Gen.Toast написа:
По-рано в темата съм написал че колата е абсолютно способна да се търкаля бързо.
Средната скорост тука се получава към 160км/ч.
Я си провери пак часовника, щото средна скорост 160 км/ч означава поддържана скорост от над 200, e.g. Пловдив - София тази сутрин average-вам 108 км/ч при 145 на cruise control и максимална 165 при няколко настискания, ако извадя няколкото километра извън магистрала да се качи до 115 примерно, абсурд за повече. Колкото и да ти е "способна да се търкаля бързо колата", зад изпреварващ тир или 60-кобилна малолитражка, щеш не щеш сваляш до 100-110 - у вчерашния трафик, че и снимачки, обхода към магистралата, и в аварийната да си изпреварвал кат капут, 160 avg си е изхвърляне - и по-добре, в противен случай ше те заклеймя за дебил, щото ебати постижението, па си спестил 15 минути.
Иначе x6 верно малко е от ония коли дето си купуваш ако настояваш да те смятат за комплексиран малкопишковец, колкото и да си убеден че не си, щото просто тряя се примириш че влизаш у стереотипа. Хедруума отзад не мисля, че е баш толко голем проблем обаче, в крайна сметка поне аз возя за дълго разстояние зрели хора отзад веднъж годишно макс. Да не говоря че и то не останаха коли в които отзад има място, оня ден се натоварихме 5 човека в Инсигниа седан 2016-та, отзад в дясно си блъсках главата в дръжката на всяка пътна извивка, ебати малоумния дизайн. Ма тва е, всичко тряя изглежда кат сапунерка вече.

a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК