Автор |
Съобщение |
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС Публикувано на: 14 Сеп 2021 22:35
В последните седмици, умните и красивите сипят змии и гущери по адрес на достойният президент Петър Стоянов. Причината - предполагаемата възможност той да се кандидатира на президентските избори срещу комуниста Радев. Умните и красивите, са влюбени в комуниста Радев - сами си направете извода защо. Макар и с голяма мъка, заради постоянните реклами, си направих труда да изгледам интервюто с Петър Стоянов по повод 6-ти септември. Прави ми впечатление патриотичните и консервативни нотки, които прозират във възгледите му. Човека говори за това колко важна е националната държава. Че това е единственото което имаме и че трябва да си го пазим. Същевременно той беше и си остава най-големия радетел за членството на България в НАТО и ЕС. Може би някога "автентичното дясно" наистина е било дясно. Ако имате търпението да понесете десетките реклами в сайта на БТВ ви препоръчвам да изгледате интервюто с Петър Стоянов. https://btvnovinite.bg/predavania/tazi- ... cV8ImYK9ng
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС Публикувано на: 15 Сеп 2021 11:09
Изказването на Петър Стоянов, с което отхвърли слуховете за евентуалната си кандидатура, беше достойно. Каза, че би се включил в изборите единствено като обединител на дясното. И тъй като дясното у нас, доколкото го има изобщо, е фрагментирано, той не би желал да допринася за неговото разделение. Толкова. Чест му прави, че за разлика от абсолютните утайки, които представляват днешното СДС, той не е склонен да застане пред обществото, представлявайки Борисов, ГЕРБ и цялата им полицейска пасмина - аз така си ги тълкувам нещата, пък ти сучи колкото си искаш пак някакви тъпотии за умните и красивите
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС Публикувано на: 15 Сеп 2021 17:21
Toва дали иска или не иска Петър Стоянов да се кандидатира си е негова работа. Умните и красивите обаче за пореден път показаха истинската си същност, като оплюха човека дори само при споменаването на възможността да се кандидатира за президент срещу любимия им Радев. Впрочем остава съвсем малко време до изборите още няма сериозен опонент на Радев. Ако за теб това е ОК, за мен не е. За пореден път се демонстрира колко жалки са умните и красивите и как са напълно ОК с това да се съюзят с БСП, нещо което аз говоря вече повече от година. И също че ГЕРБ–СДС са единствената смислена алтернатива. Чест прави на СДС, че за разлика от абсолютните утайки от ДСБ се съюзиха с единствената дясна партия у нас, а не с пълни левичари каквито са "Зелените" и сектата на (анти)Христо Иванов. Толкоз.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС Публикувано на: 15 Сеп 2021 17:41
Liberty написа: ГЕРБ–СДС са единствената смислена алтернатива. Чест прави на СДС, че за разлика от абсолютните утайки от ДСБ се съюзиха с единствената дясна партия у нас, а не с пълни левичари каквито са "Зелените" и сектата на (анти)Христо Иванов. Това е злато.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС Публикувано на: 15 Сеп 2021 20:29
Маце Борко написа: Liberty написа: ГЕРБ–СДС са единствената смислена алтернатива. Чест прави на СДС, че за разлика от абсолютните утайки от ДСБ се съюзиха с единствената дясна партия у нас, а не с пълни левичари каквито са "Зелените" и сектата на (анти)Христо Иванов. Това е злато. Благодаря, радвам се че го оценяваш Междувременно ще ми е интересно да разбера форумните фенове на ДБ, кой биха предпочели за президент? Забавно, а?
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС Публикувано на: 15 Сеп 2021 21:22
Още няма обявени кандидати, така че анкетата е малоумна.
Иначе за Радев, 2016та не гласувах на балотажа, защото разсъжденията ми бяха, че той е от комунистите и не искам да гласувам за комунистите. А Цачева, от друга страна, беше от ГЕРБ, така че още по-малко.
Но, от днешна гледна точка, ако няма други читави кандидати, мисля че бих ударил рамо на Радев.
едит: ок, извинявам се, не бях видял добре.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС Публикувано на: 15 Сеп 2021 22:35
Единственото малоумно е че тези претендиращи да са "автентична десница" и "анти-комунисти" гласуват масово за Радев. Иначе въпроса е "Кого БИХТЕ номинирали за президент на РБ?". Втората анкета, която е по-стара отново е пита кой "демократите" БИХА издигнали за президент.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС Публикувано на: 19 Сеп 2021 11:50
Еми обявиха си партията двамцата и засега основно чухме общи приказки и хубави обещания, както несъмнено всеки с амбиции в политиката прави. Това, което ми направи добро впечатление е начина, по който говореха - нито по селски (ГЕРБ, ИТН), нито пък и със завоалирана двусмислена политическа реторика. Представиха някакви млади и красиви там, които на пръв поглед изглеждат свестни. Ае, ше видим идните седмици кво ше стане, ама засега съм оптимист.
