Аз тоя съвсем случайно го открих и му загледах видеата,в началото ми беше интересен сравнително, после много му се палех на соц пропагандата и сега просто го гледам е така за сеирdenik написа:Ужас. Аз също съм попадал на още един-двама подобни, които имат високо production value, говорят политически глупости, но хората им се радват - имат яко гледания и събскрайбъри. Имаше един такъв малоумник, който ми обясняваше за Байдън и Тръмп, беше поканил дори бивш комуняга анализатор - мега тенденциозен епизод в полза на Тръмп, а хората отдолу в стотици коментари го възхваляват. Но е направено готинко с меме шрифтове, цветничко, приятничко - много лесно да зариби голяма аудитория. Дори няма да ви го линкна, щото не заслужава майка му да ебаThe Arrow написа: В youtube има един тотален комуняга дето възхвалява комунизма и набира все повече и повече последователи (макар и да говори две-три умни приказки, останалото му е соц пропаганда). Сигурен съм, че ще му се изкефиш
Потърси Киро Брейка и гледай за какво става дума
Иначе мисля, че говориш за Цанов, ако не се лъжа. Тоя епизод даже му го бяха свалили до колкото разбрах, но впоследствие е възстановен. Иначе, тоя мисля че беше водещ в телевизията на Атака и го знам от там. Тогава не съм го гледам, разбира се, но смятам независимия му проект макар и да не съм съгласен с повечето неща, които говори. Но супер много ме изкефиха епизодите му за Божков и за въпросите, които отправя към Слави Трифонов.