Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

За кого ще гласувате?

БСП за България /Корнелия Нинова/    12%  12%  [ 2 ]
 БНС-НД /Боян Расате/    0%  0%  [ 0 ]
 Българските патриоти /Красимир Каракачанов и Валери Симеонов/    12%  12%  [ 2 ]
 Възраждане /Костя Копейкин/    6%  6%  [ 1 ]
 ГЕРБ – СДС /Бойко Борисов/    6%  6%  [ 1 ]
 Глас народен /Светльо Витков/    0%  0%  [ 0 ]
 ГП „Българско лято“ /Васил Божков/    6%  6%  [ 1 ]
 ДПС /Ахмед Доган, Мустафа Карадайъ/    0%  0%  [ 0 ]
 Демократична България /Христо Иванов/    41%  41%  [ 7 ]
 Заедно за промяна    0%  0%  [ 0 ]
 Има такъв народ /Слави Трифонов/    18%  18%  [ 3 ]
 Нац. обед. на десницата    0%  0%  [ 0 ]
 Републиканци за България /Цветан Цветанов, екс ГЕРБ/    0%  0%  [ 0 ]
 Свобода    0%  0%  [ 0 ]
 Консервативно обединение на десницата /Петър Москов/    0%  0%  [ 0 ]
 Ляв съюз за чиста и свята република /Жан Виденов/    0%  0%  [ 0 ]
Общо гласове : 17
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС
Публикувано на: 13 Юли 2021 12:01

covid2012 написа:
гласуах за черепа шот сме баджанаци

И ти ли си ебал Севда? Или Лилана? :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: Във форума.
Публикувано на: 13 Юли 2021 14:06

ВМРО умряха тотално вече! Щом и обединени не успяха да влязат, значи никога повече няма да се докопат до парламента, което е една малка победа за клета майка България :D

Сега единственият им вариант да стигнат пак до депутатски места е да се нагъзят здравата като СДС и на следващите избори да се явят в коалиция Герб-СДС-ВМРО, за да не се чудят малоумници като Андрейката за кого точно да гласуват. Само дето и тази коалиция може да я застигне проклятието на родоотстъпника и да се добере до 3.1% от гласовете :lol:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 13 Юли 2021 19:57

А дано :rockon:

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 13 Юли 2021 23:33

The Wolf написа:
ВМРО умряха тотално вече! Щом и обединени не успяха да влязат, значи никога повече няма да се докопат до парламента, което е една малка победа за клета майка България :D

Сега единственият им вариант да стигнат пак до депутатски места е да се нагъзят здравата като СДС и на следващите избори да се явят в коалиция Герб-СДС-ВМРО, за да не се чудят малоумници като Андрейката за кого точно да гласуват. Само дето и тази коалиция може да я застигне проклятието на родоотстъпника и да се добере до 3.1% от гласовете :lol:

Виж сега, ти ВМРО не ги мисли. Все пак те са партия с над 100 годишна история и са виждали и по-лоши времена. Например когато през 1934г. биват забранени, но в крайна сметка пак оцеляват. Ти мисли сега за клета майка България и какво са ни подготвили "новите" управляващи. Надявам се да не си останеш накрая с едната утеха, че ВМРО не са в парламента.

Image

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 14 Юли 2021 01:04

О, аз не си губя времето да ги мисля ВМРО-ОВЦИ, с такива умни глави като теб, Джамбазки, Марешки, Симеонов и Каракачан - тази партия е в сигурни ръце. Ще се въздигнат, това е сигурно, но след още 100 години. За щастие, ние с теб няма да сме живи да го видим това. Сериозно обаче започвам да те мисля теб. Ами, ако и Бойчето замине по реда си за кого ще гласуваш ти? То не останаха партии, които да ти харесват. Трябва да се гъзиш я на Майчето, я на възрожденеца, а накрая току-виж - дойдеш в ДБ. Ще ти гледаме с интерес катарзиса :oops:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 14 Юли 2021 12:52

https://www.facebook.com/hristo.dabulga ... &ref=notif

Изцяло съм съгласен с Иванов. Не бива държавата да става заложник на двама очевидни комплексари с неприязън един към друг. (Борисов и Трифонов)

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 14 Юли 2021 13:27

И аз съм съгласен, ама чак па да имат неприязън един към друг...

