няма как да пуснат кандидат с толкова епична биография. Най-многото което могат да направят е кандидата им да е човек издигнат от "задкулисието" срещу което те уж се борят и после той да се обяснява по телевизията как не било така
Което обаче не променя факта че ако Панов се класира на балотажа срещу Радев ще го подкрепя.
Еми не, ако изборът е между Герджиков и Радев, на балотажа няма да хвърлям за никого. Като цяло влиянието на Радев е и проблемът ми с ПП, просто не знам до колко това е от значение на практика. Кирил е човек, който наистина знае как трябва да се случат нещата с тази държава и честно казано говори по темата от 4-5 години. Предвид алтернативите, мисля че си струва да се опита, и в общи линии мисля че от ДБ също споделят този сантимент.
22 Ное 2006 18:05 Мнения: 4480 Местоположение: София
Публикувано на: 07 Окт 2021 15:54
Liberty написа:
The Arrow написа:
Не вярвах, че ще го кажа, ама по-добре гласувай за ДБ на парламентарните.
За ДБ съм гласувал на последните 4 избори, така че смятам че е достатъчно. Разбира се, няма да използвам опорната точка как "и те нищо не направиха" защото не са имали достатъчно власт, че да направят каквото и да било.
Просто малко разнообразие, пък и Кирил Петков ми е симпатичен и смятам, че този човек почти перфектно пасва на определението ми за почти перфектен политик.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения