Gipo написа:
Е то е много просто какъв е зора:
- ваксината не е изработена според нормите и реда на изработване на такива неща;
- няма да премахне нуждата да ходиш с маска;
- ако в дългосрочен план се случи нещо с теб, няма как да обвиниш производителя;
- млад човек си и не си лекар на първата линия и съответно няма причина да си на зор за точно тази ваксина.
- не е изработена според нормите само в главата на анонимните ти източници, единственото ненормирано в изработката е т.нар. спешно одобрение, което просто означава, че определени кохорти не са преминали клинични проучвания, например в момента текат такива върху бременни
- и кат не се ваксинирам ше ходя с маска, как това е аргумент против?
- да, ше ми порасне трето ухо, на бас че последното хапче без рецепта което си пил е по-рисково от коя и да е ваксина
- имам приятели на под 25 с фиброза от тая болест, това че най-вероятно няма да умра не променя факта, че шанса за щети върху здравето ми са безмерно по-големи ако не се ваксинирам, колкото и да виждаш второто като допълнителен риск.
Още повече, тепърва се водят клинични изследвания за предаването на вируса от ваксинирани, така че към момента да отпишеш влиянието като статистически незначимо докато се позоваваш на доказано незначимите странични ефекти е доста слаба бира. Не че те убеждавам, казах някъде напред че и аз мисля, че акъла не е хуй да ти го набият, ама аз оставам с впечатлението, че просто те е страх от инжекции и со търсиш оправдание.
@ковидче, да ми се напъваш по граматиката беше доста жалко дори и преди да докажеш, че си бездарен и там, ма тва ся е ебати кринджа, честно. Недоумявам как реши, че ше се впечатлим кат ми преправиш цитат, ма е толко слабо че даже ми е кофти да те напсувам. Не те знам кой си, ма дано верно си некой пубертет пъпчасал, че тва за възрастен човек е кофти работа, извинявай че те нарекох малоумен ако верно си с проблемно развитие или си изпускан по глава.

a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК