Някой иска ли списания пс мания?
Някой иска ли списания пс мания?
Имам почти всички броеве от 2003 до края (с някои изключения) и понеже не ща да ги пазя повече, най-вероятно ще ги хвърля, ама ако някой ги иска ще му ги дам :Д

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga

Re: Някой иска ли списания пс мания?
Колко голям ти е пакета?  

Имам предвид, колко място заема тази колекция? Знам, че въпросa звучи абсурдно, но мисля да си оборудвам една стаичка за стрийм студио и тия списания могат да паснат идеално към плана ми

Имам предвид, колко място заема тази колекция? Знам, че въпросa звучи абсурдно, но мисля да си оборудвам една стаичка за стрийм студио и тия списания могат да паснат идеално към плана ми
Гипчо ( ◕ Y ◕ )

Аз съм навит за тях. Поне броевете между 2003-та и 2005-та, които са ми най-носталгичните щото ги имах всичките ама ги затрих дебилно и ми липсват.  Останалите ако иска Gipo да ги вземе за да си прави декорите 

- shub niggurat
 - Обратна връзка:

До ден днешен все още не знам какво стана с моята колекция и къде е - имах почти всички, до последно. Дисковете ги пазя - сигурно са 3-4 кейса с по 100 диска вътре от какво ли не - даже още от ония италианските списания по славейков дето продаваха едно време  

Като рових последно намерих 3-4 броя - от най-първите, и от най-последните, но всичко останало е изчезнало и тая мистерия ме гложди и до днес

Като рових последно намерих 3-4 броя - от най-първите, и от най-последните, но всичко останало е изчезнало и тая мистерия ме гложди и до днес
джумерки

аз също имам една доста дебела колекция, но непълна и започваща с броя, който на корицата има NOX, не помня от кой месец на 2000-та година; тук-там имам някакви изпуснати броеве и мисля, че последният ми е от края на 2005
не знам защо го написах това
 но няма да си ги изхвърля никога, все едно да изхвърля всичките комикси с мики маус, които също са доста солидна бройка
италиански имам и аз, на единия от дисковете има демо (а може би не) на FIGHTING FORCE, което по онова време беше тотална мания по гаражите с плейстейшъни в стара загора и се играеше от абсолютно всички
по тия дискове има и една друга култова - DARK EARTH
некой помни ли я?

не знам защо го написах това
италиански имам и аз, на единия от дисковете има демо (а може би не) на FIGHTING FORCE, което по онова време беше тотална мания по гаражите с плейстейшъни в стара загора и се играеше от абсолютно всички
по тия дискове има и една друга култова - DARK EARTH
некой помни ли я?
- 
				Der Meister
 - Обратна връзка:

Не ми говори, че направо ми се реве. Имах почти всички броеве от 1990-та до 2006-та, но майка ми, лека ѝ пръст, ги изхвърли. Огромна колекция, брат ми я започна, аз я довърших. Но си взимаше бая място.Kompoth написа:но няма да си ги изхвърля никога, все едно да изхвърля всичките комикси с мики маус, които също са доста солидна бройка
Писи Маниите си ги пазя обаче. Имам всичко от 2003-та до последния брой, също като Дидко.
Имам и колекция от списания Про-Рок, но не много голяма. от 2008-ма до края.
Един приятел наскоро започна да си гори Плейбоите и Максимовете в камината и му казах да ми ги даде. Та и такива имам бая. Нямам идея от кои години, не съм ги гледал още. Не, че ми трябват ама ми стана жал като разбрах. Хитлер е горил книги.
- shub niggurat
 - Обратна връзка:

Помня деня, в който продадох дискетите за NES-a, или квото съм имал там, не знам щот бях много малък и просто играех, необременен от знания  

Ритахме мач на тренировъчния, дето от едната страна мангалите си беха вързали коне и крава, но чувствахме сигурност щот чичаците на 20-30 бяха с нас.
Носех ги смен за уречената среща и сделка, всичко мина точно, но през цялото време ме глождеше усещането, че правя нещо криминално и badass.

Ритахме мач на тренировъчния, дето от едната страна мангалите си беха вързали коне и крава, но чувствахме сигурност щот чичаците на 20-30 бяха с нас.
Носех ги смен за уречената среща и сделка, всичко мина точно, но през цялото време ме глождеше усещането, че правя нещо криминално и badass.
джумерки

- 
				kingcrimson

Моята колекция от списания беше надлежно късана страница по страница от майка ми, за да бъде могъщо осрана от папагалите. Компютри, коли, мотори и културисти бяха обсипани с лайна.

е императоре анадолски стига спамил в темите на хората ше те еба у пикнята миризлива манаф пробит

- krriiissss
 - В момента играе: Grand Theft Auto: Vice City

На кого реши да ги дадеш?

Шефо написа:бате тебе май са те правили двойка негри педали у психодиспансера на раднево
@krriiissss и @vanmx сори гайс, ама ще карам по ред на номерата 
 Гипо писа първи
 :

Ето някви снимки на пакета миGipo написа:Колко голям ти е пакета?![]()
![]()
Spoiler for : 
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel

Ако Гипо се откаже или е склонен да ми даде броевете между 2003-2005-та все още съм навит  

- krriiissss
 - В момента играе: Grand Theft Auto: Vice City

Ако остане и за мен ще е супер.

Шефо написа:бате тебе май са те правили двойка негри педали у психодиспансера на раднево
Извинявам се за забавянето, следях темата няколко дни и после тотално се отплеснах 
Разбира се vanmx, запълни си колекцията

Разбира се vanmx, запълни си колекцията
Гипчо ( ◕ Y ◕ )

Благодаря, ще пиша лс denik къде да ми ги прати