Автор |
Съобщение |
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 01 Фев 2021 16:28
covid2012 написа: Ако имаш проблем с либертариенските виждания на майстера, любезно ще те посъветвам да потърсиш грешката у себе си, драги!
Сега ме извини докато си инжектирам двойна доза от готиния наркотик канабис! работното време във фабриката за консерви приключи! Време е за купон! Защо ли не се съмнявах, че пак ще се изсереш след мое мнение. Като малките деца си, харесаш си някой и започваш да се закачаш с него при всяка възможност. За съжаление не споделям хомосексуалните ти наклонности.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 02 Фев 2021 10:56
Der Meister написа: covid2012 написа: Ако имаш проблем с либертариенските виждания на майстера, любезно ще те посъветвам да потърсиш грешката у себе си, драги!
Сега ме извини докато си инжектирам двойна доза от готиния наркотик канабис! работното време във фабриката за консерви приключи! Време е за купон! Защо ли не се съмнявах, че пак ще се изсереш след мое мнение. Като малките деца си, харесаш си някой и започваш да се закачаш с него при всяка възможност. За съжаление не споделям хомосексуалните ти наклонности. Защо обиждаш на педал, нали нямаше нищо против? Чак и за правата им щеше да се бориш. Май не съм аз обърканият, ми се чини.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 02 Фев 2021 12:12
Къде съм те обидил на педал? Това, че не споделям ориентацията ти, не значи, че не бих се борил за правата ти
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 02 Фев 2021 13:28
ти какво каза баце
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 02 Фев 2021 13:34
Der Meister написа: Това, че споделям ориентацията ти Ма хич не му е лесно на завалийката напоследък. И сега ще последва: Der Meister написа: Реално, казваш нещо, после твърдиш, че нищо не си казал.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 05 Фев 2021 06:02
Една думичка изпуснах и дебилите се хващат за това, защото няма какво друго да кажат. Лапате ли си патките?
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 05 Фев 2021 11:26
Бе прелиствам си аз Форумво, и се чудя кво става и накрая като се зачетох разбрах @Майстер, ебават те защото се изразяваш като 18-годишен гащник от Борисовата, който ей сега е завършил гимназия със среден успех 3.78. Верно си много кринджващ.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 06 Фев 2021 09:45
Аха, значи първо съм бил чичо, после 18 годишен гащник. Айде разберете се най-накрая какъв съм. Единственото, което казах, че при марихуаната няма свръх доза (факт) и че и след 30 продължавам да се забавлявам и да пия алкохол когато съм на парти/купон. Ако за теб това е "гащник" , аз те съжалявам и бих те нарекъл "чичо".
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 06 Фев 2021 10:59
Der maister of c r i n g e
|
|
|
|
|
Asriel
|
|
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 03 Юни 2021 15:25
Omega-x написа: Бе прелиствам си аз Форумво, и се чудя кво става и накрая като се зачетох разбрах @Майстер, ебават те защото се изразяваш като 18-годишен гащник от Борисовата, който ей сега е завършил гимназия със среден успех 3.78. Верно си много кринджващ. О не ето го Омегата.
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 21 Юли 2021 09:46
Asriel написа: Omega-x написа: Бе прелиствам си аз Форумво, и се чудя кво става и накрая като се зачетох разбрах @Майстер, ебават те защото се изразяваш като 18-годишен гащник от Борисовата, който ей сега е завършил гимназия със среден успех 3.78. Верно си много кринджващ. О не ето го Омегата. Ето го пък тоя
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 22 Юли 2021 09:20
Вече не пия като едно време. Станах разглезен, wanna-be космополит, та веднъж седмично водя жена ми на bar and dinner, вечеряме нещо по-така и пием коктейли. Иначе като съм на морето цъкам ромчета по цял ден.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 22 Юли 2021 09:45
нормален софийски дришльо
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 22 Юли 2021 10:35
Цитат: bar and dinner Абе тва винаги съм се чудил - не е ли грешно? Не трябва ли да е "bar & diner", предвид, че "diner" е съществително за заведение за хранене (напр. "бистро"), докато "bar & dinner" буквално се превежда като "бар и вечеря". То в случая и в двете има логика, но по-скоро си мисля, че някой в бг е объркал думите, направил си е едно такова заведение с "dinner" вместо "diner" в името и после всички са го последвали. Това в контекста, че почти всяко едно заведение в сф се води "bar & dinner".
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 22 Юли 2021 17:28
и всяка бира е наливна щот си я наливам в устата
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 01 Авг 2021 21:37
Спрях цигарите и алкохола преди 4 години и от тогава не съм пипал с изключение на миналата седмица, където пих 2 "нормални" бири колкото да пробвам локалната селекция.
Ако много ми се допие бира - пия безалкохолна Clausthaler, много е добра, има я в Billa, препоръчвам.
За цигарите няма да се впускам в обяснения, там е ясно. Махмурлук даже не си спомням какво беше ама честно да кажа, не искам и да си спомням. Евентуално бих се напил до края на годината ако има някакъв готин повод (като например жената да вземе българска виза) ама за момента не ми е фокус. Наркотици никога не са ме интересували.
Порока в момента ми е обикновено храната, че default състоянието при мен е intermittent fasting + reducing carbs where possible + avoiding sugar like the plague. Единствено намалям режима като излезна отпуска и имам някое пътуване / почивка. Наскоро ходих да си видя приятелката, та това да закусвам сутрин и да ям палачинки с нутела ми се стори цяло премеждие и Нарния.
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 02 Авг 2021 13:00
Пия бира и розе през пролет/лято, зимата - червено вино, няколко пъти в седмицата.
Не помня кога за последно съм се напивал стабилно, може би от май месец миналата година.
На дискотека не съм ходил от февруари 2020, малко ми липсват понякога, но сега като е лято компенсирам със заведения на открито тип rooftop баровете.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
Krasen
|
|
Мнения: 358 Местоположение: Варна, Вл-во Границата м/у циганската махала :)
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 20 Мар 2022 00:58
Пия коняче от лятната резиденция на парламента - Евксиноград. 10 годишен го водят, не е зле.
___________________________________ "At the end of your road mine begins."
|
|
|
|
|
krriiissss
|
|
В момента играе: Grand Theft Auto: Vice City
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 20 Мар 2022 06:54
Krasen написа: Пия коняче от лятната резиденция на парламента - Евксиноград. 10 годишен го водят, не е зле. Цена?
|
|
|
Krasen
|
|
Мнения: 358 Местоположение: Варна, Вл-во Границата м/у циганската махала :)
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 10 Апр 2022 23:07
krriiissss написа: Krasen написа: Пия коняче от лятната резиденция на парламента - Евксиноград. 10 годишен го водят, не е зле. Цена? Оказа се че имало и 20 годишен Може него да тествам следващия път. https://bgwineshop.com/index.php?route= ... rer_id=205Няма наличност обаче, дори като ходих на място в резиденцията където имат магазин беше изчерпан, имаше само вино.
___________________________________ "At the end of your road mine begins."
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|