Автор |
Съобщение |
Constantine
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анимации - щот' ми писна за всеки нов филм да правя тема Публикувано на: 05 Сеп 2020 09:10
Всичко на Ralph Bakshi
___________________________________ Когато отидеш в Ада, кажи че аз те пращам и ще получиш групово намаление.
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе:
|
|
Заглавие: Re: Анимации - щот' ми писна за всеки нов филм да правя тема Публикувано на: 10 Окт 2020 16:05
Нова Netflix анимация от едно от студиата, които направиха Castlevania. Изглежда доста яко и първият сезон ще излезе на 27-ми октовмри
|
|
|
|
|
Jotaro97
|
|
В момента играе:
|
|
Заглавие: Re: Анимации - щот' ми писна за всеки нов филм да правя тема Публикувано на: 15 Ное 2020 09:22
Гледах Titan A.E. Филм от 2000-та. Става, но проповядва расово омешване между кавказоиди и кромагнони.
___________________________________ "Carthago delenda est"
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
В момента играе:
|
|
Заглавие: Re: Анимации - щот' ми писна за всеки нов филм да правя тема Публикувано на: 24 Яну 2021 22:50
МЕГАС МАДАФАКА
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
В момента играе:
|
|
Заглавие: Re: Анимации - щот' ми писна за всеки нов филм да правя тема Публикувано на: 26 Яну 2021 14:24
Свалих си го да го гледам отново и е наистина подобрено, само на места изглежда малко размазано, ама си заслужава. Най-вече заради шегите с копчетата
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
|
Jotaro97
|
|
В момента играе:
|
|
Заглавие: Re: Анимации - щот' ми писна за всеки нов филм да правя тема Публикувано на: 05 Фев 2021 20:13
Надявам се за продължение на Megas XLR.
|
|
|
|
|
Jotaro97
|
|
В момента играе:
|
|
Заглавие: Re: Анимации - щот' ми писна за всеки нов филм да правя тема Публикувано на: 05 Фев 2021 20:24
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анимации - щот' ми писна за всеки нов филм да правя тема Публикувано на: 05 Фев 2021 23:42
И понеже съм в странно настроение ето едно AMV на тема китайското Scissor Seven, което във всеки момент очакваме да получи 3-ти сезон:
и др.
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
Tranquil
|
|
В момента играе:
|
|
Заглавие: Re: Анимации - щот' ми писна за всеки нов филм да правя тема Публикувано на: 06 Фев 2021 00:21
___________________________________ :O
|
|
|
|
|
Jotaro97
|
|
В момента играе:
|
|
Заглавие: Re: Анимации - щот' ми писна за всеки нов филм да правя тема Публикувано на: 06 Фев 2021 15:27
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анимации - щот' ми писна за всеки нов филм да правя тема Публикувано на: 23 Фев 2021 00:18
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анимации - щот' ми писна за всеки нов филм да правя тема Публикувано на: 25 Мар 2021 22:37
ДОТА анимацията започна доста яко. Напомня за добрите моменти от Кора и новия Волтрон.
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анимации - щот' ми писна за всеки нов филм да правя тема Публикувано на: 26 Мар 2021 01:02
6 епизода навътре сериалчето е доста яко. Остават още два, но предполагам историята няма да приключи.
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анимации - щот' ми писна за всеки нов филм да правя тема Публикувано на: 30 Сеп 2021 12:59
Писано но 24.09.2021:
Последните 2-3 седмици ги посветих на мощен rewatch на всичко MLP:FIM и Equestria Girls - серии, филми, спешъли и шортове. Всичко без Pony Life и то защото го гледах преди има-няма два месеца. Оказа се, че ми харесва дори повече отколкото помня. Сега мога да оценя развитието на някои идеи и подобренията, които внасят артистите в работата си. Всичко това в подготовка за новата фаза в развитието на френчайза - петата генерация.
