Автор |
Съобщение |
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС Публикувано на: 13 Авг 2021 20:18
Уроди скапани мръсни. И тука да почнем едно движение defund the police, но разбира се, поради различни от Щатите причини.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС Публикувано на: 23 Авг 2021 11:02
Общо взето...
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС Публикувано на: 26 Авг 2021 23:26
Момчета, положението става сериозно. Изглежда ДБ увеличава привържениците си, което неминуемо ще доведе до дефицит на соята на есен. Знам, че доста от вас подкрепят движението, та искам да ви предупредя.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС Публикувано на: 26 Авг 2021 23:38
Андро, остави ни да се радваме на това, че не мирише толкова много на гнила тиква и подлоги
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС Публикувано на: 27 Авг 2021 09:22
На Андрейката нещо му присяда, че малко повече хора напоследък започват да разбират как ги будалкат и къде лежи нормалността в българската политика.
И понеже именно той използва преди време аргумента, че като имаш малко избиратели, нямаш правото да определяш националния интерес на страната, ще го замоля да прояви някаква последователност, да се вслуша в собствения си съвет и вместо да пуска някакви нефелни майтапчета за соеви момчета и миймове с талибани, да вземе да позамълчи в памет на собствените си политически кумири.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС Публикувано на: 27 Авг 2021 18:58
Поздрави за всички джендъри/соросоиди и т.н. https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/ ... e=61508F6AИначе, и тогава му писах на Андрей, че не знам колко хора иска да са гласували за ДБ особено с оглед на активността на предните избори.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС Публикувано на: 28 Авг 2021 13:04
Маце Борко написа: На Андрейката нещо му присяда, че малко повече хора напоследък започват да разбират как ги будалкат и къде лежи нормалността в българската политика.
И понеже именно той използва преди време аргумента, че като имаш малко избиратели, нямаш правото да определяш националния интерес на страната, ще го замоля да прояви някаква последователност, да се вслуша в собствения си съвет и вместо да пуска някакви нефелни майтапчета за соеви момчета и миймове с талибани, да вземе да позамълчи в памет на собствените си политически кумири. Не това за националния интерес ти го каза Аз казах, че от висотата на процентите взети на изборите, кресливите протестиращи нямат право да се изказват от името на целокупния български народ. Нещо което е в сила и в момента. Също така, като изключим няколко отчайващи случая в този форум, които няма да назовавам поименно, това което казах още преди една година е че повечето ще дойдете на моето мнение в момента в който осъзнаете за какво става дума. Просто в момента вие не виждате истинската опасност и все още разсъждавате с едни остарели понятия докато разделителните линии в Европа и в света са съвсем други и те неминуемо ще дойдат и у нас. Всъщност ако ДБ наистина повишат представянето си до степен да са в състояние да управляват, този процес ще се ускори. Явно човек трябва да се "опари" за да разбере, няма друг начин.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС Публикувано на: 29 Авг 2021 14:49
ДБ се надигат, защото много хора, които гласуваха за итн, осъзнаха грешката си. Ти очевидно си опериран от това да се учиш от грешките си и още искаш да си киснеш в тиквената кочина. гроб имаха 12 години, за да докажат, че не стават за нищо, освен за кражби. Казвал съм го и преди - дано поне да се облагодетелстваш по някакъв начин, защото иначе тази подкрепа към гроб е плашещо странна. Като някаква бабичка, която си гласува за бсп-то, защото и е било добре в ерата на посредствеността. Ако днес гроб се разпаднат, очаквам утре да скочиш в подкрепа на дпс, примерно.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС Публикувано на: 29 Авг 2021 17:20
Gipo написа: ДБ се надигат, защото много хора, които гласуваха за итн, осъзнаха грешката си.
Слушай сега какво ми се случи наскоро в тая връзка. Бях си купил камера Gopro Hero 9 (най-новото гопро). Обаче след няма и месец се повреди. Почна да се рестартира на всеки 5 секунди и нито фърмуер можеше да се ъпдейтне нито нищо. Оказа се че гаранционния сервиз е прословутия "Бушона" в центъра на София, където преди години пак бях давал камера за ремонт. Та отивам аз, разходките в центъра винаги са ми били приятни. Влизам вътре и какво да видя. Целия сервиз е пълен догоре с електрически тротинетки. Направо лошо ми стана Още тогава разбрах че електоралната подкрепа за ДБ много се е качила, това беше два дни преди да излезе проучването. Дали обаче на повечето избиратели политиките на ДБ ще им понесат по-добре отколкото жълтите павета понасят на ел.тротинетка под напора на 35 годишен програмист, предстои да видим.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС Публикувано на: 29 Авг 2021 18:43
Прочетох поста ти 4 пъти и едва не изпаднах в мозъчна смърт. Само човек, който отчаяно търси нещо, може да не го открие, но да си измисли, че го е намерил. Така и ти с дб. Кажи по-важното, gopro-то ще го бъде ли?
