Автор |
Съобщение |
Gen.Toast
|
 |
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 04 Фев 2020 18:58
Момчета, аз съм индонезийски мултимилиардер 
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 12 Фев 2020 12:28
Имало е чумана епидемия в България, не помня само дали съвпадаше с тази голяма вълна в Европа или беше някаква по-късна вълна. Останали са ми някакви смътни спомени, че съм слушал тази дискусия по време на разкопки.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 17 Фев 2020 22:25
Начи, имах възможността да се кача в Тесла Модел Х и искам да кажа, че това нещо на живо е дори още по-яко от приказките в интернет и видеата в ютуб. Това е бъдещето, хора!
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 17 Фев 2020 22:50
Но не и настоящето 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 17 Фев 2020 23:06
Gipo написа: Но не и настоящето  Съгласен съм. Това е много скъпа и много бъгава играчка все още, а другите електрички също не оправдават високите си цени. След 5-10 години нещата ще са по-различни и според мен основен пръст в това ще има VW. Сега първата им генерация истински електрички ще са скъпи и гадни, но втората им в някой момент в бъдещето след десетина години ще промени изцяло пазара
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 18 Фев 2020 01:30
Не е само до цената. Към настоящия момент при производството си една Тесла оставя близо 10 пъти по-голям екологичен отпечатък от една обикновена дизелова/бензинова кола. Разликата е толкова голяма, че трябва да я скъсаш от каране теслата в продължение на около 8 години, за да компенсираш това горното. Там обаче идва момента, в който трябва да смениш батерията, което те връща още години назад. Електро колите изобщо не са правилния път. Трябваше това да са водородните автомобили, но поради някаква причина на някой му се стори по-изгодно да развива електромобилите и хибридите.
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 18 Фев 2020 13:22
И аз в Испания се качих на една Тесла ама не е кой знае какво, честно казано. На този етап все още си предпочитам мерцедес/ауди/бмв 
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
vanmx
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 18 Фев 2020 15:14
Хората масово говорят за електрическите коли като за нещо много модерно и абсолютен технологичен връх. Само че сърцето на тези коли не са им компютррите, електронните екстри и сложния софтуер ами литиево йонните батерии и електро двигателите. Едното нещо не се е променило особено от 1990-та насам, а електродвигателите в този си вид може и да са на повече от век. Всеки който се е хайпнал така за "бъдещето" му препоръчвам да изгледа филмчето от 2006-та озаглавено "Who Killed the Electric Car?" Както може да се разрови още по-назад в миналото и да види че и преди 100 години един голям процент от колите в Ню Уорк са били елекритчески и със съпоставими характеристики спрямо другите типове автомобили (с ДВГ и с парни двигатели). Може и да прочетете защо всичките тези идеи за електромобил в миналото са фейлнали (spoiler: не е заради липсата на автопилот и голям LCD екран по средата на таблото или каквато и да е друга електронна екстра) Това което прави Мъск е просто възкръсване на идеята сред мнозинството че човек може да си кара колата на ток. И то не защото е вакарал мега яката технология, ами просто политическата обстановка и състоянието на пазара му е позволило. Да, склонен съм да вярвам че това е бъдещето, но технологията просто още не съществува, сегашната е на същото ниво както преди 30 години, вероятно и следващите 30 години ще бъде такава. Поне докато не се намери мощен, евтин и бързо зареждащ се източник на елетричество, електромобилите ще се използват само за къси растояние и двг колите ще си останат като основното средство за транспорт. Това е моето лично мнение за електромобилите. Конкретно мен Tesla не ме радват - в стремежа си да бъдаг много нестандартни са направили ебаси грозотията. Повече ме блазни примерно едно renault twizy, което за дълги растояния също не става, но поне е доста симпатично и удобно за разкарване из града и относително евтино - нещо което не важи за теслата 
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 18 Фев 2020 18:18
Електрическите автомобили не са абсолютно никакво бъдеще освен ако електропреносната система на дадена държава не бъде коренно изменена за да може да пренася напреженията които ще са достатъчни че да поддържа този рязък растеж в потреблението на ток. Лятото редовно в овча купел спира тока щото хората са си набичили климатиците на студено на макс, не виждам как това ще стане барабар с хиляди коли които се зареждат. Това което Мъск е направил е айфон на колела и има изключително вредни последици за автомобилостроенето като цяло. Бъдещето няма да има конкретен доминантен метод за придвижване, ще има ДВГ, ще има електоавромобили, ще има и други (освен в Норвегия и Великобритания където забраняват продажбата на нови коли с ДВГ от 2025).
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 18 Фев 2020 21:42
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 19 Фев 2020 00:03
А иначе за автомобилите с водородна електрическа клетка - още са доста назад и мисля, че единствено Тойота полагат усилия с подобен автомобил в масово производство. Проблемът там е, че цената за зареждане е по-висока от цените за гориво на колите с ДВГ. За повече информация - Джеймс Мей си е купил Тесла и въпросната Тойота и в рамките на няколко ютуб видеа прави сравнения
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 23 Фев 2020 23:30
Велико беше на Од Крю и Мегадет, FFDP не ме грабнаха и дори си тръгнах преди да свършат. Иначе бях назад и звука на Мегадет ми се стори лош. Най-вече вокалите, много лошо се чуваха. Армеец по принцип е зала с добра акустика, не знам защо така. Предния път в Универсиада също не ми хареса.
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 23 Фев 2020 23:48
Може би защото вокалите на Мегадет са абсолютно в гъза от не знам колко време и ако Мъстейн не беше закъсал толкова за пари и нямаше такова его, щеше да направи нещо по въпроса? 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 25 Фев 2020 15:27
оф, много се дразня когато след преинсталация се налага да си подреждам средата наново. и добре, че за работните ми файлове почнах да си използвам дропбокс, че да не се налага да се чудя кое е актуална версия и т.н.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 17 Мар 2020 11:05
От вчера, всички телевизионни и мобилни абонати на Мтел имат 200 канала и допълнителни 10 гиги мобилни данни до края на извънредното положение. Вчера, след като получих есемеса за това, му казвам на съквартиранта и той вика че и той е получил същото. Половин час по-късно, превключва от City на нова, а после на БТВ комеди и се оплака че нямало нищо за гледане, тръгна двама мъже и половина и се оплака от дублажа. Не че нещо, ама стандартният план със 70 канала включва телевизии като TV1000, MovieStar, AMC и още един филмов канал където хем дават разнообразни филми, хем не са дублирани, хем няма реклами. Не си направи и труда да види какви нови канали има. Тамън щях да му кажа да види и другите канали, ама се сетих че е от монтанско и му простих.
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 17 Мар 2020 12:44
Че не е особено бърз в умствен план.
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 17 Мар 2020 13:58
Може да е на прага на това да разбере, че телевизията не струва и да еволюира в нямащ телевизия щастлив човек 
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 17 Мар 2020 14:46
Неговите навици покрай телевизора не дават много надежда на тази теория.
|
|
|
|
 |
kingcrimson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 17 Мар 2020 17:39
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 22 Мар 2020 13:52
Кой гледа телевизия през 2020-та бе, вие нормални ли сте?  Аз в новия апартамент не си прокарах кабелна. Мисля да си купя антена да гледам безплатните канали поне, но примерно колкото да си пусна новините по първа ако ми е скучно 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|