Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 20 Май 2020 15:36
запълват разни квоти и заради разни фирмени политики да имат native speakers
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 20 Май 2020 22:13
Пак подчертавам - холандците тук са най-долната им утайка. Хора, които там не биха наели дори в макдоналдс. Повечето са и криминални. Имахме и един СУРИНАМЕЦ баш, но той е грамотен, в смисъл - не е мърляч. Белгиеца също не е мърляч.
Но точно надутите наркоманчета ''кореняци'' са подметките, за които говоря. Тва е все едно наще цигани, дето ги водят за българи в чужбина и т.н.
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
vanmx
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 21 Май 2020 05:11
Императора написа: vanmx написа: Аз имам френски колеги и всичките като са идвали на гости у софийския офис са ми изглеждали като доста изнежени и спретнати педалчета, дето се паникьосват ако имат прашинка на обувките си и трескаво започват да ги четкат  Това ще да са били или италианци, или швейцарци от френската част. Никъв шанс да са кореняци франсета.  Франсета от Марсилия и околните села. Некакви такива арогантни и лицемерни педалчета. Шефчето ме пита дали съм учил вишо у София, аз му казвам - Не в Бургас. Къде е това ме пита, аз му казвам че е до Черно Море. Той ме гледа като гръмнат и вика какво е това море Иначе всичките мега учени, от инженер нагоре, ама не е виждал картата на Европа да види синьото петно на изток от България, дето е по-голямо от Франция. Педалчета с претенции какво да ти кажа. Това беше малко лирическо отклонение на тема впечатления от жив контакт с нейтив франсета от лазурния бряг. По са зле от софиянчетата от лозенец 
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 21 Май 2020 13:10
Императора написа: На външен вид случайно да е много тънък? Ако да... ами... не е само на алкохол...  Не, той беше със средно телосложение, около 1,80, но след средна възраст. Императора написа: сори, ама, protip: Винаги, навсякъде, в която и да е фирма или работа, когато изчезва храна от хладилника, случаят е тип "Куче влачи, диря няма." Може 99% от персонала да са на 99% сигурни че злодеят злосторен е еди-кой-си субект, но всъщност да не е бил съответният субект.  Единствено запис от ПОНЕ ДВЕ камери, от ПОНЕ ДВА отделни случая на изчезнала храна, може да служи като някакво "доказателство" при такива инциденти. Като разбира се said запис трябва да е HD i hi-FPS.  Как съм си изградил това мнение ли? Ами, нека го кажем така: При поне два такива инцидента с изчезнала храна от хладилник, като номер 1 обвинител се изявяваше един мой много любим член на персонала... .... да подсказвам ли че названието на длъжността започва с Ч, или няма смисъл? Нашата чистачка от офиса я уважаваха всички. Като напусна 80% от наличните хора преустановиха работата си и се наредиха да я изпращат. Него го хванаха 2 пъти да излиза с надписани кутии, имаше толкова много оплаквания към HR че направиха разследване където прегледаха записите от камерите и установиха че нашият приятел краде. Също така и изключително безочливо взима купа, примерно с ябълки, и изсипва съдържанието в чантата си. След като го уволниха спря да изчезва храна. Това как ли става Той живееше в хамак пред НДК, имах нещастието да попадна на него известно време след като го уволниха. Императора написа: Куките които го хванаха изпратиха селфи с него от пандиза до горният образ (от ден 1 станаха най-добри дружки). Нищо не можа да ми изтрие усмивката в онзи ден като видях тази снимка.
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 21 Май 2020 21:20
Императора написа: ^ къв "хамак" ?  Е как "къв "хамак""? Едно платнище опънато между 2 точки над земята за да се спи/дреме и/или почива в него. Така става като си наркоман изгонен на улицата.
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 26 Май 2020 15:19
мочмета, как беше сайта на 5GTV 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 27 Май 2020 00:07
Усетихте ли вълната от радиация?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 27 Май 2020 16:26
covid 2012
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 01 Юни 2020 18:31
На мен хрома ми забива като си пускам филми и сериали от НВО и Бил Гейтс е виновен 100% щото ми е чипосал лаптопа с 5г
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 02 Юни 2020 14:02
За първи път отивам в Лидл от месец и половина и гледам хамбургери, пилешки хапки и друга бърза храна. От кога така бе?
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 02 Юни 2020 15:13
Аз още миналия месец си поднових пазаруването в лидл. Малко ме беше шубе в началото да се навирам в големи затворени помещения, ама квот такова.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 02 Юни 2020 20:11
Е вие откъде сте пазарували докато беше карантината бе? 
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 02 Юни 2020 20:55
Аз лично открих 3 квартални магазина, т маркет и още един малък супер. Не можах да не намеря нещо което да ми липсва.
В Лидл и била опашките обикаляха паркинга.
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 03 Юни 2020 10:02
Der Meister написа: Е вие откъде сте пазарували докато беше карантината бе?  Аз лично от кварталните магазини, че да подкреям местната икономика 
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 03 Юни 2020 11:48
Винаги съм пазарувал от кварталните магазини и веднъж на 1 месец ходех до някоя от големите вериги за по-специфични неща като ленено семе, тахан и тн. По време на короната това не се промени по никакъв начин. На хората, които са се шашнали покрай короната им предлагам да еволюират и да спрат да гледат ТВ.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 19 Юни 2020 22:27
От оня ден си пускам телевизора на кино нова щото след 9 вечерта дават някой интересен филм с който да си губя времето на работа и виждам реклама на the last of us 2. За първи път виждам реклама на игра по телевизията.
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 19 Юни 2020 22:37
Gen.Toast написа: От оня ден си пускам телевизора на кино нова щото след 9 вечерта дават някой интересен филм с който да си губя времето на работа и виждам реклама на the last of us 2. За първи път виждам реклама на игра по телевизията. Попадал съм на Луиджи и Покемон български реклами, но в тубата, факт е че за TLOU2 маркетинг кампанията е огромна.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 19 Юни 2020 22:40
Преди доста години имаше реклами на World Of Tanks по някои от телевизиите.
|
|
|
|
 |
Bagerist0
|
 |
В момента играе: Със самолетчета :)
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 20 Юни 2020 11:18
Gipo написа: Винаги съм пазарувал от кварталните магазини и веднъж на 1 месец ходех до някоя от големите вериги за по-специфични неща като ленено семе, тахан и тн. По време на короната това не се промени по никакъв начин. На хората, които са се шашнали покрай короната им предлагам да еволюират и да спрат да гледат ТВ. Според мен ще е редно Гипо да си направи втори акаунт и да спре да пише от тоя, понеже има точно 10к мнения и изглежда готино на акаунта 
___________________________________ I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 20 Юни 2020 13:27
Между другото, сетих се че и на билборди съм виждал реклама. Явно геймингът набира скорост и се превръща в масов ентъртейнмънт, нещо като гледането на футбол и ходенето на кино, примерно. И по всичко изглежда, че това ще продължи, дори да има някаква по-тежка икономическа криза.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|