Ха, как така и двамата не казахе нищо за Avowed, или както е известна от първите мигове на обявяването си - Obsidian Skyrim
Medium изглежда интересна още откакто я обявиха на миналата виртуална конференция, но все още не се знае точно какво ще представлява като gameplay механики - за момента изглежда като чист adventure със spectral realm механика, обаче какво друго има там не се знае. И честно казано ако е само това тогава играта не представлява интерес за мен.
Stalker 2 и Darktide... 2 fps-а, единия е продължение на култово RPG, което обаче и до сега е със съмнителни технологически качества, другото е Vermintide in space... и двата не изглеждат като нищо особено от тия trailer-и, честно казано.
Crossfire - готин trailer, който те губи веднага когато излезе името на играта.
Другите:
Halo Infinite - си е Halo. Apparently също е и metroidvania по някаква причина... ама това не е лошо.
Everwild - изглежда невероятно, нямам представа какво е.
Tell me Why - поредния Life is Strange. Не, благодаря. Dontnod да се обадят като почнат да правят Vampyr 2.
Grounded - изглежда fun, но отзивите от бетата им е, че е поредния безмозъчен survival.
State of Decay 3 - ok.
The Gunk - survival с прахосмукачка? Стила на предишните им игри изглежда по-добре.
As Dusk Falls - какво прави това в тази конференция?
Psychonauts 2 - изглежда ужасно. Визуално. Jack Black ме учуди с гласа, който вади.
Destiny 2 - k.
Perils of Gorgon - очакваше се да обявят expansion, но core играта не ме грабна.
Forza - ъм, как успяхте да направите trailer за racer бавен и скучен?
Tetris - е това като го видях започнах да се хиля на глас, вкъщи ме гледаха като ненормален.
От pre-show-то нещата, които ги гледах сега:
Exomecha - изглежда като asset flip на asset-и с много много високи детайли... и като изродчето родено от непозволената любов на Crysis и Power Rangers. Честно казано вероятно ще го видя...
Echo Generation - изключително странно изглеждаща игра, но отдавна не ми се е доигравло jRPG.
Hello Neighbor 2 - Как? Не! Защо? Не! Как?
Balan Wonderworld - A Hat In Time rip-off от Sonic разработчици... what could go wrong?
Shredders - snowboard sim?
Last Stop - Life-is-Strange-like? Може ли да сложим такъв жанр? Честно казано може би трябва да е Indigo-Prophecy-like?
Artful Escape - обясниха какво е играта и все още нямам никаква представа какво представлява играта.
Tunic - това го чакам отдавна.
Lake - walking sim?
Sable - open world walking sim?
Song of Iron - изглежда доста добре.
ExoOne - какво ще стане ако летящата ти чиния се държи като фризби.
Falconeer - това го следя от известно време и изглежда много готино.
12 Minutes - ъх...
The Ascend - това го обявиха пак на предната конференция мисля и от тогава изглежда доста добре.
The Big Con - ъъъъъм... какво?
Unexplored 2 - изглежда добре.
Madstreets - как се играе това значи?
Като цяло е тъжно, че в 6 минутния id@xbox trailer се показа повече gameplay отколкото в едночасовата конференция след това... като изключил gameplay dump-а на Halo разбира се.