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 14 Юли 2021 13:37

The Arrow написа:
https://www.facebook.com/hristo.dabulgaria/posts/957970361723884?comment_id=957997971721123&notif_id=1626248345755610&notif_t=feedback_reaction_generic&ref=notif

Изцяло съм съгласен с Иванов. Не бива държавата да става заложник на двама очевидни комплексари с неприязън един към друг. (Борисов и Трифонов)

Отново, доста арогантно от негова страна да говори от името на българските граждани и какво били искали и какво били очаквали :lol: Този покемон има право да говори единствено от името на едни 300 000 граждани, които са избрали да гласуват за неговата формация. Останалите, очевидно не споделят възгледите му.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 14 Юли 2021 13:47

Liberty написа:
The Arrow написа:
https://www.facebook.com/hristo.dabulgaria/posts/957970361723884?comment_id=957997971721123&notif_id=1626248345755610&notif_t=feedback_reaction_generic&ref=notif

Отново, доста арогантно от негова страна да говори от името на българските граждани и какво били искали и какво били очаквали :lol: Този покемон има право да говори единствено от името на едни 300 000 граждани, които са избрали да гласуват за неговата формация. Останалите, очевидно не споделят възгледите му.

То като имаш предвид каква беше избирателната активност, тази цифра не е толкова зле.

Ти да не би подкрепяш Тошко/Слави? :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Юли 2021 18:50

Мисля, че достатъчно ясно се изразих в горния си пост. Покемона има право да говори за "очаквания" и "приоритети" на неговата секта. С този изборен резултат е много далече от това да се изказва като изразител на народната воля. Ниската избирателна активност само прави изказването му още по-въздухарско, а не обратното.

Също така, понеже забелязвам, че едно мое изказване се преиначава. Не съм казал, че ще гласувам за ГЕРБ или че ми се иска да бях гласувал за ГЕРБ. Това което написах беше:

Цитат:
Не гласувах за тях, но ако можех да дам два гласа, щях да го направя, защото те са най-близкото в момента до дясна партия.

Ако има трети избори в скоро време, вероятно отново ще гласувам за ВМРО защото гласувам по съвест и за когото смятам, че ме представлява най-добре. Години наред подкрепях ДСБ, "Синята коалиция", "Реформаторския блок" дори в годините когато не бяха парламентарно представени. Няма да е по-различно и в момента.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 14 Юли 2021 20:18

На мен ти ми звучиш по-"въздухарски". По твоята логика него са го подкрепили едва 300 хиляди човека и няма право да се изказва, а теб дори във форум от под 50 души никой не те подкрепя и ти се смеем дружно на простотиите, пък не се спираш :lol:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 14 Юли 2021 20:35

Ми аз говоря само от мое име :D Евентуално мога да си позволя понякога да говоря от името на хора с моите възгледи. Не претендирам да казвам какво са "очаквали българите".

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 15 Юли 2021 09:41

А защо си се отказал да подкрепяш ДСБ, "Синята коалиция" и "Реформаторския блок" ? Аз от както съм пълнолетен гласувам само по тази линия.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Юли 2021 11:53

Liberty написа:
от името на хора с моите възгледи

Дано те да са само в главата ти, че иначе лошо.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Юли 2021 12:43

Gipo написа:
Liberty написа:
от името на хора с моите възгледи

Дано те да са само в главата ти, че иначе лошо.

Ти (а и другите) от висотата на тези 12% които гласуваха за партията която подкрепяш ли го казваш? Не знам кой е по-разведен с реалността момчета.

