Темата е разисквана вече, то ясно - ама всичко е разпиляно из съответните тредове за конкретни игри. Еле пък сега кат са изтрити мненията на Волтажа, малко трудно се навигира
От време на време, измежду PoE лиги предимно, ми се доиграва зверски някакво ММО. И всеки път е едно и също - минавам през всички очевидни заглавия и за по ден макс всичко ми писва. Едно на ръка, че нямам парти/хора, с които да зацикля стабилно. Покрай TBC Classic пак ме засърбя - държа здраво, че не искам да съб-на и да ми умре коня на втория ден просто щото ще ми стане ясно, че тоя грайнд не е за stay at home ( office
Обикновено се задържам повече на ESO, ама вече са нагли с тия 60 евро експанжъни всеки път. Че и те карат да съб-ваш за крафтинг кесията.
GW 2 е зарибявка за час-два, ма там просто губя фокус кво се очаква от мене в тая игра, особено кат съм сам.
BDO имам стабилно 300-400 часа в нея май, не искам повече никога ...
LOTRO много искам да ме изкефи повече, но е доста остаряло, а и кеш шоп, платени куестове, ддз ... Малко е niche.
Age of Conan е умираща, май, пък и винаги си е била. Все като я пробвам и пак ми се набива на очи кеш шоп елемента.
Напоследък гледам тръбят много за PSO2 Genesis - гледам, че е яко, ама май е доста аниме.
Имам някви надежди за New World на амазон, вероятно ще я купя кат излезе. Отложиха я с година, отизвите сега са по-добри.
Ashes of Creation е някъде много далеч във времето, пък и там не се знае кво ще става. Тоя главния им човек напуснал скоро.
Свалих си, ебати, Warhammer Return of Reckoning - уж бил стабилна работа и добре поддържан. Всичко е доста носталгично, щот играех играта едно време - преди да фалира или каквото там стана. Но си е дръвце.
Хвърлете некоя препоръка, пък и ако някой цъка нещо по-сериозно, може да заформим няква кежуъл хайка.