Автор |
Съобщение |
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 26 Окт 2020 22:46
Дядото посреща внука си и го пита какво са учили днес. - Ние вече не учим, а дискутираме. Днес дискутирахме по математика колко е пет по пет. - Какво има да се дискутира, казал дядото, пет по пет е 25. - И учителят така каза, но не успя да получи мнозинство. перваз за ламинат,move out cleaning london,рекламни табели,ясен гюзелев
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 31 Окт 2020 19:52
Тъщата идва на зетя на гости. Пита за виното: - Къде е бялото вино да си налея? Зетят с неудоволствие отговаря: - Държим го в бутилката с белина. Сипи си, мамо, сипи си! светещи надписи,moomin,филтър за вода,деликатесни сирена
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 07 Дек 2020 20:41
- Имаш ли си приятел? - Имам, да! - Тоест, всички писти към теб са заети, така ли? - Ми, щом така го разбираш - да, всички писти са заети... След кратко мълчание... - Ами, едно аварийно кацане, ще може ли... гардероби цени,anvelope iarna,борса за матраци,моторен трион
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 10 Дек 2020 15:43
- Имаш ли си приятел? - Имам, да! - Тоест, всички писти към теб са заети, така ли? - Ми, щом така го разбираш - да, всички писти са заети... След кратко мълчание... - Ами, едно аварийно кацане, ще може ли... гардероби по поръчка,cauciucuri de iarna,матраци paradise,професионални ръчни инструменти
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 04 Яну 2021 23:09
- Защо изглеждаш толкова измъчен? - Абе, остави... Разхождаме се вчера из парка с приятелката ми и насреща ни - маниак... - Сексуален? - Бисексуален. саблен трион,bosch,ножици
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 30 Яну 2021 23:27
Три фрази, които ме изправят на нокти: 1. Няма да боли. 2. Трябва да си поговорим. 3. Въведената парола е грешна... климатици,обувки,фъстъчено масло,термопомпи
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 07 Фев 2021 11:50
Жена се прибира вкъщи и ентусиазирано започва да обяснява на съпруга си: - Скъпи, днес три пъти минах на червено и никой не ме глоби. - Много хубаво, и какво? - Ами нищо. С икономисаните пари си купих ето тази шапка. гумени ботуши,обувки за момичета,обувки за момчета,детски обувки
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 04 Мар 2021 22:49
Срещат се две акули: - А аз това лято плувах около Кипър, такива пълнички туристи - слой сланинка, слой месце... Много хубаво лято беше. - А аз реших за съвсем кратко да поплувам около Слънчев бряг. - Ти луда ли си? Че то там само пияници... - Е, вярно е, но пък какъв черен дроб имат... адаптирано мляко,активна гимнастика,акумулаторни коли,баланс колело
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|