The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB]

Нещата от живота
Публикувай отговор
Der Meister
Обратна връзка:

Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB]

Мнение от Der Meister »

kingcrimson написа:
Императора написа:
Gipo написа:Отделно, жените изглеждат най-яко в 30те си години. Ако се поддържат разбира се.
След още няколко години друго ще пишеш. :roll:
Тук ще си позволя да допълня Императора, който по принцип е прав, но не отчита факта, че Гипо е от онзи закостенял тип олдскул мъжкари. Те за нищо на света не биха напуснали зоната си на комфорт и по-скоро биха предпочели да заклеймят по-младите жени като пикли, кифли и други, но не и да си отворят очите и да прогледнат какво предлагат те. Ние с Императора, за щастие, сме друга бира и не изпитваме панически страх от новата информация, която ежедневмо ни залива, защото горещите мацки не са по-различни от пакет информационен ъпдейт в процес на постоянно обновяване концентриран под секси форма. Няма нескромен начин да го кажа, освен открито да заявя, че в това отношение с Императора сме върха на еволюционната пирамида и останалите ще трябва да се съобразят с този анонс за тяхно добро. От 18 до 24 годишни е суит спотът според мен, като зависи дали са водили въздържан начин на живот допреди тази възраст имайки предвид и в духовен и във физически аспект.
Другият възможен вариант е просто Гипо да е поредното мамино синче търсещо утеха в по-зряла жена щастливо пренебрегвайки действителната причина за нейното желание да го дундурка с биберон в уста, а именно че тя, също като майка му, няма особено богат избор от възможности. Тоест отново стигаме до отказ за излизане от комфортната зона на личността.
Маце Борко написа: Кримсънчето едва ли може да впечатли с нещо и осмокласничка, какво остава за зряла жена, затова му е и такова мисленето :D
Ти наистина ли го вярваш това след цялата интелектуална мощ демонстрирана от мен напоследък? :shock:
Това най-тъжното нещо, което съм чел в близките поне 6 месеца... :cry: :cry: :cry:
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

kingcrimson написа:Колосално грешиш относно моята същност и аз нямам търпение да ти го докажа на странците на този форум. Аз съм интелигентен и привлекателен млад мъж, по който красивиците се прехласват :!:
Но после видях това. Направо ми се плачи за нещастието по света... :x :x :x
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

phr34k написа:
The Chameleon написа: Ти си пълен дебил, продължавай да живееш смешния си живот на червей.

lool :D
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Спорът ви е безсмислен, защото поведение и външен вид са доста индивидуални характеристики. Жена на 30+ може да се държи като 20+, както и 50+ да изглежда по-добре от 20+.
Аватар
Soreo
В момента играе: Scorpion Brotherhood [SB]

Мнение от Soreo »

Rico написа:The real questions is how many of you know who these chicks are :lol:

https://imgur.com/a/lUMEyFx

And again, if this is the real Soreo - къде си учил от 1-ви до 7-ми клас :P

Във 138мо Григи в същият клас :D

Мислех че умре темата, а то ле дискусион стана :D
"He who makes a beast of himself, gets rid of the pain being a Man"
Аватар
Rico

Мнение от Rico »

Valerian написа:
Rico написа:The real questions is how many of you know who these chicks are :lol:

Well, he is actually the real Soreo.

Thought someone else was trolling using the name and being all necromancer and stuff.
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

kingcrimson написа:Всъщност това е едно съвсем нелошо твърдение, само че на принципа всичко е възможно е невъзможно да се направи категоризация на каквото и да било. Все си мислех, че обсъждаме степените на женската атрактивност като генерално явление, без да влагаме лични пристрастия :)
Ама то точно твоето е лично пристрастие, защото нямаш идея какво е генералното явление, защото си девствен и си правиш някакви смешни изводи на база лично пристрастие.
Аватар
Soreo
В момента играе: Scorpion Brotherhood [SB]

Мнение от Soreo »

Rico написа:
Valerian написа:

Well, he is actually the real Soreo.

Thought someone else was trolling using the name and being all necromancer and stuff.
Thank you for confirming my identity, what would I do without that :D

Как е Григи още ли живееш след Плиска, задоми ли се бе.
"He who makes a beast of himself, gets rid of the pain being a Man"
Samoth

Мнение от Samoth »

Valerian написа:
Thank you for confirming my identity, what would I do without that :D

Как е Григи още ли живееш след Плиска, задоми ли се бе.
Аве не знам задомил ли се е, но искам да обърна внимание че работих с тоя човек година и кусур на едно място, без да осъзная че той е шибания Джони Рико от РСМ. :D

Коментирах с него наскоро във ФБ как бих познал 90% от форума, нищо че мисля че само 3ма съм виждал наживо и то случайно.

PS: Semi-oldfag here (2005-2006). :)
ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΟΣ.
Samoth

Мнение от Samoth »

Императора написа:
Samoth написа:нищо че мисля че само 3ма съм виждал наживо и то случайно.
е аре ся да не се праим. :D

едит: всъщност има някъв шанс този Samoth, за който си мисля да не си ти; дублиране на никовете, or something... :?
Не съм аз със сигурност - буквално трима човека съм виждал наживо и ги разпознах мега случайно: Кирето, Рико (него в последствие разбрах че е от ПЦМ :D ) и Диста.

Другите бих ги познал, основно щот съм се нагледал на снимки.

Волтаж, с теб само Дота сме играли и то преди много време, никаква представа си нямам как изглеждаш. :D
ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΟΣ.
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

кво само се пънеш бе чистач

всички те разбрахме че не познаваш никой от форума и че всички които си познавал са те блокнали вече

аре блоквай се и ти сам и млъквай
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

kingcrimson написа:Проблемът ти не е, че ебеш лелки, проблемът ти е, че ебеш лелки, като в действителност не харесваш такива :wink:
Пак си в грешка. Браво, че си запомнил все пак какво съм споделял. Явно ти е доста интересен животът ми.
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Грешен ти е извода, който си правиш на база информацията, която съм дал.
Публикувай отговор