Въпросът е риторичен. В детството ни повечето си играехме с такива колички и на всичките им беше отчупен задния капак. Аз не бях виждал този модел в цялост, както предполагам и много други деца, заради което и Toast-a е пуснал снимката.
[Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema
- Маце Борко
- В момента играе: Пойдохме нахуй
Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
Аз като малък имах доста matchbox колички, ама тая я виждам за сефте.
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Чакай, искаш да кажеш, че е потенциално възможно да видиш еднорог?Императора написа: От истинската кола са били произвеждани само 12 бройки.
Следователно би се считало за огромно постижение и събитие в живота ти, ако някога успееш да положиш очи върху реалния автомобил. Малко като с еднорозите.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Днес минах покрай Етрополе и се сетих за Уидоумейкъра.
тежки нокаути
-
Gen.Toast
- В момента играе: PTSD simulator
Много внезапно дойде тоя подфорум 
Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
PISO MOJADO, DIRTBAG!
Някой гледа ли на Стоян Колев простотиите тука? 
тежки нокаути
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Почти съм убеден че ми е съсед в квартала 
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
На няколко пъти съм се хващал на клик бейта да видя клипче с него и винаги после съм съжалявал за изгубеното време. 
Той не е ли е в Студентски град?Omega-x написа:Почти съм убеден че ми е съсед в квартала
Иначе, като цяло добре започна, супер много ме изкефи като беше адекватен, някъв пичага ми изглежда, ама пак влезе в серия дейба...
Но поне сеира е брутален :Д само се надявам да се осъзнае и да спре да се дърви на хората преди да го изчекнат на лайв някъде...
тежки нокаути
- Маце Борко
The Arrow написа: Иначе, като цяло добре започна, супер много ме изкефи като беше адекватен
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
Първите му няколко клипа от канала му. И да е взимал нещо не му личи там, поне според мен. И гледам, изтрил е екшън поредицата от последните няколко дни, беше нещо брутално товаМаце Борко написа:The Arrow написа: Иначе, като цяло добре започна, супер много ме изкефи като беше адекватен![]()
![]()
тежки нокаути
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Stop making stupid people famous.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
- Маце Борко
Напоследък заиграх Warhammer: Total War, пък после се присетих за неуспешните ми опити в боядисването на самолетчета, които обаче така и не ми помрачиха мерака. В комбинация с нуждата да правя нещо с ръце след работа, за да си изключа мозъка, това доведе до едни пари, малко неудобни за споделяне като количество, изхарчени за бои и пластмасови човечета.
...И вкъщи се завъртяха оплаквания за неполучени достатъчно внимание и секс, но аз не разбирам какъв е проблемът - все някой трябва да им изкове броните на Stormcast-ите, а и снощи им посветих едва три-четири часа

Камъните по базите съм ги правил от коркови тапи, доста яко се получиха
...И вкъщи се завъртяха оплаквания за неполучени достатъчно внимание и секс, но аз не разбирам какъв е проблемът - все някой трябва да им изкове броните на Stormcast-ите, а и снощи им посветих едва три-четири часа

Камъните по базите съм ги правил от коркови тапи, доста яко се получиха
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
Евала, и аз се чудя какво хоби да си намеря, различно от седенето на компютъра, а и вкъщи и различно от фитнес, разходки и т.н. тъй като не го приемам за хоби :Д
тежки нокаути
-
Gen.Toast
- В момента играе: PTSD simulator
Доста добре изглеждат фигурките, аз съм абсолютно алергичен към човешката форма и в момента мъча един хетцер.

Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
PISO MOJADO, DIRTBAG!
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Вместо да си набиеш некоя злобарка, ти с глупости се занимаваш...Маце Борко написа:нуждата да правя нещо с ръце след работа, за да си изключа мозъка
Не е лошо иначе, требват си хобита, и аз немам нещо интересно което не включва пътуване. Отглеждам си домашна каролина рийпър само, най-лютата чушка в света, с тва минавам кат ме пита някой и не искам да отговарям че барам меча, чашката или джойстика, понякога едновременно.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
- Маце Борко
Миналата година на балкона на апартамента отглеждахме домати и краставици в четири 50 литрови саксии. Краставиците даже бяха ок, но от доматите набрахме само 10тина, от които пет ставаха за нещо и се зарекох, че повече няма да се занимавам с тия глупости, щото логистиката е кошмар. Само че жената не изтрая, сега гледа чери домати, 5 вида сукуленти в 20 различни саксии, босилек, мащерка, мента, лук, копър, три сандъка с мушката, теменужки, 10 орхидеи, бонсай, 2 кактуса и двойка гугутки (имаме хранилка). Даже не изброявам изчерпателно.
Та саксия/две Каролина рийпър ми звучи като сбъднат life goal да ти кажа.
Та саксия/две Каролина рийпър ми звучи като сбъднат life goal да ти кажа.
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
- VALEN7INVS
- Цар
Не знам дали някой от тук присъстващите ме следи в Инстаграм, но long story short добре сте се разминали - стотици орхидеи, филодендрони, сукуленти, три терариума с рептили с още множество растения, а сега новото двайсе е че новия ни апартамент е с огромна лоджия, която ще понапълним с 6-7 палми и фикуси по 2 метра. Просто при нас проблема е, че и двамата сме обсебени.
Като дори не коментирам, че в градината имаме маса храсти малини, капини и боровинки, както и всичките му магданози, копъри, мащерки, босилеци, джоджени, сминдуси, и квото още се сетиш. Любопитно е, че досега живеехме в къща, но ще се разделим само с храстите от градината, като потенциално ще ги заменим с огромни дървета в лоджията. Много от тия растения и цветя са като криптовалути - купуваш си една палма висока 190 см за 79 евро, като стане 270 см и повече нямаш място за нея в лоджията я продаваш за 600 евро. Също и от филодендроните имаме една монстера вариегата, която цената ѝ върви около 60 евро НА ЛИСТО, което можеш да си го вкорениш и да си започнеш нова майка. Порасналите от тия растения с множество листа могат да достигнат хиляди евра, само че никога няма да го продадем. Само някое и друго листо, когато достигне до тавана.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Кво стана с хамелеона на ъндед дюда?
¯\_(ツ)_/ ¯