Отново обаче идва въпроса с електората. Преди твърдях, че няма да оберат много от ДБ, но май-май съм бил в грешка. Приятелите ми във ФБ, които харесват страницата им, са само такива, които бяха ДБ-джии. Няма такива, дето бяха за Слави или за друга партия. Малка представителна извадка, но ме кара да си мисля, че може да доведе на още едно разцепление на електората от наши инакомислещи хора. Ма ше видим де
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС Публикувано на: 19 Сеп 2021 11:57
Ами най-вероятно за тях ще гласувам.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС Публикувано на: 30 Сеп 2021 13:56
The Arrow написа: Ами най-вероятно за тях ще гласувам. БСП = Румен Радев Румен Радев = ПППП БСП = ?
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС Публикувано на: 30 Сеп 2021 23:05
нямам време да пиша та да обобщя: -левият ми ташак е по-десен от герб -стоянов се разграничи от герберската измет, чест му прави! -пп са хора на радев а радев е комуне (=/= пп са комунета)
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС Публикувано на: 30 Сеп 2021 23:17
През 2016 не гласувах на балотажа, като цяло, защото няма как да гласувам за герб, а за Радев тогава считах, че е от комунистите и за тях няма да гласувам.
Така че не гласувах.
Но в днешно време са малко по-различни нещата от тогава сякаш.
И ако няма по-читав кандидат, най-вероятно ще гласувам за Радев (колкото и противна да ми е Йотова, макар че тя не се обажда много)
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС Публикувано на: 01 Окт 2021 19:58
ПППП е за хора, които мислят че ДБ са прекалено десни Направо се отказвам да коментирам вече. Цитат: И ако няма по-читав кандидат, най-вероятно ще гласувам за Радев Буквално дори Луна ще бъде по-читав президент от Радев. Цитат: -левият ми ташак е по-десен от герб Така е, но това не променя факта, че ГЕРБ >>>> Останалите варианти.
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС Публикувано на: 02 Окт 2021 10:20
Лозан Панов се кандидатира. Изкушавам се между него, Луна и Радев
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС Публикувано на: 02 Окт 2021 11:59
Лозанката президент
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС Публикувано на: 04 Окт 2021 16:19
Радев доста го харесвам като човек, но в някои отношения не се справи добре, ама изобщо. Трябваше да вземе пример от първанката по отношение на политическата неутралност. По тази причина той по-вероятно отпада за мен на първи етап и бих го подкрепил единствено, ако е 1в1 срещу човека на гроб. Няма как да гласувам за човек, подкрепен от гроб, който и да е той. За Панов не знам абсолютно нищо и ще трябва да го проуча. Дано да е читав, щото иначе кой остава? По-скоро бих гласувал за Луна, отколкото за пияното джудже волен, но все си мисля, че няма да се стигне до такава крайна необходимост
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС Публикувано на: 04 Окт 2021 21:39
И аз не съм убеден къв е и що е Лозанката, но вероятно ще хвърля за него на президентските. За парламентарните съм силно раздвоен и съм сигурен че не съм единствен.. Бих гласувал за Кирил, също бих гласувал за Volt или D66 на изборите в Холандия, та не изключвам възможността да дропна ДБ въпреки че ПП изразиха подкрепа за Радев, а той не ме кефи твърде.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС Публикувано на: 04 Окт 2021 22:35
Спомням си с какъв трепет гледах президентските 2006-та, когато Волен беше на балотаж срещу Първанката.
Въпреки, че Радев започна изключително слабо и ме отблъсна с това, че (образно казано) първо адвокатстваше за Русия и след това поздравяваше, ще гласувам за него.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС Публикувано на: 04 Окт 2021 22:56
Лозан Панов нали преди няколко години му бяха отхлабили гайките на гумите на колата в опит да го убият, щото се беше надръвчил на Бойко /Цацаров по отношение на съдебна реформа и тн(някой да ме поправи ако ми е грешен спомена)
Тъй че явно ще гласувам за него, а на балотажа ще пусна празна бюлетина, щото Радев си вдигна рейтинга, но продължава да не ми е любимец. Иначе пппп и дб for life
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС Публикувано на: 04 Окт 2021 23:04
denik написа: Иначе пппп и дб for life The soy is strong with this one.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|