Еми гледай му клиповете и ще видиш дебаИмператора написа:Ама аре де, Arrow!Императора написа:Източник?The Arrow написа: Всъщност е от Варна.
r/wallstreetbets, крахът на хедж фондовете, GME/AMC/T$LA т.н
Re: r/wallstreetbets, крахът на хедж фондовете, GME/AMC/T$LA
тежки нокаути
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Честно казано за момента по-обещаващи се очертават MKR, COMP, и от по-утвърдените LINKdenik написа:Тя стойността й е скочила десетократно в последния месец, така че дори и цената на валутата да е ниска, когато имаш инвестирани добри пари в нея, пак си на добра печалба.
А защо? Не съм проследил какво точно се случва, но покрай r/wsb, и тяхното къмюнити се надигна, после и Елон Мъск помогна като туитваше за нея... Много хора купуват, никой не продава и цената се качва. Въпросът е, че валутата още е безсмислена, защото почти никъде не се използва като разплащателно средство. Пък кво ще покаже бъдещето, нз
Сега ще изчакам да отшуми малко врявата около него и бих си взел някви, които после да ги забравя и след 10 години да съм милионер![]()
![]()
(абсурд)
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Взех си малко акции на Ювентус и в момента се чувствам като футболен бос

тежки нокаути
Някой тук инвестира ли на българската борса? Изкушавам се да си взема няколко неща за някаква дребна сума...
тежки нокаути
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Не съм, най-вече заради целия ликвиден риск от търгуване с low volume stocks, щото БФБ си е на практика low volume market. 
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Държах някви кирливи 10 бройки от тия още от януари. Понеже ми писна да ми висят в червено полови година ги разкарах като цената скочи на 18 долара, викам с пеесе леа ше се почерпа, майната му. Нема дена по-късно можех да се почерпя с 500 долара. Тва само от 10 акции, за 1000 примерно сметката е ясна.
Ама тва мойто ся си е hindsight bias, трейдинга си е малоумно натоварване на психиката и бърз начин да си докараш regrets, щот хората сме супер способни да сме нерационални за да избегнем тва чувство.
Ама тва мойто ся си е hindsight bias, трейдинга си е малоумно натоварване на психиката и бърз начин да си докараш regrets, щот хората сме супер способни да сме нерационални за да избегнем тва чувство.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Да, затова и правя buy and hold с dollar cost averaging и това е.
тежки нокаути
Zna4i s tva + okolo 900E koito napraih qnuari, bih kazal 4e e dobre,
Qd me, 4e Ppc traaahe da sa mn pove4e ama ba6 kat dip-na do ~50$ nqmah nikva vajmojnost/ ot Feb ( da se zanimavam da sledq i da praq moves.
Sq iz4akvam malko i 4eta kogato moga, da vlqza za 3ti pat.
Qd me, 4e Ppc traaahe da sa mn pove4e ama ba6 kat dip-na do ~50$ nqmah nikva vajmojnost/ ot Feb ( da se zanimavam da sledq i da praq moves.
Sq iz4akvam malko i 4eta kogato moga, da vlqza za 3ti pat.
Spoiler for :
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
Аз миналата година ако бях вкарал всичкият си наличен кеш и бях кешаутнал април месец тази година от биткойна, щях да съм напред с около 100 хиляди лева сигурно.
Не бива да ни е яд толкова, най-вероятно и други възможности ще има, просто трябва да ги следим и да имаме страничен кеш, с който да скачаме когато се открие възможността.
Не бива да ни е яд толкова, най-вероятно и други възможности ще има, просто трябва да ги следим и да имаме страничен кеш, с който да скачаме когато се открие възможността.
тежки нокаути
Затворих SHOP, който ми седя на червено близо половин година преди днес най-после да ми излезе на зелено (правя си бележка да не купувам повече на АТН с по-големи суми) и пренасочих средствата към ARKX, AVGO, TSM, NVDA, DVY и CNDX. Дано така да е по-ефективно.
тежки нокаути