Автор |
Съобщение |
Gen.Toast
|
|
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 10 Ное 2020 15:03
Трябваше да видя на живо 2С35 Коалицията тази година, ама какво да прави човек...
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 10 Ное 2020 19:35
Не, това е наследникаът на самоходната артилерийска установка 2С19 Мста-с. Оръдието е с 3 калибъра по-дълго, екипажът е намален с 2 човека и преместен в корпуса.
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 10 Ное 2020 19:49
В големите машини с купол, традиционно само водачът механик седи в корпуса, останалите членове на екипажа са в купола.
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 20 Ное 2020 19:00
С тия опашки по кварталните месарници почвам да се чувствам като през Лукановата зима преди точно 30 години. С тази разлика, че сега витрините са пълни, за разлика от тогава. Поне според това, което съм чел и гледал на снимки.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 20 Ное 2020 22:47
Има си опашки верно, ама не е такава драма... поне там, където ходя аз има максимум по 3-4 човека пред мен.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 20 Ное 2020 22:53
Императора написа: Кви опашки бе? Предполагам за Хасково става дума? В София е гробница. За София, една от кварталните месарници в центъра дето ходя. Опашката беше до входа на съседната сграда едва ли не denik написа: Има си опашки верно, ама не е такава драма... поне там, където ходя аз има максимум по 3-4 човека пред мен. Пред мен имаше 5-6 човека и още един-двама зад мен. Ама то нормално като в самият магазин влизат по двама човека на един път макс.
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 21 Ное 2020 00:32
Императора написа: А защо ти е изобщо да ходиш в специализирана месарница предвид че всичко което се намира там може да се намери и в кой да е друг магазин предлагащ сравнително богат избор на месо? Защото продават по хубаво месо от колкото в лидъл и била да речем. Примерно пилешко филе, кайма и т.н. си купувам само от месарниците, а от суперите само пакетирани шунки, салами и т.н.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 21 Ное 2020 11:53
Най-малкото, че в месарницата има по-голям избор. Иначе аз кайма вече само и единствено си вземам от месарница - и то да смелят парчето месо пред мен. Последния път като си взех телешка кайма от кауфланд, беше хипер мазна и наблъскана с мега много боклуци
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 21 Ное 2020 12:40
То в Кауфланд не е ли е всичко боклук по дефолт? Аз пазарувам предимно от лидъл, метро и кварталните магазинчета за плод и зеленчук.
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 21 Ное 2020 13:34
Само аз мога да си ям това което си готвя, да отивам по месарниците за хубава кайма ще е загуба на ресурси
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 22 Ное 2020 10:17
Във Фантастико витрините с месата, сирената и т.н. са им много хубави, със сигурност по-добри от поне една кварталните ни месарници. Изобщо Фантастико от хипермаркетите може би се справят най-добре. За който има наблизо е голямо удобство.
Всъщност и за който няма, foodpanda имат услуга пазар и доставка.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 22 Ное 2020 12:06
Ми не знам, в месарницата на Красно Село има неща, дето не мога да ги намеря по витрините (специално в Кауфланд и Била - нямам близко Фантастико до мен). Ама явно си зависи
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 22 Ное 2020 12:37
Аз имах един период, в който ходих до Фантастико в Студентски град, само че с колата, но съм спрял да го правя тъй като живея в синя зона и е страшно трудно да се намери паркомясто вечер понякога ми отнема повече от 40 минути дори. Пък и от някакво известно време насам има голям лидъл на около 15 минути пеша, така че има всичко дето ми трябва.
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 22 Ное 2020 13:01
След като на билата на булевард България ѝ рухна тавана, съм принуден да пазарувам в лидл ако ще ходя пеша, иначе ако не е студено хващам колелото до кауфланд на Каблешков.
Ама ако ще пускат само пенсионери от 13:30 до 16:30 поне да не ги пускат в останалото време...
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 22 Ное 2020 20:54
Gen.Toast написа: Каблежков
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 22 Ное 2020 22:11
Извинявам се, хер оберщурмфюрер на правописният СС. Грешката е поправена, моля не ме пращайте на правописният източен фронт
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 23 Ное 2020 11:18
Gen.Toast написа: След като на билата на булевард България ѝ рухна тавана Wait what? Нещо съм изпуснал
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 23 Ное 2020 13:06
Това стана лятото с оня дъжд който наводни всичко (освен овча купел). Билата още не е отворена...
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 25 Ное 2020 18:23
Императора написа: The Arrow написа: Аз на моя тест цъкнах, че нямам против марихуаната за лично ползване :Д макар, че има един келеш от долния етаж (аз съм на втория) и са окупирали вътрешния двор на кооперацията и цяло лято с компанията си пушат масурите и това продължава вече от 3-4 години насам. всъщност аз не разбрах какъв точно ти е проблемът, че да стигаш до това да "правиш забележка", да "плашиш с органите" и т.н. ? Имате вътрешен двор на кооперацията - той се ползва за развлечение и отдих от страна на пребиваващите в нея. Какъв точно е проблемът? Нали не са чужди хора? Нали не трошат, не чупят, не ви застрашават по някакъв начин? Ем тогава? Проблемът е, че спалнята ми гледа към вътрешния двор и никой друг не си позволява да го прави това. И един вид, спя точно над събиранията им и миризмите на трева защото събирания им всеки път почват след полунощ, направо като по часовник. Да се събираха следобеда, както правят понякога, няма да имам проблем ама това е от години и е нетърпимо вече
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 25 Ное 2020 18:37
Императора написа: Е че тия не спят ли? Еми някви келеши от около 17-18 до към 23-24 мочмето-домакин май студент в холандия бил или е завършил вече защото май не замина тая година. И щом се събират след полунощ значи не спят очевидно.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|