Автор |
Съобщение |
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 29 Мар 2020 14:05
Абе к'во се случва тука бе?! Also if this is the real Soreo - в кое училище си учил от 1-ви до 7-ми клас
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 29 Мар 2020 14:14
Omega-x написа: Бате, вие Ако Хънтъра не го знаете, кви членове сте на РСМ въобще Велика дружба имат с Попа!TheGuardian, освен че е от Русе, помня че на 15-16 беше приет вече в някви много елитни английски университети, нещо с математика и физика ми се чини, че щеше да учи. Русенци да ме поправят, ама пичагата не отиваше ли буквално към гениалните нива на интелигентност? MM13_666, не мисля че мацката някога се появи на форумните срещи.. Manny_Calavera, човекът който започна модата на форумните разкази. Сега ако прочета сигурно ще е страна простотия, но за 13 годишния ни акъл беше много важно да си в РАЗКАЗА! Като цяло, това което ви обърква е, че #pcm и форума бяха две много различни полета, може би за това Хайчо не помни Хънтъра, защото той беше далеч по изразен в ИРЦ канала. Същото може да се каже за амора и DungeonMyxa . @Чичо RIP, ако още четеш прости ми за десетките нощни набираия, дано си си и сменил номера,де. Ся примерно колко хора се сещат за Хитруша А за Xena
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 29 Мар 2020 14:29
https://imgur.com/j5up5X7Малко компромати, the good ol' days Емото имаше вафли indeed.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 29 Мар 2020 14:56
Rico написа: https://imgur.com/j5up5X7Малко компромати, the good ol' days Емото имаше вафли indeed. Ебати представителната извадка
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 29 Мар 2020 15:33
Сега изглежда мега криндж, ама е било яко сигурно
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 29 Мар 2020 16:55
15 март 2008-ма. Кожените якета са били на мода. Пръчките са понеже май се бяхме били с пръчки. Границата между детството и късното детство. https://photos.app.goo.gl/ifZbg9dQ8p5MkiKu7
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 29 Мар 2020 22:23
covid2012 написа: Хамо, помогни, моля по бг кабеларка съм го гледал, подозирам, че не съм единствения http://pcmania.bg/phpbb3/viewtopic.php?f=14&t=72802&p=1310108#p1310108mm vidqh temata i se 4udeh, po skoro pitai AlShu v anime temata mu v tvor4eskiq morko , KATO VYRTQ6TA SE KOSA4KA riko, vse edno be6e v4era pihme nqkvi rom4eta s kola, edva ne ti izvadiha okoto s pry4ka i KYDE E NOKTIIII
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 30 Мар 2020 00:49
Ей тук прегледах темата за бисерите от форума и се сетих за Муската/Муксата, Гиро Мекицата и онзи елитариста с асансьора Версаче viewtopic.php?f=3&t=40013Защо изброихте всички форумни курвета, но не и най-култовата форумка, емблема на форума Хамо, някой уикенд не щеш ли мрежа на Rune
|
|
|
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 30 Мар 2020 10:03
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 30 Мар 2020 16:54
^ nobody say anything
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 30 Мар 2020 17:48
ada6, to sq Rune 2 izleze daje mai moje i na SC 1 Remaster pcm party -- abe zemetresenie li ima6e i nqkoi znae li saita na gtv -- diablo 2 party BEZ RICO I VOLTAJNIQ
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 30 Мар 2020 18:01
Императора написа: Rico написа: https://imgur.com/j5up5X7 Малко компромати, the good ol' days Емото имаше вафли indeed. Учуден съм до каква степен всички участващи са запазили външния си вид с годините! Въпреки че тази снимка е отпреди сигурно 12-13 години, имам чувството че повечето хора все още изглеждат по абсолютно същия начин! два въпроса ме глождят: 1) Кой е с дългата коса и очилата горе вдясно между Влад и Дофтора? Прилича сякаш може да е близнак на Баце Люб. 2) Кое е момичето под него? Диана.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 30 Мар 2020 19:00
От тая общата снимка единствените, дето не ги знам са момчето най-отляво и момичето, дето се е облегнало на Ерик.
Добре ви е било.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 30 Мар 2020 20:20
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 30 Мар 2020 21:13
Момичето зад Расколников е Диана, със сигурност.
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 31 Мар 2020 10:30
ти половината форум не познаваш, какъв император си бе
горе вдясно съм аз с коса и със старите фотосоларни лещи
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 31 Мар 2020 10:45
АХАХАХААХХААААААААА ЕМОТО ИМА ВАФЛИ Шефо, не ме прикривай, я съм. П. П. ДИАНА! <3 <3 <3
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 31 Мар 2020 11:00
NhazUl написа: АХАХАХААХХААААААААА ЕМОТО ИМА ВАФЛИ Шефо, не ме прикривай, я съм. П. П. ДИАНА! <3 <3 <3 damn обърках себе си
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 31 Мар 2020 12:12
Не, аз тогава просто съм бил avatar of Нокти. До Ерик е Хермиона, ако се не лъжа?
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 31 Мар 2020 12:31
Императора написа: Маце Борко написа: момчето най-отляво Шейди, aka indigo. Маце Борко написа: момичето, дето се е облегнало на Ерик според Омегата, с който в миналото сме обсъждали друга снимка на която тя е фигурирала, именно това е Валентин написа: Диана. Което значи че или Княза греши, или Омегата ме е излъгал / се е объркал. Князът не фигурира на тази снимка, следователно клоня към това че Омегата е бил прав. Което оставя въпроса КОЯ е Бледоликата и КОЙ е с очилата над/зад нея? Момчета, момичето до Ерик е Хермиона, а Диана е тази отгоре..
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|