Random movie thread
Re: random movie thread
Помня, че гледах втората част на матрицата на първи път в кино Арена. Като единствено такова кино по онова време, беше ултра наплив и успяхме да си вземем много кофти билети. Та гледах филма от втори ред, най-крайна седалка и си въртях главата доста, за да чета субтитри, да гледам сцени и тн
Мисля, че това ми беше първия филм, който изгледах втори път на кино.

Гипчо ( ◕ Y ◕ )

Вчера гледах филма Contact, който бях гледал веднъж преди доста години. Историята е писана от Карл Сейгън, като той е участвал и като главен консултант за филма (но почива по време на снимките).
За мен това е едно много готино филмче с хубава идея и що-годе прилична реализация.
Има си своите слаби моменти с доста чийзи диалог на места, както и романтичната роля на Матю Маконъхи, но пък сай-фай частта от него ме грабна адски много и точно това е причината да съм с добри чувства въпреки всичко. Пък и лично съм голям фен на филмите за първи контакт с извънземни цивилизации

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga

Много приятен филм е контакт, факт е. Аз също си го припомних преди година-две.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Няма контакт има само щепсел?Императора написа:Ти дори не си разбрал филма.denik написа:Пък и лично съм голям фен на филмите за първи контакт с извънземни цивилизации
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
is that Salvador Dalí is not crazy.
Monster hunter вървеше към солидно 4/10, но дойде онази сцена с
и закова на 2,5/10 
Spoiler for :

Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Гледах The Butterfly Effect отново, като предния път беше още като излезе преди 17 години. Бях забравил колко дарк е този филм
(или като тийнейджър това не ми е направило такова впечатление). Много добър

![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)

Аз съм го гледал 3 пъти като всеки следващ път ми се струваше по-дарк и депресиращ
Не мисля да го гледам 4ти път хахаха

Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
-
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
-
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Re: Random movie thread
Гледах The Thing. Ефектите са невероятни! Филмът автоматично ми влезе в топ 3 филми с най-добри ефекти, които съм виждал. 

¯\_(ツ)_/ ¯
Най-накрая се наканих и изгледах John Wick филмите и съм потресен колко са добри (бях чувал, че са доста качествени, но подходих със занижени очаквания). Като цяло, няма сега да коментирам кой знае какво, но мисля че това е поредицата е най-точното описание за думите "здрав екшън". Първите 20 минути на третия филм бяха велики.
Другото, обичам филми, които не се приемат съвсем насериозно. Комедийните елементи бяха с перфектен тайминг.
Гледайки третия филм, се бях присетил за The Raid и в крайна сметка кво - в края на филма се появиха актьори и от него
Евала, евала, тази поредица никога няма да ми писне
edit: филмите са направени като игра и това ме кефи адски много. Гледайки, буквално си представях как това е някой шутър - с различни нива, NPC-та, босове и т.н. Чак съм изумен, че не се работи по игра по тоя франчайз - класическа Hitman/Max Payne пуцалка. Видях, че има някаква, която обаче е доста мехава и low quality indie тип, тъй че не я броя
Другото, обичам филми, които не се приемат съвсем насериозно. Комедийните елементи бяха с перфектен тайминг.
Гледайки третия филм, се бях присетил за The Raid и в крайна сметка кво - в края на филма се появиха актьори и от него

Евала, евала, тази поредица никога няма да ми писне
edit: филмите са направени като игра и това ме кефи адски много. Гледайки, буквално си представях как това е някой шутър - с различни нива, NPC-та, босове и т.н. Чак съм изумен, че не се работи по игра по тоя франчайз - класическа Hitman/Max Payne пуцалка. Видях, че има някаква, която обаче е доста мехава и low quality indie тип, тъй че не я броя

Има един сравнително нов филм, казва се Nobody. Гледай го, нещо като малко по-нискобюджетен, но все пак добър John Wick е.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Event Horizon - доста приятен sci-fi хорър с щипчица лъвкрафтска атмосфера.
Добър филм, въпреки дозата деветдесеткарска конвенционалност, която се усеща от филма.

¯\_(ツ)_/ ¯