Ако играта имаше толкова много съдържание играчите нямаше да се оплакват, че след около 30 часа геймплей нещата се изчерпват.
Отделно в момента хората са принудени да не играят на най-високата трудност, защото тази под нея дава по-добър луут и се минава по-бързо, което е смешно.
Антъм е game as a service, която вече месец и половина не е получавала ново съдържание, разработчиците са преминали в режим на пълно мълчание и следващият път, когато се очаква да разберем нещо ново за нея е чак след 2 седмици.
Всичко това, като се има предвид в какво състояние беше пусната играта и как се нуждае от още поне година, за да се получи нещо сносно в сравнение с лидерите в жанра, ми се струва под всякаква критика.
Знам, че разните събреддитс представляват само малка част от фен базите на каквото и да е, но в последно време r/AnthemTheGame изглежда така:

И btw не е тайна, че съвсем скоро (ако вече не са го направили) играта ще се прехвърли изцяло на Bioware Austin, а Edmonton студиото ще се занимава с Dragon Age 4. Не съм сигурен в такъв случай какво можем да очакваме, но кой знае, Austin имат повече опит с онлайн игрите.