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС Публикувано на: 29 Авг 2021 19:59
Liberty написа: Също така, като изключим няколко отчайващи случая в този форум, които няма да назовавам поименно, това което казах още преди една година е че повечето ще дойдете на моето мнение в момента в който осъзнаете за какво става дума. Иска се някаква невиждана наивност да очакваш, че някой ще си промени мнението, дори игнорирайки всеобщата резистентност към такива неща, но и особено когато самия ти си абсолютно неспособен на това. Аз например в никакъв случай не бих очаквал да си променя мнението, че ти си с тежки умствени недостатъци, и единствения начин да сме на едно мнение е и ти да смяташ същото за себе си, което в крайна сметка противоречи на здравословното самосъзнание, но пък от своя страна също би свидетелствало за интелектуалните ти недъзи. Чакам
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС Публикувано на: 30 Авг 2021 00:53
Gipo написа: Кажи по-важното, gopro-то ще го бъде ли? Вече мина повече от една седмица и не са звъннали? Почвам да си мисля да не са ми сбъркали телефона при приемането, та ще взема аз да им се обадя. The Grim Reaper написа: Иска се някаква невиждана наивност да очакваш, че някой ще си промени мнението, дори игнорирайки всеобщата резистентност към такива неща Може би не се изразих правилно. Не мнението да си променят, а приоритетите. Мненията ни всъщност по повечето въпроси съвпадат.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС Публикувано на: 30 Авг 2021 15:01
Причиних си нещастието да гледам интервюто на Слави. Дотук беше той. Дано само с това политическо самоубийство не помогна на Бойко. Като ще правиш ПР демидж контрол (в следствие на резултатите от маркет линкс), трябва да излезеш пред избирателя си (суверена кхъ-кхъ :Д) с нещо различно от същия low effort популизъм както досега.
Иначе много хубаво се омота по темата с ваксините, ама аре това ше го оставим за другата тема, но само в България да се обявиш ЗА ваксините се води като лош политически ход ахахахахаххххахах
-------------
Какво ви е мнението за изборите 2 в 1? За мен тази идея е малко куца, честно казано.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС Публикувано на: 30 Авг 2021 21:17
Все ми е тая, даже бих предпочел да се попроключва с всичко веднъж завинаги.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС Публикувано на: 30 Авг 2021 21:29
За мен избори 2в1 е най-адекватният вариант.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС Публикувано на: 31 Авг 2021 17:44
Също така последните няколко дни медийната машина започна усилено да говори за партия на Киро харварда и Асен Василев...демек ше стане. Аз бих подкрепил правителство с тяхно и на дб участие
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС Публикувано на: 31 Авг 2021 22:49
denik написа: Също така последните няколко дни медийната машина започна усилено да говори за партия на Киро харварда и Асен Василев...демек ше стане. Аз бих подкрепил правителство с тяхно и на дб участие
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС Публикувано на: 01 Сеп 2021 11:24
То проблемът е, че ДБ и евентуална партия на Кирил Петков и Асен Василев ще имат горе-долу една и съща електорална база. Не знам кое би било по-продуктивно - да си направят партия тези двамата и да се пробват да разширят малко аудиторията (примерно да привлекат симпатизанти на Радев/БСП/гласувалите за Мая) или да ударят едно рамо на ДБ в качеството им на експерти, а не на партийни членове примерно.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС Публикувано на: 01 Сеп 2021 11:39
Донякъде съм съгласен, но от друга страна ИТН със сигурност ще загуби известна част от електората си, който също е "анти статуквото" настроен, която би се вляла в ДБ, Киро и Асен, и Мая Манолова (ма за Мая, надали)
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС Публикувано на: 01 Сеп 2021 12:12
Да, съгласен съм, още помня тъпата ситуация около реформаторския блок навремето, сега ще е супер тъпо ако се разцепи електората на ДБ при положение, че тъкмо започнаха да се организират добре последните години.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|