WW1
Re: WW1
За WWI основно се правят flight sims (всякакви игри, в които се споменава "въздушно рицарство" или "Червения Барон" са 100% в този период) или стратегии от типа на Toy Soldiers и The Entente (даже е локализирана на български като "Антантата")...
Шуутърите в периода обикновено имат някаква фантастична врътка, понеже на developer-ите им е трудно да пресъздадат по интересен начин first person trench warfare...
Опит за такъв shooter (отчасти) е не особено добрата Darkest of Days, в която минаваш през различни големи битки в човешката история и една от тях е WWI битка.
Според wikipedia играта Necrovision е също shooter на WWI тематика, но по същия начин по който Wolfenstein е на WWII тематика. Т.е. много окултни елементи и фантасмагории. Правена е от някакви поляци, повече - гледай тук
Шуутърите в периода обикновено имат някаква фантастична врътка, понеже на developer-ите им е трудно да пресъздадат по интересен начин first person trench warfare...
Опит за такъв shooter (отчасти) е не особено добрата Darkest of Days, в която минаваш през различни големи битки в човешката история и една от тях е WWI битка.
Според wikipedia играта Necrovision е също shooter на WWI тематика, но по същия начин по който Wolfenstein е на WWII тематика. Т.е. много окултни елементи и фантасмагории. Правена е от някакви поляци, повече - гледай тук
Come, my raven, it could be a lark.
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Necrovision e яка, но не бих я определил баш като WW1 игра. В началото вероятно би могла да мине за такава, докато не започнат да се появяват разни фантасмагории като магическите ръце, дракони и т.н.
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Мдам, обаче усещането за войната е някво мегамощно, не филмската история ала CoD, а кална, мръсна, ужасна война, такава каквато е била наистина, струва си да се пробва дори само заради това усещане, от първите няколко нива.
¯\_(ツ)_/ ¯
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Имаше една бая старичка игра, FPS, която по мои спомени, както и спомени от прочетенето в РСМания беше бая трудничка, ама името ми е крайно трудно да се сетя. Там sci-fi туиста беше, че WWI никога не е спирала, но пък технологиите са се развили и беше sci-fi-trench-war (имба,бтв).
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
Антантата-стратегия
Side effects may include: dry mouth, nausea, vomiting, water retention, painful rectal itch, hallucination, dementia, psychosis, coma, death, and halitosis. Magic is not for everyone. Consult your doctor before use.
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Necrovision беше много велика игра! Напомни ми на RTCW.
ъъъ... Battlefield 1 (One)Nocturne написа:Абе интересно ми е какви игри има на тематика WWI ?
Изглежда да е Blitzkrieg/Sudden Strike клонинг в WW1 и е доста стара.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
много пренебрегвана тематика.
тази игреа обаче е супер.
къде мога да я намеря?
тази игреа обаче е супер.
къде мога да я намеря?
-
Gen.Toast
- В момента играе: PTSD simulator
Изглежда ще излиза ФПС за 12те позорни опита на Италия да атакува Австрия в гръб
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=aMNh0_Q7Nss[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=aMNh0_Q7Nss[/youtube]
Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
PISO MOJADO, DIRTBAG!