Пак дабъл пост...
Преди малко приключих TW1 Enhanced Edition на 68мия час. Мнението ми остава непроменено - страхотна история, мрачност, хумор, морални дилеми... но бойната система е просто кошмарна. Зле замислена, зле реализирана, пълна с бъгове. През цялото време се чудех, дали някога съм играл друга игра, която с един аспект да контрастира до толкова на всичко останало в нея. Не се сетих да съм играл друг път такова чудо. Изиграх я с кеф, но никога повече не бих я докоснал

В сравнение, TW2 имаше просто лоша бойна система.
Сега се връщам на това
Труповоз написа:Не знам що за шибан неоткрил огъня австралопитек критикува бойната система на 1-цата.
Бойната система е скандално слаба и това не е само заради усещането, че играеш стара браузърна игра (независимо дали играеш на F1 или F3), а защото е безкрайно бъгава. Додж системата е безсмислена, когато мобовете ти правят демидж, без да замахват. Или пък като са на видимо 5 метра от теб и ти набиват канчето. Най-кошмарен е AoE бойния режим - играта не можеше да усети адекватно 1в1 ли си или си обграден от 10 гада и работеше ок в 3/10 от случаите.
Сипах ѝ много на бойната система, знам, ама играта си остава много приятно изживяване. Това ще остане най-яката игра, която съм изиграл и не искам да пипна никога повече