За кого ще гласувате?

Подфорум за политически дебати.
Публикувай отговор

За кого ще гласувате на предстоящите президентски избори?

Меглена Кунева (Инициативен комитет)
10
12%
Росен Плевненлиев (ГЕРБ)
16
19%
Сали Шабан Ибрям (Национално движение "Единство")
2
2%
Румен Христов (СДС)
3
4%
Мария Капон (ЕНП)
2
2%
Стефан Солаков (Национален фронт за спасение на Б-я)
1
1%
Ивайло Калфин (БСП)
11
13%
Волен Сидеров (Атака)
17
20%
Алексей Петров (инициативен комитет)
1
1%
Николай Ненчев (БЗНС)
0
Няма гласували
Атанас Семов (РЗС)
1
1%
Павел Чернев (Партия за хората от народа)
0
Няма гласували
Димитар Куцаров (Инициативен комитет)
0
Няма гласували
Красимир Каракачанов (ВМРО)
0
Няма гласували
Андрей Чобанов (Българска демократична общност)
0
Няма гласували
Николай Василев (Инициативен комитет)
0
Няма гласували
Светослав Витков (Инициативен комитет)
19
23%
Венцислав Йосифов (Инициативен комитет)
0
Няма гласували

Общо гласове: 83

The Arrow

Re: За кого ще гласувате?

Мнение от The Arrow »

А твоя любимец Каракачанов, агент Иван, какъв е?
тежки нокаути
The Wolf
В момента играе: Във форума.
Обратна връзка:

Мнение от The Wolf »

Скандалното в изказването на Борисов е, че разказва как бил дете, когато Рашков бил главен прокурор(разликата във възрастта им е четири години). Ако и сега не се усещаш, то си си подбрал идеално фаворита на изборите - и двамата имате отрицателна интелигентност :D

Като свърши официално ерата на Борисов след изборите(малко след това и на Гешев) Андрюхата кой психар в политиката ще защитава? То няма да останат, трябва ново лице да се появи, за да може той отново да ни забавлява :oops:
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

The Wolf написа:Скандалното в изказването на Борисов е, че разказва как бил дете, когато Рашков бил главен прокурор(разликата във възрастта им е четири години). Ако и сега не се усещаш, то си си подбрал идеално фаворита на изборите - и двамата имате отрицателна интелигентност :D

Като свърши официално ерата на Борисов след изборите(малко след това и на Гешев) Андрюхата кой психар в политиката ще защитава? То няма да останат, трябва ново лице да се появи, за да може той отново да ни забавлява :oops:
Ами той Рашков не е бил никога главен прокурор, така че тук по-скоро се говори в преносен смисъл. Така без контекст няма как да се коментира.
The Arrow написа: А твоя любимец Каракачанов, агент Иван, какъв е?
Работил е срещу Титовизацията на Македония, което по времето на соц-а няма как да стане по друг начин освен, ако не е част от службите. Като цяло няма нищо срамно в дейността му тъкмо напротив.

По-късно дисертацията му е на тема: „Външнополитическата дейност на ВМОРО (1893 – 1918 г.)“.

Човекът си има кауза и цял живот работи за нея.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Няма да се изненадам, ако след време се разчуе, че тиквата има някакво биполярно разстройство.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
The Wolf
В момента играе: Във форума.
Обратна връзка:

Мнение от The Wolf »

Бил е кандидат за главен прокурор Рашков. Иначе Борисов е доказан лъжец и е осъден за клевети два пъти. От Мая Манолова. Правете му сметка :lol:
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Между другото, вчера видяхме Мая Манолова на Витошка, обикаляше заведенията и раздаваше листовки и хората и се кефиха сякаш :D
тежки нокаути
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

Liberty написа:Т'ва предполагам, че не съм достатъчно умно-красив за да се възмутя как Боеко казва "Шекер".
Възмутително е само да си целоживотен политик и 15 години министър-председател, и да не положиш минимални усилия да научиш английски, който е главния дипломатически език, поне до мизерното ниво да знаеш какво да кажеш ако те питат дали искаш кафе. Но още по-възмутително е да си форумен тъпанар който е седнал да хвали дипломатическите умения на такъв човек. Ма нали, изненада няма. :D
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
The Arrow

Мнение от The Arrow »

