Автор |
Съобщение |
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 18 Сеп 2020 17:31
Пичове, някой който е гледал Пламен Пасков, да каже какво мисли за него?
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 18 Сеп 2020 20:11
Императора написа: Линк, нещо? И защо в тази тема? O_o Защото е същия като Мангъров, говори в стил анти-мерки, колко е преувеличен вируса и т.н. Пример: https://www.youtube.com/watch?v=Ep7T3lxiPM4&t
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 22 Сеп 2020 09:48
Според мен, не трябва да гледаме българи
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 30 Сеп 2020 10:19
Май е прав Тръмп.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 30 Сеп 2020 10:35
Аз съм трениран да не вярвам на /pol/ за нищо на света. 4чан нямат ли си някаква секция за учени? Що не се е коментирало там
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 30 Сеп 2020 11:05
Императора написа: The Arrow написа: Май е прав Тръмп. За...? Че вината е на Китай.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 22 Окт 2020 22:11
ко стаа бе как сте тия дни аз не познавам някой в добро здраве
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 23 Окт 2020 10:30
Бях на две морета лятото, после на две сватби, после тоя месец няколко пъти излизахме напред-назад по заведенията, нищо ни няма. Вторият хотел беше ол инклузив демек стотици хора на едно място в ресторанта на хотела, никакви мерки на практика и т.н. после обикаляне на заведенията на плажната ивица и центъра и т.н. Явно не се разпространява толкова лесно колкото го изкарват, поне през топлото време де, сега есента и зимата ще видим как е. Малко ме дразни тия маски навън дето уж ги въведоха въпреки, че съм изключително съвестен и се маскирам когато влизам в затворени публични пространства и т.н. Но поне Бойко излезе и уточни, че не е задължително през цялото време да се носят навън И все още не познавам някой с ковид, но това не означава, че не съществува де. Надявам се и така да си остане.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 23 Окт 2020 21:39
covid2012 написа: аз не познавам някой в добро здраве Ами време е да спреш да живееш в нарко комуна значи Иначе и аз не познавам хора с ковид. Познавам само два смъртни случая, които искаха да ги пишат като ковид (бях ви разказвал)
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 23 Окт 2020 21:55
Императора написа: The Arrow написа: Но поне Бойко излезе и уточни, че не е задължително през цялото време да се носят навън то понеже има някакво значение какво мисли и казва бойко в случая... The Arrow написа: И все още не познавам някой с ковид... добре, тролиш ли? Първото беше ебавка с предишни моменти, когато се надига народно недоволство и се появява Бойко и потушава народното недоволство. А второто, хем е просто коментар, хем ебавка с тия които казват, че няма вирус просто защото не познават такива хора.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 24 Окт 2020 13:26
Gipo написа: covid2012 написа: аз не познавам някой в добро здраве Ами време е да спреш да живееш в нарко комуна значи Иначе и аз не познавам хора с ковид. Познавам само два смъртни случая, които искаха да ги пишат като ковид (бях ви разказвал) ахаххахаха Гипо бе, не живея в нарко комуна. Просто тая седмица всички колеги, хората в залата, приятели и познати, всичко живо е хремаво и киха и кашля. А за ковидаджии знам - на един съученик гаджето, тя е от Виетнам, та го ебавам, че щото няма БЦЖ се е заразила; на баща ми една колежка, която го хванала на някаква сватба - женицата винаги е приличала на Джулиана Гани с анорексия, та кой знае кво е правила да се зарази; цял отдел на колеги от една партньорска компания - една от кифлите им била на сватба и после изпозаразила всичко живо; и на един приятел гаджето, цялото й семейство го карали. Всички са добре. Аз излизах с колеги миналия петък, когато валя ебемтидъжда, та сигурно тогава съм настинал, но и в събота, и в неделя имах работа и виждания с хора, та не се знае знае ли се. В понеделник и вторник имах температура и ми беше запушен носа, отидох три пъти на сауна и се оправих. Живи и здрави да сте всички, надявам се да не е много тежка тая зима. edit: и не ходете на сватби
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 24 Окт 2020 13:34
Ама чакай сега, предвид сезона е съвсем нормално много хора да са настинали. За настинки ли говорим или ковид? Не помня дали ви казах, но до тая година според СЗО процентът на смъртност от сезонен грип е бил около 1%. Изведнъж се появява короната и някак магически смъртността от сезонен грип спада на 0,1% Тоест голяма част от случаите си ги пишат на короната
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 24 Окт 2020 13:38
Ами, и аз натам бия. За overall health си говорим. Щото така като гледам... Аха някой се разсополиви, кихне 150 лева ли там колко е - и се оказва коронясан. И след седмица нищо му няма. Нищо не искам да кажа с това, просто наблюдение от някой, който първоначално взимаше пандемията много насериозно.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 24 Окт 2020 13:45
Тестовете са ужасно ненадеждни. Преди месеци обикалях по аптеките и си търсех някакво рядко мазило. В една от аптеките чухме как аптекарките си говорят, че утре щели да им донесат някакви корона тестове. Почнаха да четат инфото и се шокираха от факта, че пише "60% точност". Става въпрос за първите тестове по аптеките, сега не знам дали има други. Чуват се слухове, че в БГ е влязъл камион с над 60хил положителни тестове, каквото и да означава това. Спрели са го на границата, настанала е суматоха и изведнъж е дошло нареждане да го пуснат. Това ми е по-скоро в графата нереални неща, не е нещо, което е споходило мои близки като другото.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 24 Окт 2020 14:36
Ше си покаже. Да не излезе, че съм отишъл от едната крайност в другата, все още гледам да съм предпазлив и не отричам съществуването на вируса. Ама толкова се изговори, че ме съмнява да е останало нещо, дето не е казано по темата.
Не се оплаквам от lockdown-a иначе, даже хич, home office ме устройва идеално, и отново ще ми остане време за Daggerfall Unity.
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 24 Окт 2020 15:02
Аз съм хоум офис до март месец, от фирмата обещаха че ще раздават офис столове и бюра. 6 месеца след като ни пуснаха хоум офис
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 24 Окт 2020 22:35
Странно, аз пък познавам 6 човека, които са карали/карат вируса и 3 пъти бях контактно лице и трябваше да се тествам (за щастие, все съм отрицателен). Всички тези хора са млади и са го изкарали/карат го леко или дори безсимптомно. Вирус си има, друг е въпросът до колко са адекватни мерките, които се взимат. В световен мащаб говоря.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 25 Окт 2020 11:34
Der Meister написа: друг е въпросът до колко са адекватни мерките, които се взимат. В световен мащаб говоря. Мерките са изключително адекватни. С едно важно уточнение - целите на мерките са богатите да станат още по-богати, а бедните още по-бедни. Няма нищо общо със здравето на хората.
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 25 Окт 2020 21:24
И Бойко е хванал вируса. Дано се оправи.
Иначе, въпросът ми е дали лошото китайско задкулисие е пуснало вируса с цел да подкопае Западния свят или лошото западно задкулисие са пуснали вируса със същата цел - да подкопаят възходът на Китай.
С оглед на това колко бързо отшумяха нещата в Китай и вече нищо не чуваме от там, струва ми се, че е първото.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 25 Окт 2020 22:25
The Arrow написа: И Бойко е хванал вируса. Дано се оправи.
Разликата между царя(примерно) и тиквата е, че царя дойде, окраде и си замина. тиквата иска и да е диктатор, по подобие на кумира си бай тошо. Ми не, дано да пукне
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|