За добро или зло не ми се е налагало да имам студентско съквартирантство, тъй като съм от София и чуех в София. Ползата е, че такива истории каляват характера.Императора написа:Аре бе, никой ли няма интересни истории от студентското съквартирантство, независимо какви?
Пак ще се срещнем след Х години...
- 
				Der Meister
 - Обратна връзка:

Re: Пак ще се срещнем след Х години...
Като бях втори курс и живяхме с Актив, бяхме задръстили толкова мощно кенефа, че беше станало на супа от лайна и не се оправяше и трябваше ебати скъпия водопроводчик да дойдеИмператора написа:Аре бе, никой ли няма интересни истории от студентското съквартирантство, независимо какви?![]()
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga

Не знам, не поддържам връзка с него от бая време

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel

denik написа:Като бях втори курс и живяхме с Актив, бяхме задръстили толкова мощно кенефа, че беше станало на супа от лайна и не се оправяше и трябваше ебати скъпия водопроводчик да дойдеИмператора написа:Аре бе, никой ли няма интересни истории от студентското съквартирантство, независимо какви?![]()
Първи курс в университета, малко след настаняването ми в квартирата, със съквартирантите седнахме да си пийнем, да се поопознаем и т.н. Изпих около половин бутилка джак сам и им казвам, пичове лягам си, само ми почукайте на вратата за всеки случай и вижте дали съм станал за лекции. Те такива не ми вярват и викат дада ок. Иначе си станах успешно на следващият ден. 
Около месец-два по-късно, на един бг купон в къща, малко се поувлякох и сядам малко да си отпочина. По едно време се усещам как някви ме влачат към кенефа. На следващата сутрин се събудих там.

Около месец-два по-късно, на един бг купон в къща, малко се поувлякох и сядам малко да си отпочина. По едно време се усещам как някви ме влачат към кенефа. На следващата сутрин се събудих там.
тежки нокаути

Императора написа: че ме карат да се чувствам сякаш в студентските си години съм бил пълен гамен и изрод
- 
				kingcrimson

как ше не е  

@императора post physique

@императора post physique
- 
				kingcrimson

- 
				kingcrimson

post physique