Мото Мания

Нещата от живота
Публикувай отговор
The Arrow

Re: Мото Мания

Мнение от The Arrow »

Между другото, замислих се днес как напоследък виждам автомобили с матови бои и се замислям, че следващата ми може да е такава :Д Принципно основната ми дилема е бяла или черна (по-скоро бяла защото сегашната ми е черна :Д) или примерно сив или вишнев мат.

Ама има време де.
тежки нокаути
Gen.Toast
В момента играе: PTSD simulator

Мнение от Gen.Toast »

Матовият ефект се постига когато не се сложи лак върху боята.
С това боята става супер уязвима към неща като насекоми, птичи лайна и драскотини.
Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Матовата боя си има лак отгоре и е толкова издръжлива, колкото другата. Това е просто ефект на боята и по-специфична технология.
Иначе предпочитанията на стрелата са точно обратното на това, което бих искал аз:
- x6
- бяло или черно
- матово
:D Пожелавам ти да си го имаш, ама някъде там ще те види един Гипо и ще си каже - пффф, гнус :lol:
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Make colorful cars great again!

Паркинга пред нас е 50 нюанса сиво. Наскоро ходих с един познат да си избира нова кола и буквално в каталога имаше два истински цвята. Всичко останало бяло, черно и някви сивотии.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

То не е лесно да си купиш кола по вкуса ти. Супер масово е да отидеш в магазина, за да си купиш чисто нова кола и да ти кажат, че имат 3 цвята - лайняно, сиво и още по-лайняно. В следващия момент ти сервират: "ако искате друг цвят, ще се наложи да изчакате следваща доставка, но не е сигурно, че ще дойде този цвят". Поне на 5ма познати им се е случвало това в близките години. Дерат те и въпреки това не можеш да си тръгнеш удовлетворен поне от колата.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

Има го и обратния ефект - ако ше си поръчваш кола и ше я чакаш да ти я направят с каквото ти си си избрал, винаги има един безплатен цвят който е в лайняната масова гама, и всяко ниво на подобрение струва няколко хилядарки, които всеки разумен човек който си купува кола с бюджет би вложил в някоя от функциите на колата вместо във визията ѝ, сори.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
onlytesting

Мнение от onlytesting »

Изтрит коментар
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

onlytesting написа:Като видя чисто бяла кола винаги се сещам за баничарка. :?
Да! Бяла кола = баничарка. Черна кола = мутра! :D
Най-якият цвят кола, който съм притежавал беше маслено зелен металик. Супер як. Жалко, че самата кола беше най-скапаната от всички, които съм притежавал хахах
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
onlytesting

Мнение от onlytesting »

Изтрит коментар
Gen.Toast

Мнение от Gen.Toast »

Gipo написа:Черна кола = мутра! :D
:(
Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Императора написа:
Gipo написа:Черна кола = мутра! :D
нах.

Черна кола генерално = инфантил мислещ се за баровец.
Което може и да е "мутра", може и да не е.
Gipo написа:Най-якият цвят кола, който съм притежавал беше маслено зелен металик. Супер як.
Ех, като се напасваме така с мненията и вкусовете ни, наистина се чудя защо съм ти блокиран.

п.п. имах предвид че и за мен това е абсолютно, безкомпромисно, НАЙ-якият цвят за кола, стига да се напасва добре със самата марка и модела ѝ.

Ся ако ми кажеш че другият ти най-любим цвят е гланцираното тъмно-тъмносиньо...

я някой да ме цитира, за да го питаме!!! :D
Цитирам за Гипо :Д

И не е ли е от едно време това да се дават квалификации на хората по колите и цветовете на колите им :Д

Иначе съдейки по черната ми джипка то трябва да съм Бойко Борисов тогава :Д
тежки нокаути
onlytesting

Мнение от onlytesting »

Изтрит коментар
Gen.Toast

Мнение от Gen.Toast »

Тесла сега трябва да прибере 160 хиляди бангии защото централният компютър се претоварва и това изключва дисплея в колата и колата като цяло.
Не знам защо тия сега правят такива глупости.
PISO MOJADO, DIRTBAG!
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Теслата на този етап е ултимативна глупост и е по-скоро концепция за един наистина практичен и добър автомобил, който евентуално да не е и такъв бич за природата :x
А хората, които си купуват тесла, за да пазят природата, са ултимативни дебили и трябва да ги трепят с камъни.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
vanmx

Мнение от vanmx »

90% процента от колите са черни, бели или нещо по-средата и тук там някаква много тъмно синя или червена таратайка. Някакъв по интресен цвят или пък повече от един цвят по купето е едва ли не е някаква гъзария. Аз още се чудя защо е така, при наличието на какви ли не нови технологии и материали. Даже соц таратайките които ги набедихте за грозни правеха улиците доста по шарени с разнообразните си разцветки. :) Не ми се постват сега линкове със снимки на трафика на запад от 50-60-те, защото предполагам сами се сещате каква е разликата спрямо сега.
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Поздрав за vanmx с последното видео на Дъг Демуро :D

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=KuidQ9ang1Q[/youtube]

общо взето потвърждава твърдението ми и за Жигулата по-назад - Фиата, на който е била базирана може и да е бил кола на годината през 60-те, но Жигулата е в производство няколко десетилетия след това, с минимални подобрения. Просто трагедия :D
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
vanmx

Мнение от vanmx »

Мисля че с това се съгласихме вече- соц таратайките са били морално остарели и ненадеждни. Даже тези дето са клонинги на западни модели не смятам че са били подобрявани с нещо ами напротив. :D Ще се повторя - не ги намирам за грозни. Добрия дизайн кефи бил той от 60-те (т.е соц колите от 80-90-те) или нещо от днешно време. Даже тази волга е всичко друго но не и грозна кола според мен, просто е дърта като дизайн. :D
Аватар
krriiissss
В момента играе: Grand Theft Auto: Vice City

Мнение от krriiissss »

Императора написа:Гипо ме игнорира, цитирайте ме пак!!!
Специално там частта където го питам за ВТОРИЯ му по любимост цвят:

"Ся ако ми кажеш че другият ти най-любим цвят е гланцираното тъмно-тъмносиньо...

я някой да ме цитира, за да го питаме!!! :D"
Шефо написа:бате тебе май са те правили двойка негри педали у психодиспансера на раднево
Gen.Toast

Мнение от Gen.Toast »

Изгубих всякакво уважение за преценката на Дъг, когато той се обяви в полза на външният вид на Toyota CH-R.
Аз не познавам никой с очни ябълки който твърди че тази кола изглежда добре.
PISO MOJADO, DIRTBAG!
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Мен ми е прекалено малка просто тая кола.
тежки нокаути
Публикувай отговор