Тааа...днес излезе новият MLP продукт, началото на G5. Това е 90 минутен филм, а серии ще има някъде 2022-2023 -та може би...и ще се разпространяват по TouTube? Бе, странна работа, хич не е ясно. Действието са развива в същия свят като MLP:FIM, но в далечното бъдеще, където трите пони племена отново са разделени и не се мяркат никакви други разумни същества. Всички се обръщат отново с everypony, вместо на everycreature. Защото трябваше да са свързани? По начинът по който информацията е поднесена дори може да мине, че MLP:FIM е част от местна митология, не истински исторически събития... Да не говорим, че има несъответствия - сега и земните понита притежават някакъв вид магия. Самото филмче е 3D CGI, но авторите са се опитали да запазят предишният стил на шеметни диалози и скорострелни шегички. Има няколко по-мащабни и по-сложни сцени с няколко успоредно развиващи се събития. Има и няколко по-засукани локации, които са използвани добре. Дизайните на понитата не са най-любимото ми нещо, но мисля аниматорите са се справили доста добре с мимиките и body language-а. Ъх, естествено има и песни. Нищо от нивото на маестро Даниел Инграм, но танцовите номера свързани с тях са забавни. Сюжетът е доста семпъл. Има някои интересни идеи при пегасите, но толкоз. Това което ме разочарова е финалът. Трябваше да измислят нещо по-мащабно и ошашавящо, ама може би съм прекалено разглезен от G4. Като цяло ми хареса, но някъде около еднорозите филмът тръгна надолу. Още, това че главните герои са само пет ми е неестествено, а внезапната трансформация в аликорна на един от персонажите принизява усилията на предишната такава, която познаваме.
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анимации - щот' ми писна за всеки нов филм да правя тема Публикувано на: 06 Дек 2021 01:40
Warhammer 40K Angels of Death започва интересно (стигнах само до 5-ти епизод). Мрачно, атмосферно и стилно. Някаква футуристична неоготика го гони. Екшън хич не е лош, особено след един момент нататък, но историята е по-любопитна. Предвид че си нямам и най-малка идея от Warhammer 40K, сглобяването на света парче по парче е забавен процес. Самият сюжет е разказан нелинейно и съдържа доста загадки, които се разкриват постепенно. Архаичният невъзможно театрален начин по който говорят персонажите също ме кефи.
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анимации - щот' ми писна за всеки нов филм да правя тема Публикувано на: 08 Дек 2021 00:43
Не знам как да го обясня с прости думи, но за мен Warhammer 40K Angels of Death е шедьовър. Да, историята не е нищо толкова сложно или дълбоко, а е разказана шизофренично. Да, саунд дизайнът е странен, нарочно нереалистичен и нарочно дезориентиращ. Персонажите са в голяма степен антипатични - религиозни фанатици, които се имат за космически кръстоносци, в сблъсък с мутанти и чудовища. (Е, има е още една фракция.) Обаче атмосферата, музиката, футуристично-готическата стилистика, псевдо кинематографичните трикове, неочаквано голямото количество битки, които стават все по-интензивни и кървави, horror trope-овете... Това шоу определено не е гледане, а за изживяване. С това и Arcane чисто технически погледнато годината 2021 определено вещае добри неща за бъдещото на западната 3D CGI анимация.
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
В момента играе:
|
|
Заглавие: Re: Анимации - щот' ми писна за всеки нов филм да правя тема Публикувано на: 14 Яну 2022 14:23
Smiling friends се появи внезапно с целият си сезон от 8 епизода включая пилотът. Не е никак зле, почти задържа Newgrounds чарът си, въпреки липсата на ултра-дементиралата анимация с която е прочут Зак Хейдъл (psychicpebbles).
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе:
|
|
Заглавие: Re: Анимации - щот' ми писна за всеки нов филм да правя тема Публикувано на: 14 Яну 2022 17:32
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Анимации - щот' ми писна за всеки нов филм да правя тема Публикувано на: 14 Яну 2022 22:56
Доста си личи че е Castlevania from Wish.com
Не че е обидно лошо, просто през цялото време очакваш нещо яко да стане, пък то нищо.
Пробвай първия епизод, ако те грабне ще изядеш и останалите. Ако е показателно, не помня нищо от историята, освен че Зевс е виновен за всичко, и че Хера беше яка.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анимации - щот' ми писна за всеки нов филм да правя тема Публикувано на: 15 Яну 2022 20:50
Момци, гледайте Angels of Death, а не се офлянквайте с разни бози!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|