На какво съм се вързал бе?covid2012 написа:Е, да, ама не.
https://www.cbsnews.com/news/george-flo ... de-details
Независимият човек, нает от семейството на жертвата, казва, че е бил удушен.
Идва официалния съдебен лекар и казва, че не е бил удушен, а е получил инфаркт... В следствие на упражнената сила. Щото ако каже просто ''маймунът е бил друсан и му се е пръснало сърцето като са го притиснали на земята СЛЕД КАТО СЕ Е ОПИТАЛ ДА ИЗБЯГА", ще си загуби и работата, и въобще ще стане обществен враг номер едно. Заради лековерни лекета, които сега его трипват супер много, че са солидарни. С какво? С поредния тренд. Преди 3 седмици беше ''не излизайте, ще заразите нечия баба'', сега е това. "Излизайте, трошете, палете, справедливост за живота на УДУШЕНИЯ от ЗЪЛ БЯЛ ПОЛИЦАЙ ЧЕРЕН НЕВИНЕН ЧОВЕК." Абсолютно малоумие, поредния резил от твоя страна, че се връзваш.
Втората част от поста ти не виждам какво общо има с мен, при положение, че писах, че съм твърдо против тези протести. И не само. Допускам да има някаква сериозна конспирация в цялата тази работа и това да е опит да се наложи меншевишки комунизъм в западния свят чрез културен марксизъм. И съм на мнение, че полицията, армията и гражданите трябва да предотвратят това, ако ще с цената да разстрелват всяка печка, която краде, пали и троши чужда собственост. Андрей може да каже повече по темата, предполагам. Та на кое точно съм се вързал?
П.П. това да не се излиза от вкъщи беше адекватна мярка на фона на вируса. Съжалявам те, че мислиш друго...