Точно в тази връзка моята приятелка и съмишленичка Вики Георгиева е написала доста добра статия в "Труд":

https://tribune.bg/bg/mneniq/otnovo-vi- ... ZA5RiuEPTc

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 15 Юли 2021 12:54

The Arrow написа:
А защо си се отказал да подкрепяш ДСБ, "Синята коалиция" и "Реформаторския блок" ? Аз от както съм пълнолетен гласувам само по тази линия.

Откакто се коалираха с ляво-либерални елементи, като "зелените" и "Демократична България". Също ще така ще ти обърна внимание върху начина по който гласува Радан Кънев (човек който в миналото съм подкрепял лично) в европейския парламент - писах вече по този въпрос. Неговият предшественик от ДБ също гласуваше левичарски. Днешната ДБ се превърна в българският еквивалент на американската демократическа партия.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 15 Юли 2021 13:10

Не знам, аз съм доволен, като цяло, от Кънев и смятам го подкрепям и за вбъдеще.

И не смяташ ли, че опазването на природата е важно?

Аз, примерно, подкрепям решението за редуцирането на използване на пластмаса за еднократна употреба.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Юли 2021 17:51

Представям си как някакъв зрял човек ходи по улицата и вижда лайно, навежда се и си гризва малко. След това облизва напикано. После повърнато и тн. Та така и Андро, гризна си от атака, близна си от герб, почерпи се и от вмро. Даже няма нужда да е минал и през бсп, картинката пак е пълна. Кой знае още през какви гнусотии е минал през годините :lol:
То е ясно, че човек трябва да опита от някои неща, ама това твоето, Андро, е просто тотална глупащина :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Юли 2021 18:23

Gipo написа:
Представям си как някакъв зрял човек ходи по улицата и вижда лайно, навежда се и си гризва малко. След това облизва напикано. После повърнато и тн. Та така и Андро, гризна си от атака, близна си от герб, почерпи се и от вмро. Даже няма нужда да е минал и през бсп, картинката пак е пълна. Кой знае още през какви гнусотии е минал през годините :lol:
То е ясно, че човек трябва да опита от някои неща, ама това твоето, Андро, е просто тотална глупащина :lol:

Никога не съм бил привърженик на "Атака", нещо се бъркаш. Точно обратното, в ранните години на форума водих люти битки с по онова време преобладаващо атакисткото/комунистическо население на форума. Което още веднъж показва, че това да защитаваш непопулярни тези или да си в малцинство не означава че грешиш. Както вече писах, през повечето години (от както имам право на глас) съм подкрепял ДСБ и коалициите в които тя е влизала. Дали те могат да се определят като "лайно", може до колкото това е вярно за всяка една политическа партия. Гласувал съм за ГЕРБ веднъж, на балотажа на последните президентски избори, когато подкрепих Цецка Цачева срещу Румен Радев. Не съм гласувал за "Патриотите" във вида им с "Атака". Самата "Атака" се отдели от коалицията доста рано в началото на мандата. За първи път гласувах за ВМРО на последните избори за ЕП. Сметнах, че те най-добре ще защипят каузите в които вярвам и не сгреших, изключително доволен съм от начина по който гласуват Джамбазки и Слабаков, въпреки някои лични слабости в характера, особено на Джамбазки. Обратното, останах крайно разочарован от Радан Кънев, когото подкрепях дълги години, докато беше лидер на ДСБ. Вече обясних защо.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 15 Юли 2021 18:30

The Arrow написа:
Не знам, аз съм доволен, като цяло, от Кънев и смятам го подкрепям и за вбъдеще.

И не смяташ ли, че опазването на природата е важно?

Аз, примерно, подкрепям решението за редуцирането на използване на пластмаса за еднократна употреба.

Дори не ме почвай на тази тема :x Позицията ми е каквато обясних преди няколко месеца относно съвременното левичарство.

– Феминизма вреди най-вече на жените
– LGBT активистите вредят най-вече на LGBT хората.
– BLM и останалите подобни вредят най-много на етническите малцинства

По същия начин природозащитниците вредят най-вече на природата, докато се опитват да ни наложат социализъм.

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com