The Grim Reaper написа:
Liberty написа:Т'ва предполагам, че не съм достатъчно умно-красив за да се възмутя как Боеко казва "Шекер".
Възмутително е само да си целоживотен политик и 15 години министър-председател, и да не положиш минимални усилия да научиш английски, който е главния дипломатически език, поне до мизерното ниво да знаеш какво да кажеш ако те питат дали искаш кафе. Но още по-възмутително е да си форумен тъпанар който е седнал да хвали дипломатическите умения на такъв човек. Ма нали, изненада няма. :D
До скоро и аз смятах така, ама примерно Меркел и Путин си говорят на техните си езици. Нито тях харесвам и подкрепям, нито Бойко, но е така. Но пък може и да се каже, че там е друго нивото.
тежки нокаути
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Обратна връзка:

Чудя се кое е по-безумно, че даде Путин за пример като дипломат или че не си даде зор да намериш клипче на Меркел говореща английски :?:
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Да, Путин представя страната си на международната сцена по един или друг начин, значи е дипломат. Независимо дали го харесваш или не.

И да,може и да е говорила английски Меркел, но не мисля че го прави обичайно. И да, пуснах си клипчето дето говори английски и смятам, че аз говоря по-добре от нея.

И също, пусни си някаква сбирка на ООН и ще чуеш как говорят на техния си език. Ето ти Макрон за пример(който също не го харесвам):
https://www.youtube.com/watch?v=kU91vNVPFx4
тежки нокаути
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

The Arrow написа:Между другото, вчера видяхме Мая Манолова на Витошка, обикаляше заведенията и раздаваше листовки и хората и се кефиха сякаш :D
Бляк
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Обратна връзка:

Не знам какво да ти кажа наистина, щот нямам представа ти какво се напъна да кажеш :?:
На трибуната на ООН винаги се е говорило на собствен език със симултанен превод, има даже филми за преводачите, тва не значи че говорещите са неспособни да си поръчат кафе на английски, или че същото е приемливо. Макрон говори английски по-добре от всеки французин с когото ми се е налагало да работя.
Между въпроса дали Путин е дипломат за пример и дали Путин е дипломат въобще има прилична разлика, която не знам как ти убягна че разбра второто? Наистина ли трябваше да го обяснявам това, чак срам ме хваща.
И къв ти е целия аргумент, че Боко всъщност наистина е добър дипломат? Или че Путин е такъв? Заеби. :lol:
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
denik
Дидко Бандитко

Мнение от denik »

В никакъв случай не съм фен на Слави, но от интервюто му с Монд:
"Бъдещият министър-председате лтрябва да има различен профил от моя, това трябва да е човек, който е учил и който говори чужди езици, за да представлява достойно България"
В смисъл, като цяло това с езиците е близко до ума и нямам представа въобще защо става на въпрос
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Image

И за първи път попадам на тази ама ме изкефи:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=j2YnUXxrDmI[/youtube]
тежки нокаути
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

The Grim Reaper написа:
О, не, той не знае Английски! Умно красивата ми душа, просто не може да приеме, че живее в жесток, грозен свят, в който съществуват подобия на хора не говорещи свободно английски. Как по някаква нелепа шега на съдбата се родих тъкмо в държава (така де територия) , пълна с кратуни, които изобщо не са на нивото ми и които си избират (15 години подред) за МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ човек, който не говори свободно английски! С какво Господи, го заслужих с какво!
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Обратна връзка:

Това може да го напише само човек, който поне веднъж в живота си е гласувал за герб. Не си проклинай съдбата, заслужаваш си я, мри в лайна. :D
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
denik
Дидко Бандитко

Мнение от denik »

Служебното правителство са приели Корал и Карадере в НАТУРА 2000 и поне засега няма да бъдат пипани <3
Тука един от ДБ малко обаче малко мирише на акита, щото е главен виновник за бетона на Смокиня - дано от партията да вземат някакви мерки :( :?
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Аз много се гордея със себе си, че никога не съм гласувал за герб нито за някоя от псевдо-патриотичните формации. 8)
тежки нокаути
denik
Дидко Бандитко

Мнение от denik »

Ооо, аз съм гласувал за ГЕРБ. На изборите през 2009. :IMNOOB:
The Arrow

Мнение от The Arrow »

denik написа:Ооо, аз съм гласувал за ГЕРБ. На изборите през 2009. :IMNOOB:
Аз тогава, мисля че за ДСБ гласувах. 2013 пак за ДСБ, 2014 за Реформаторския Блок (много ме е яд какво стана с тях), а от 2017 за ДБ(надявам се и те да не свършат като реформаторския блок, но вече има набран моментум)
тежки нокаути
Публикувай отговор